Otto Weininger έγραψε: 16 Μαρ 2022, 17:25Το υπεραναλύεις. Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τον παίζεις. Τα 3 δευτερόλεπτα που ακολουθούν το τελείωμα μιας μαλακιας θα σου πουν τα πάντα.
Κάνε sex chat με την γκόμενα, παιξτον και μόλις τελειώσεις άκου την σκέψη σου. Ξέρεις τι θα λέει; "ευτυχώς που δεν την πήδηξα, τώρα θα ήθελα να έχω εξαφανιστεί ή να μην το έχω κάνει καν".
Μια σκέψη που δεν σου περνάει απο το μυαλό ποτέ όταν είσαι με την δικιά σου.
Οπότε, τον πουλο. Μπλοκ και τέλος. Δηλαδή φορ φακς σέικ, είναι σαν να μπαίνεις ξελιγωμενος από την πείνα σε σούπερ μάρκετ. Θα αγοράσεις 100 μαλακιες που δε θες ή ακόμα χειρότερα θα τις φας και θα σε χαλάσουν.
Ε το ίδιο είναι και με την κάθε τσούλα που σου κουνιέται (γιατί περί τέτοιας πρόκειται). Την ίδια αξία με μια μαλακια έχει και κάθεστε και το συζητάτε 100 σελίδες.
Αυτό θα ήτο μία κάποια λύσις, πέρα απ'την πλάκα.
Το θέμα είναι ότι για να μπω σε αυτό το χωράφι, θα πρέπει να αναλάβω ενεργητικό ρόλο κλιμακώνοντας προς αυτή την κατεύθυνση (τη σεξουαλική, με τα υπονοούμενα κτλ). Και δεν μπορώ να το κάνω με τα γραπτά αυτό. Οκ, σβήνονται μετά, αλλά δε μπορώ να ειμαι σίγουρος οτι δεν θα προλάβει να τα πριντσκρινάρει και να τα κρατάει αρχείο, και να βρω κανα' μπελά μετά.
Αν είναι να κάνω κάτι τέτοιο, θα το κάνω με ηχητικά. Που και διαγράφονται, και δεν μπορουν να πριντσκριναριστούν.
Κι αν η μαλακία λειτουργήσει σαν ορεκτικό και μετά επιθυμήσει το κυρίως πιάτο; Άγνωστοι αι βουλαί του μαλάκα...
Προφανως αυτο θα γινει
Καλύτερα να μείνει στα παιδικά τσατάκια, μέχρι να πηδηχτεί αυτή με καναν άλλον, να τελειώσει η ιστορία. Μετά θα γράφει δω μέσα τον πόνο του και πόσο την αγαπούσε, αλλά δεν το είχε καταλάβει και τώρα ούτε ένα μήνυμα, το κινητό συνέχεια κλειστό...
Και μετά εθελοντής στο στρατό του Πούτιν μπας και την συγκινήσει.
Έτσι είναι. Όταν στα κάνουν εύκολα κάνεις εσύ τον δύσκολο. Ενώ αν τον παίδευε
Δεν νομιζω οτι θα τελειωσει ετσι ευκολα η ιστορια.Εξαλλου αυτη εχει δηλωσει πως οταν βαζει κατι στοχο το καταφερνει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Otto Weininger έγραψε: 16 Μαρ 2022, 17:25Το υπεραναλύεις. Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τον παίζεις. Τα 3 δευτερόλεπτα που ακολουθούν το τελείωμα μιας μαλακιας θα σου πουν τα πάντα.
Κάνε sex chat με την γκόμενα, παιξτον και μόλις τελειώσεις άκου την σκέψη σου. Ξέρεις τι θα λέει; "ευτυχώς που δεν την πήδηξα, τώρα θα ήθελα να έχω εξαφανιστεί ή να μην το έχω κάνει καν".
Μια σκέψη που δεν σου περνάει απο το μυαλό ποτέ όταν είσαι με την δικιά σου.
Οπότε, τον πουλο. Μπλοκ και τέλος. Δηλαδή φορ φακς σέικ, είναι σαν να μπαίνεις ξελιγωμενος από την πείνα σε σούπερ μάρκετ. Θα αγοράσεις 100 μαλακιες που δε θες ή ακόμα χειρότερα θα τις φας και θα σε χαλάσουν.
Ε το ίδιο είναι και με την κάθε τσούλα που σου κουνιέται (γιατί περί τέτοιας πρόκειται). Την ίδια αξία με μια μαλακια έχει και κάθεστε και το συζητάτε 100 σελίδες.
Αυτό θα ήτο μία κάποια λύσις, πέρα απ'την πλάκα.
Το θέμα είναι ότι για να μπω σε αυτό το χωράφι, θα πρέπει να αναλάβω ενεργητικό ρόλο κλιμακώνοντας προς αυτή την κατεύθυνση (τη σεξουαλική, με τα υπονοούμενα κτλ). Και δεν μπορώ να το κάνω με τα γραπτά αυτό. Οκ, σβήνονται μετά, αλλά δε μπορώ να ειμαι σίγουρος οτι δεν θα προλάβει να τα πριντσκρινάρει και να τα κρατάει αρχείο, και να βρω κανα' μπελά μετά.
Αν είναι να κάνω κάτι τέτοιο, θα το κάνω με ηχητικά. Που και διαγράφονται, και δεν μπορουν να πριντσκριναριστούν.
Εννοείται πως θα τα πριντσκριναρει!!!
Δεν ξέρεις;; Πας καλά;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλύτερα να μείνει στα παιδικά τσατάκια, μέχρι να πηδηχτεί αυτή με καναν άλλον, να τελειώσει η ιστορία. Μετά θα γράφει δω μέσα τον πόνο του και πόσο την αγαπούσε, αλλά δεν το είχε καταλάβει και τώρα ούτε ένα μήνυμα, το κινητό συνέχεια κλειστό...
Και μετά εθελοντής στο στρατό του Πούτιν μπας και την συγκινήσει.
Έτσι είναι. Όταν στα κάνουν εύκολα κάνεις εσύ τον δύσκολο. Ενώ αν τον παίδευε
Δεν νομιζω οτι θα τελειωσει ετσι ευκολα η ιστορια.Εξαλλου αυτη εχει δηλωσει πως οταν βαζει κατι στοχο το καταφερνει.
Λες να γίνει όντως σαν την Ουκρανία, ξεκινήσαμε για ένα γρήγορο και βάλτωσε; Μήπως τον φάει τελικά αντί να τον δώσει
Αν αναγκαστει να παρει τον δρομο της προσφυγιας ο Ουκρανιας να βοηθησουμε ανθρωποι ειμαστε. Θα του στησω ενα αντισκηνο ως δομη στην ορεινη Χαλκιδικη, θα ειναι και το Αγιο Ορος κοντα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Περασαν τοσες σελιδες για να σκασουν επιτελους οι ρεαλιστικες προτασεις για τη λυση του προβληματος.
Έκανα ήδη αναφορά στο ποστάρισμα του φαρμακοποιού
Μπροστά μου έχω τουλάχιστον 5 μέρες καραντίνας , και άλλες 10 που ήδη έκανα εξαιτίας της γυναίκας μου, και το πιο ιντριγκαδόρικο θέμα σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ είναι το καυλάντισμα του Βαντόνου.
Να την φυστικώσει πρέπει και ειδικά τώρα που έχει κοβιντ. Αμαρτία εις τη νιοστή
Έτσι μόνο θα φτάσει το νήμα 500+ σελίδες και θα βγάλουμε την καραντίνα ευχάριστα.
Υ.Γ. Οι φωνές της λογικής καλούνται να σωπάσουν.
Εδώ παρακολουθούμε σιριαλ επιπέδου Μέγκα 90s σε πραγματικό χρόνο !
Διαψεύδω.
Εαν εννοείς για την αναφορά θα ήταν τουλάχιστον δυστοπικό να το είχα κάνει στα αλήθεια
Αλλά σαν συντονισμός θα πρέπει να λάβετε μέτρα λογοκρισίας ώστε φωνές σαν του φαρμακοτρίφτη να φιμώνονται εν τη γεννέση τους.
Τώρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Βαντόνου υπάρχει ένας μικρός ψίθυρος λογικής ενώ εμείς θέλουμε να σκέφτεται αποκλειστικά με το κάτω κεφάλι.
Έτσι κι αλλιώς με αυτά που έχει ήδη γράψει το σουτάρισμα από την Βαντόναινα το έχει σίγουρο.
Μπροστά μου έχω τουλάχιστον 5 μέρες καραντίνας , και άλλες 10 που ήδη έκανα εξαιτίας της γυναίκας μου, και το πιο ιντριγκαδόρικο θέμα σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ είναι το καυλάντισμα του Βαντόνου.
Να την φυστικώσει πρέπει και ειδικά τώρα που έχει κοβιντ. Αμαρτία εις τη νιοστή
Έτσι μόνο θα φτάσει το νήμα 500+ σελίδες και θα βγάλουμε την καραντίνα ευχάριστα.
Υ.Γ. Οι φωνές της λογικής καλούνται να σωπάσουν.
Εδώ παρακολουθούμε σιριαλ επιπέδου Μέγκα 90s σε πραγματικό χρόνο !
Διαψεύδω.
Εαν εννοείς για την αναφορά θα ήταν τουλάχιστον δυστοπικό να το είχα κάνει στα αλήθεια
Αλλά σαν συντονισμός θα πρέπει να λάβετε μέτρα λογοκρισίας ώστε φωνές σαν του φαρμακοτρίφτη να φιμώνονται εν τη γεννέση τους.
Τώρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Βαντόνου υπάρχει ένας μικρός ψίθυρος λογικής ενώ εμείς θέλουμε να σκέφτεται αποκλειστικά με το κάτω κεφάλι.
Έτσι κι αλλιώς με αυτά που έχει ήδη γράψει το σουτάρισμα από την Βαντόναινα το έχει σίγουρο.
Όχι απαραίτητα. Μπορεί να κάνει το ρωσάκι να ξενερώσει και να ησυχάσει.
Και στην ουσία αυτό πρέπει να κάνει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:54
ρε βαντονε θες να χωρίσεις ή οχι;
Νετα σκέτα απάντα, μη κάνεις σα γκόμενα.
Σε περίπτωση που θες απλά να την πηδας μια στο τόσο και να εισαι οκ με τη σχέση σου ξέχνα το. Αυτο συμβαίνει με γκόμενες που δεν (φροντιζεις να μην) ξερουν ουτε το πραγματικό σου όνομα. Μολις ενδώσεις θα σε κρατάει μετά απο τις κωλότριχες. Δεν ειναι και αυτή παντρεμένη με παιδιά να έχει κάτι να την κρατάει ουτως ώστε να μη στην κάνει.
Σκέψου τι θέλεις και πράξε αναλόγως.
Δεν θέλω να χωρίσω. Το μόνο για το οποίο είμαι σιγουρος 100%.
Για όλα τα υπόλοιπα αμφιταλαντευομαι.
Και το μυαλό μου τριβελιζεται από τη σκέψη του πως θα ήταν η επόμενη μέρα αν ενεδιδα στον πειρασμό. Όλα οκ ακριβώς όπως πριν? Όλα εντελώς διαφορετικά? Θα με κάρφωνε στη δικιά μου? Θα με "εκβίαζε" για να ξαναβλεπομαστε κάθε φορά που εκείνη θα ήθελε?
Πολλά τα ερωτήματα.
Αφού δε θες να χωρίσεις τότε στείλτη με βελούδινο τρόπο.
Στα είπε και ο Οττο. Όταν πεινάς πας και τρως 5 διπλοπιττα μονοκοπανια, μετά λες τι το θελα ο πουστης. Ε πολλαπλασίασε με ένα άσσο και πολλά μηδενικά αυτό.
Αν δε κάνεις κάποιου τύπου κοινωνικό πείραμα, η φάση φαίνεται ένα και ένα για καταστροφα επικών διαστάσεων και μάλιστα σχετικά συντομα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ας βλεπουμε και τα θετικα, μετα απο την θυελλα και καταστροφη μπορει να δημιουργησει μεγαλη τεχνη ο Vantono, να γινει πχ ενας νεος Μπουκοφσκι. Ο πονος και οι καταστροφες καμια φορα δημιουργουν μεγαλη τεχνη. Και τοτε ολοι θα λεμε εγω καποτε τον ηξερα αυτον τον διασημο, ηταν φιλος μου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
σε περιπτωση που σου την πεφτει γκομενα ανω του 90/100
αν την πηδηξεις κ το μαθει η δικια σου θα σε πει μαλακα
αν δεν την πηδηξεις κ το μαθει η δικια σου παλι μαλακα θα σε πει
Sid Vicious έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:25
Ας βλεπουμε και τα θετικα, μετα απο την θυελλα και καταστροφη μπορει να δημιουργησει μεγαλη τεχνη ο Vantono, να γινει πχ ενας νεος Μπουκοφσκι. Ο πονος και οι καταστροφες καμια φορα δημιουργουν μεγαλη τεχνη. Και τοτε ολοι θα λεμε εγω καποτε τον ηξερα αυτον τον διασημο, ηταν φιλος μου.
ας γίνει καλλιτέχνης αλλά πρώτα ας ρίξει κανα πήδουλο στο ρωσάκι. Αυτός κινδυνεύει και να μην ξενογαμήσει και να χωρίσει
Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:34
σε περιπτωση που σου την πεφτει γκομενα ανω του 90/100
αν την πηδηξεις κ το μαθει η δικια σου θα σε πει μαλακα
αν δεν την πηδηξεις κ το μαθει η δικια σου παλι μαλακα θα σε πει