!!! DEVELOPMENT MODE !!!

↣ Εκτός Θέματος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Mε 115 νεκρους ελαττώνουν τα μέτρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

πήζον bot έγραψε: 28 Ιαν 2022, 10:15 εχουν βαλει τον γιουνικ να καθαρισει :smt005: :smt005:

ερχονται εκλογες λεμε
Tζανετακο τι θα ψηφίσεις εσύ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
SUV

Re: Σχόλια Επισκεπτών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Γεια χαρά, τί λένε οι επισκέπτες μας?! :D
Σας έβλεπα λίγο αναστατωμένους και είχα πει να ποστάρω κι εγώ κανένα τραγουδιστικό σχόλιο
Spoiler
:003:
αλλά θα το έφαγε η μαρμάγκα, μάλλον, υποθέτω, νομίζω

Πώς τα πάμε γενικότερα στο φόρουμ με την υγεία, ελπίζω να είναι όλοι καλά με τον κόβιντ, με τα κέφια, με την ελευθερία λόγου, τον σεβασμό σε ιερά και αξίες κτλ?
Ας μας πει και κανας επισκέπτης την γνώμη του :lol:
κάτι διάβασα παραπάνω και με κάλυψε αρκετά νομίζω

Εγώ πάντως, κατα την απουσία μου εδώ, βρέθηκα φιλοξενούμενη κάπου αλλού και έφριξα:
Βριζόντουσαν τα Θεία-μερικές φορές με σιγοντάρισμα, παρότρυνση κτλ των ίδιων των συντονιστών- σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για τέρμα κακοήθη άτομα με ίσως κάποια επιβαρυμένη ψυχοπαθολογία και αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενα και των υπολοίπων, όντως επρόκειτο για τέτοιες περιπτώσεις- μπαναριζόσαντε οι θιγμένοι (ντροπή για όλους κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο κατα την ταπεινή γνώμη μου, και σε όσους δεν αντιδρούν, κυρίως προσωπική ντροπή και κρίμα για τους διαχειριστές, αυτοπροσώπως, ακόμη και αν δεν υπάρχει θιγόμενος, να μην έχουν αίσθηση της ύβρεως αυτής μέσα στην ψυχή τους).
Επίσης, έπεφταν μπαν σε περσόνες που μιλούσαν κατα των εμβολίων, μετά μάλιστα, εαν κατάλαβα καλά, μετά και από απαίτηση-απειλή άλλων μελών, οτι θα καταφύγουν στο χουντικό ψήφισμα του ναζοκούλη και θα υποστούν συνολικά όλοι ποινικές ευθύνες. Αν μπορούσαν να καταλάβουν οι δύσμοιροι όλοι σε τί συναινούν..
Επίσης παρατήρησα οτι ανάλογοι σχολιασμοί από μη μέλη "κόβονταν" ή υπήρχε άμεση επέμβαση, πυροσβεστική, εκ μέρους της διαχείρισης κυρίως αλλά και άλλων μελών, όταν θίγονταν ή μάλλον ξεμπροστιαζόταν το "καλό προφιλ" συγκεκριμένων περσόνων που προφανώς απολάμβαναν για κάποιους λόγους κάποιου είδους ηθικής ανωτερότητας/νομιμοποίησης-ασυλίας.

Με λίγα λόγια, ένα φόρουμ, όπου λίγο πολύ, λειτουργούν με όρους (πλεον ή τουλάχιστον τώρα, παλαιότερα, δεν ξέρω..) κλίκας ΡΟΥΛΗ-ΛΙΕΒΕΝΤΗΔΩΝ

Νομίζω αξίζει σχολιασμού -τουλάχιστον για όσους είναι σε θέση να αναγνωρίζουν κάποια πράγματα-καθώς παρατηρώ οτι η κοινωνία τείνει και θα τείνει όλο και περισσότερο να οργανώνεται με τέτοιου είδους μεσαιωνικούς κοινωνικούς και πολιτικούς σχηματισμούς

Δεν σημαίνει βέβαια οτι εγώ επιθυμώ να σχολιάσω
Spoiler
περαιτέρω
, θέτω προβληματισμούς, ίσως για/με κάποιους αξίζει κανεις να επιμένει, έστω και σποραδικώς και αραιά και που
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Όχι, όχι!!! στο άλλο φόρουμ, από όσο γνώριζα τουλάχιστον τί να πω κοπρολάγνους δεν είχανε
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Λάθος εβδομάδα διάλεξα για να κόψω τ' αναψυκτικά...

:popc:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

SUV έγραψε: 18 Φεβ 2022, 16:54
Εγώ πάντως, κατα την απουσία μου εδώ, βρέθηκα φιλοξενούμενη κάπου αλλού και έφριξα:
Με ποιούς μας απάτησες, άπιστη; :xena:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Σπάρτη: Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος για τα κυνοκομεία-κολαστήρια του δήμου - Βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πασιφάη έγραψε: 23 Φεβ 2022, 13:16 Γιατί το θέμα δεν μπήκε στην ενότητα ''Ζώα και άνθρωπος'';
Μήπως διότι ο Χελώνος με αφορμή τα ζώα, κοιτάζει τους πολιτικούς μαλάκες που θεωρεί υπαίτιους; Αυτούς, που πάντα θα υπάρχουν, σε κάθε κυβερνησάρα. Σε κάθε διεφθαρμένο σκατό που επιλέγεται ανάλογα την περίσταση της στύσης και του καθρέπτη κάθε Έλληνα που νομίζει πως βρήκε τη ''Βαλχάλα'' της τελειότητας. Κάπως πρέπει να βγει το αφήγημα. Όσο για τα καημένα ζωντανά, πούτσα μας.
Με την ίδια λογική, γιατί δεν το άνοιξες εσύ το νήμα?
Μήπως γιατί ο συγκεκριμένος είναι της παράταξής σου, οπότε γαργαρίτσα?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Σπάρτη: Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος για τα κυνοκομεία-κολαστήρια του δήμου - Βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Kauldron έγραψε: 23 Φεβ 2022, 13:30
Πασιφάη έγραψε: 23 Φεβ 2022, 13:16 Γιατί το θέμα δεν μπήκε στην ενότητα ''Ζώα και άνθρωπος'';
Μήπως διότι ο Χελώνος με αφορμή τα ζώα, κοιτάζει τους πολιτικούς μαλάκες που θεωρεί υπαίτιους; Αυτούς, που πάντα θα υπάρχουν, σε κάθε κυβερνησάρα. Σε κάθε διεφθαρμένο σκατό που επιλέγεται ανάλογα την περίσταση της στύσης και του καθρέπτη κάθε Έλληνα που νομίζει πως βρήκε τη ''Βαλχάλα'' της τελειότητας. Κάπως πρέπει να βγει το αφήγημα. Όσο για τα καημένα ζωντανά, πούτσα μας.
Με την ίδια λογική, γιατί δεν το άνοιξες εσύ το νήμα?
Μήπως γιατί ο συγκεκριμένος είναι της παράταξής σου, οπότε γαργαρίτσα?
Μιας και πάτησες αναφορά στο σχόλιό μου, ( καλώς έπραξες βέβαια αν το θεώρησες προσβλητικό..), έχω να σου πω δυο πραγματάκια που οφείλεις να μην προσπεράσεις όταν αναφέρεσαι στην γαμωατομάρα μου. :003:

1. Δεν ανήκω σε καμία παράταξη και αυτό να σου γίνει ''βίωμα'' για τις επόμενες προσεγγίσεις σου στα γραφομενά μου.
2. Γίνεσαι κουραστικός και προβλέψιμος, δίχως ίχνος αντικειμενικότητας.
3. Σέβομαι όσους με σέβονται. Κι εσύ έχεις δείξει πως δεν μπορείς να το πράξεις.
4. Μιλάω πάντα στα ίσα και δεν κάνω ποτέ γαργάρα σε πράγματα που άπτονται μιας κατάστασης που βλάπτει τον τόπο μου. Απλά η διαφορά μας είναι πως προσωπικά είχα πάντα το αίσθημα της ατομικής ευθύνης.

Να'σαι καλά,ευχαριστώ θερμά για την καλωσύνη σου να διαβάσεις τη δημοσίευσή μου, τι καλός που είσαι, κομμάτι σοβαρό, γλυκύτατος, κλαψ, λύγμ, γλειψ, γλειψ. Άντε καλό μεσημεράκι. :g094:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Bazoomba έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:16
stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:09
nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:07

ωραια η συζητηση αλλα και θα χαθει και πρεπει να υπαρχει αντιστοιχο νημα για οποιον ενδιαφερεται
Σωστά, αλλά η "ειδικη στρατιωτική επιχείρηση που δεν είναι εισβολή", έχει δύο αιτίες σύμφωνα με αυτόν που την διέταξε:
1) η Ουκρανία δεν είναι κράτος (!)
2) η Ουκρανία πρέπει να αποναζιστοποιηθεί (!)

Το να συζητάμε μόνο για βλήματα και ερπύστριες δεν λύνει το συνολικό πρόβλημα τη στρατιωτικής επιχείρησης.
Σου έχει γίνει σύσταση για τον ίδιο λόγο. Κόφτο.
1) Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει.
2) Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου ειδικά όταν μπορείς να βρεις μέχρι και συνταγή για μιλφέιγ σε οποιοδήποτε νήμα.

Χαλαρώστε λιγάκι.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:23

Σωστά, αλλά η "ειδικη στρατιωτική επιχείρηση που δεν είναι εισβολή", έχει δύο αιτίες σύμφωνα με αυτόν που την διέταξε:

Το να συζητάμε μόνο για βλήματα και ερπύστριες δεν λύνει το συνολικό πρόβλημα τη στρατιωτικής επιχείρησης.
2) Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου ειδικά όταν μπορείς να βρεις μέχρι και συνταγή για μιλφέιγ σε οποιοδήποτε νήμα.

Χαλαρώστε λιγάκι.
Δεν μπαίνουν όμως οι τηλεμάγειρες με τα μιλφειγ φουριόζοι στα θέματα να μας πούν ότι πρέπει να μιλήσουμε για μιλφέιγ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Χαλαρώστε λιγάκι.
Είναι επειδή είσαι αντιπουτινικός.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Bazoomba έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:25

Χαλαρώστε λιγάκι.
Δεν μπαίνουν όμως οι τηλεμάγειρες με τα μιλφειγ φουριόζοι στα θέματα να μας πούν ότι πρέπει να μιλήσουμε για μιλφέιγ.
Νομίζεις.
Εδώ βρίσκεις άτομα να λένε ότι το τάδε θέμα δεν πρέπει καν να συζητιέται, το νήμα να κλείσει κλπ.

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά την επιμονή σου στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Σέβομαι την παρατήρησή σου, εφόσον είσαι συντονιστής και τέλος. Μη μου παριστάνεις τον πούτιν και με στραβοκοιτάς από πάνω. :D
Λίγη ευγένεια.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

sharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:26

Χαλαρώστε λιγάκι.
Έλα, ντροπή...
Πλακώσαν κι wannabe Διάδοχοι
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Χαλαρώστε λιγάκι.
Δεν είμαι αντιπουτινικός.
Είμαι κατά της "εισβολής/ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης/σουβλάκι με τζατζίκι", όπως νιώθει καθένας καλύτερα.

Πχ. ο χειρότερος με διαφορά σε τέτοια θέματα ήταν ο Τζ. Μπους Τζούνιορ. Με διαφορά όμως.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Bazoomba έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:29

Χαλαρώστε λιγάκι.
Έλα, ντροπή...
Πλακώσαν κι wannabe Διάδοχοι
Ντροπή εγώ ή εσύ; Δεν είσαι καλή συντονίστρια, κυκλοφορούν πολύ καλύτεροι εδώ μέσα. Όλο χαρακτηρισμούς, και πονηρά σχόλια, όπως το παραπάνω (και εντελώς άσχετο, τι δουλειά έχω με τον Διάδοχο)
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”