Τι δύσκολη θέση, σου έχει κάνει κυκλωτικές κινήσεις, πιο εύκολα την έχει ο ζελένσκι…
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
-
Η φωνή της Αληθειας
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Ενω αυτη θα τον εχει σιγουρο με αυτα που βλεπειpanos291 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 14:55
Αντι να κατσει νσ σκεφτει πως αυτη παίζει μπαλα πισω απο την πλατη της φιλης της και οτι αν μπλεξει σοβαρα μαζί της θα του κανει ακριβως τα ιδια στο μελλον, αυτη ανεβαίνει στην εκτίμηση του επειδή θα κατσει μεσα στην καραντίνα.
Ειμαστε εμείς οι άντρες θεοτητες![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Η φωνή της Αληθειας
Η απάντηση πάντως είναι απλή. Εννοείται για σοβαρή σχέση με την συγκεκριμένη ούτε για πλάκα. Προφανώς δεν της έχεις κόψει την φόρα άρα γουστάρεις. Άρα το σωστό είναι να το τελειώσεις με την γκόμενα σου και να πας να βγάλεις τα μάτια της πουτινιάρας. Μην είσαι μαλάκας και πας και κάνεις δουλειές πίσω από την πλάτη της γκόμενας σου. Αυτά δεν έχουν ποτέ καλή κατάληξη, αλλά ούτε και κανένα νόημα.
vantono, πολυ το σκεφτεσαι όμως, κανονικα, αν το θες κατι πολυ, απλα το κανεις, δεν καθεσαι να το συζητας και μαλιστα τόσο καιρό!...
"Άχρι καιρού..."
Τελικά ταιριάζουν.GoBack έγραψε: 16 Μαρ 2022, 14:58Ενω αυτη θα τον εχει σιγουρο με αυτα που βλεπειpanos291 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 14:55
Αντι να κατσει νσ σκεφτει πως αυτη παίζει μπαλα πισω απο την πλατη της φιλης της και οτι αν μπλεξει σοβαρα μαζί της θα του κανει ακριβως τα ιδια στο μελλον, αυτη ανεβαίνει στην εκτίμηση του επειδή θα κατσει μεσα στην καραντίνα.
Ειμαστε εμείς οι άντρες θεοτητες![]()
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα με τρομάζει που είσαι τόσο μπουνταλάς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το σκέφτεται γιατί θέλει να μπει αλλά δεν θέλει να σχολάσει την δικιά τουΝατάσα έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:17 vantono, πολυ το σκεφτεσαι όμως, κανονικα, αν το θες κατι πολυ, απλα το κανεις, δεν καθεσαι να το συζητας και μαλιστα τόσο καιρό!...
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Η μόνη win επιλογή τώρα πχια για τον Βαντονο είναι να μπει.
Από την στιγμή που ξεπέρασε τα όρια του αθώου φλερτ περνώντας στο καυλάντισμα με φίλη της δικιάς του και δημοσιοποίησε στο Πχορουμ

τις συζητήσεις με το Ρωσίδι το έρεβος δεν είναι πια στο βάθος του τούνελ αλλά στην επόμενη στροφή.
Αφού θα φαει ξύλο και από τις δύο γρήγορα ή πολύ γρήγορα τουλάχιστον να του φύγει η καύλα.
Τώρα με τον κοβιντ είναι η χρυσή ευκαιρία για ένα πήδημα που θα είναι ταυτόχρονα ηθική και υγειονομική βόμβα
Από την στιγμή που ξεπέρασε τα όρια του αθώου φλερτ περνώντας στο καυλάντισμα με φίλη της δικιάς του και δημοσιοποίησε στο Πχορουμ
Αφού θα φαει ξύλο και από τις δύο γρήγορα ή πολύ γρήγορα τουλάχιστον να του φύγει η καύλα.
Τώρα με τον κοβιντ είναι η χρυσή ευκαιρία για ένα πήδημα που θα είναι ταυτόχρονα ηθική και υγειονομική βόμβα
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
ρε βαντονε θες να χωρίσεις ή οχι;
Νετα σκέτα απάντα, μη κάνεις σα γκόμενα.
Σε περίπτωση που θες απλά να την πηδας μια στο τόσο και να εισαι οκ με τη σχέση σου ξέχνα το. Αυτο συμβαίνει με γκόμενες που δεν (φροντιζεις να μην) ξερουν ουτε το πραγματικό σου όνομα. Μολις ενδώσεις θα σε κρατάει μετά απο τις κωλότριχες. Δεν ειναι και αυτή παντρεμένη με παιδιά να έχει κάτι να την κρατάει ουτως ώστε να μη στην κάνει.
Σκέψου τι θέλεις και πράξε αναλόγως.
Σε περίπτωση που θες απλά να την πηδας μια στο τόσο και να εισαι οκ με τη σχέση σου ξέχνα το. Αυτο συμβαίνει με γκόμενες που δεν (φροντιζεις να μην) ξερουν ουτε το πραγματικό σου όνομα. Μολις ενδώσεις θα σε κρατάει μετά απο τις κωλότριχες. Δεν ειναι και αυτή παντρεμένη με παιδιά να έχει κάτι να την κρατάει ουτως ώστε να μη στην κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σαν χαζογκόμενα κάνει.Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:54 ρε βαντονε θες να χωρίσεις ή οχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν θέλω να χωρίσω. Το μόνο για το οποίο είμαι σιγουρος 100%.Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:54 ρε βαντονε θες να χωρίσεις ή οχι;
Για όλα τα υπόλοιπα αμφιταλαντευομαι.
Και το μυαλό μου τριβελιζεται από τη σκέψη του πως θα ήταν η επόμενη μέρα αν ενεδιδα στον πειρασμό. Όλα οκ ακριβώς όπως πριν? Όλα εντελώς διαφορετικά? Θα με κάρφωνε στη δικιά μου? Θα με "εκβίαζε" για να ξαναβλεπομαστε κάθε φορά που εκείνη θα ήθελε?
Πολλά τα ερωτήματα.
Βαντυ στην εκανε η ρωσοκατι
δηλωσε ταχαμου ταχαμου πως προσβληθηκε απο τον ιο - ενω στην πραγματικοτητα κανονισε με τον τυπο που μιλαγε στα σοσιαλ για μαραθωνιο σεξ + να τους πηγαινεις εσυ τα τροφιμα - ετσι για την κινκυ ευχαριστηση
δηλωσε ταχαμου ταχαμου πως προσβληθηκε απο τον ιο - ενω στην πραγματικοτητα κανονισε με τον τυπο που μιλαγε στα σοσιαλ για μαραθωνιο σεξ + να τους πηγαινεις εσυ τα τροφιμα - ετσι για την κινκυ ευχαριστηση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
η naida φταιει νομίζω, παντα πατσαβουρες τις λεει αλλα με την ρωσίδουλα κατι εχει παθει εχτρα, σαν να τρομαζει στην ιδέα οτι θα μαθεις ενα σπουδαίο μυστικό.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:29 Και το μυαλό μου τριβελιζεται από τη σκέψη του πως θα ήταν η επόμενη μέρα αν ενεδιδα στον πειρασμό.
Μηπως πρέπει να ενδώσεις, για την επιστήμη;
"Μπαμπά, εγώ θα κάνω για 30 σελίδες ακόμη ταντρικό σεξ και μετά θα φύγω", είπε το γατάκι στον γάτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και η ναιδα και πολλές άλλες (με πρωτεργάτρια τη νάιδα).enaon έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:43η naida φταιει νομίζω, παντα πατσαβουρες τις λεει αλλα με την ρωσίδουλα κατι εχει παθει εχτρα, σαν να τρομαζει στην ιδέα οτι θα μαθεις ενα σπουδαίο μυστικό.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:29 Και το μυαλό μου τριβελιζεται από τη σκέψη του πως θα ήταν η επόμενη μέρα αν ενεδιδα στον πειρασμό.
Μηπως πρέπει να ενδώσεις, για την επιστήμη;
Αφού ακόμα και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και την κάνω την αμαρτία, θα φοβάμαι να το εξομολογηθώ εδώ μέσα γιατί θα φάω τριφασικό κραξίδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις