Μια περίεργη καταγγελία κάνει μέσω του προφίλ της στο facebook η Μαρία Κυριακίδου. Όπως αναφέρει η τηλεφωνική «δημοσκόπηση» ξεκίνησε περίεργα και έληξε περίεργα.
Όπως λέει η ίδια διεκόπη απότομα, όταν είπε πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ:
«Πριν λίγο, δέχθηκα μια κλήση στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού. Στην γραμμή ήταν μια κυρία. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος :
– Καλημέρα σας. Είμαστε απο την εταιρεία Interview. Διεξάγουμε μια πολιτική έρευνα. Θα σας ενδιέφερε να συμμετέχετε; Διαρκεί 2 λεπτά.
– Καλημέρα σας. Πολύ ευχαρίστως.
– Ωραία. Σας ευχαριστώ. Ας υποθέσουμε πως την επόμενη Κυριακή, διεξάγονται εκλογές, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;
( Έχω καταλάβει πλέον πως αυτή η έρευνα είναι απόλυτα μη νορμάλ. Καμία σοβαρή πολιτική έρευνα, δεν ξεκινά έτσι ).
– Σύριζα
Μου λέει ”ευχαριστώ” και μου κλείνει το τηλέφωνο.
Μένω εμβρόντητη. Αναζητώ τον αριθμό του τηλεφώνου που κατέγραψε η συσκευή του ασύρματου. Όντως ανήκει στην εταιρεία Interview. Kαι όντως, τόσο αντιδεοντολογικά διεξάγουν έρευνα.
Και να πω πως υπήρχε μάρτυρας όσο λάμβανε χώρα ο συγκεκριμένος διάλογος.»
https://www.documentonews.gr/article/ep ... 1647354067
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοβαρή καταγγελία για δημοσκόπηση: «Μου το έκλεισαν όταν είπα ότι ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ»
- Μαδουραίος
- Otto Weininger
Re: Σοβαρή καταγγελία για δημοσκόπηση: «Μου το έκλεισαν όταν είπα ότι ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ»
Αν μετά από λίγο πήγε η ασφάλεια σπίτι της, δεν πιστεύω τίποτα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Σοβαρή καταγγελία για δημοσκόπηση: «Μου το έκλεισαν όταν είπα ότι ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ»
Αν θελουν να κανουν μλκια, εχει πιο ασφαλεις τροπους
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Όχι ρε γμτ, τι χούντα είναι αυτή;
Mπορεί να τον πέρασαν γιά μαλάκα αλλά να καταγράφηκε τελικώς

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τι συγκινητική ιστορία!Μαδουραίος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 07:36 Μια περίεργη καταγγελία κάνει μέσω του προφίλ της στο facebook η Μαρία Κυριακίδου. Όπως αναφέρει η τηλεφωνική «δημοσκόπηση» ξεκίνησε περίεργα και έληξε περίεργα.
Όπως λέει η ίδια διεκόπη απότομα, όταν είπε πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ:
«Πριν λίγο, δέχθηκα μια κλήση στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού. Στην γραμμή ήταν μια κυρία. Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος :
– Καλημέρα σας. Είμαστε απο την εταιρεία Interview. Διεξάγουμε μια πολιτική έρευνα. Θα σας ενδιέφερε να συμμετέχετε; Διαρκεί 2 λεπτά.
– Καλημέρα σας. Πολύ ευχαρίστως.
– Ωραία. Σας ευχαριστώ. Ας υποθέσουμε πως την επόμενη Κυριακή, διεξάγονται εκλογές, εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;
( Έχω καταλάβει πλέον πως αυτή η έρευνα είναι απόλυτα μη νορμάλ. Καμία σοβαρή πολιτική έρευνα, δεν ξεκινά έτσι ).
– Σύριζα
Μου λέει ”ευχαριστώ” και μου κλείνει το τηλέφωνο.
Μένω εμβρόντητη. Αναζητώ τον αριθμό του τηλεφώνου που κατέγραψε η συσκευή του ασύρματου. Όντως ανήκει στην εταιρεία Interview. Kαι όντως, τόσο αντιδεοντολογικά διεξάγουν έρευνα.
Και να πω πως υπήρχε μάρτυρας όσο λάμβανε χώρα ο συγκεκριμένος διάλογος.»
https://www.documentonews.gr/article/ep ... 1647354067
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
οι ζαιοι, ειναι τοσο μαλακες που πιστευουν αυτες τις πιπες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 2206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 0 Απαντήσεις