Βλαμμένοι είναι οι άνθρωποιnostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:06 πανηγυρτζιδικο νήμα του ταλαίπωρα ... αφού η κυβέρνηση Μπάιντεν έδειξε αδυναμία και παράλυση γίνεται προσπάθεια διαχείρισης και damaga control...
η όλη δε επιχειρηματολογία δεν αφορά την ίδια την Ουκρανία που διαλύει ο Ρώσος αλλά τη ζημιά που ΙΣΩΣ πάθει ως συνέπεια ... σαν να μας πάρουνε οι Τούρκοι την υπόλοιπη Κύπρο και εμείς να χαιρόμαστε επειδή θα τους επιβληθούν κυρωσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κατάσταση μετά την ήττα της Ρωσίας
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Re: Η κατάσταση μετά την ήττα της Ρωσίας
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κι όμως, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως ο μοναδικός λόγος που οι Τούρκοι δεν παίρνουν και την υπόλοιπη Κύπρο είναι η δαμόκλειος σπάθη των ευρωπαϊκών κυρώσεων.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:06 πανηγυρτζιδικο νήμα του ταλαίπωρα ... αφού η κυβέρνηση Μπάιντεν έδειξε αδυναμία και παράλυση γίνεται προσπάθεια διαχείρισης και damaga control...
η όλη δε επιχειρηματολογία δεν αφορά την ίδια την Ουκρανία που διαλύει ο Ρώσος αλλά τη ζημιά που ΙΣΩΣ πάθει ως συνέπεια ... σαν να μας πάρουνε οι Τούρκοι την υπόλοιπη Κύπρο και εμείς να χαιρόμαστε επειδή θα τους επιβληθούν κυρωσεις
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
αν πέσει ο Πούτιν από μέσα ναι... σε κάθε άλλη περίπτωση θα πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστασεις...η Δύση που Μπάιντεν πήρε ρίσκο που δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει...δεν νομίζω ότι ήταν εξυπνοCavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:07Τα ίδια λέγαν στους δύο Π.Π. και οι States περίμεναν πότε και πώς θα μπουν. Είμαι πολύ πεπεισμένος για την τελική νίκη των Η.Π.Α.. Κάτι που δεν θέλω πραγματικά.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:06 πανηγυρτζιδικο νήμα του ταλαίπωρα ... αφού η κυβέρνηση Μπάιντεν έδειξε αδυναμία και παράλυση γίνεται προσπάθεια διαχείρισης και damaga control...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Γκουερινο 4
Τώρα όπου ναναι πέφτει ο πουτινnostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:15αν πέσει ο Πούτιν από μέσα ναι... σε κάθε άλλη περίπτωση θα πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστασεις...η Δύση που Μπάιντεν πήρε ρίσκο που δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει...δεν νομίζω ότι ήταν εξυπνοCavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:07Τα ίδια λέγαν στους δύο Π.Π. και οι States περίμεναν πότε και πώς θα μπουν. Είμαι πολύ πεπεισμένος για την τελική νίκη των Η.Π.Α.. Κάτι που δεν θέλω πραγματικά.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:06 πανηγυρτζιδικο νήμα του ταλαίπωρα ... αφού η κυβέρνηση Μπάιντεν έδειξε αδυναμία και παράλυση γίνεται προσπάθεια διαχείρισης και damaga control...
Ώρες μετράει
- Philip Mortimer
Ποιο ρίσκο πήρε;nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:15αν πέσει ο Πούτιν από μέσα ναι... σε κάθε άλλη περίπτωση θα πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστασεις...η Δύση που Μπάιντεν πήρε ρίσκο που δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει...δεν νομίζω ότι ήταν εξυπνοCavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:07Τα ίδια λέγαν στους δύο Π.Π. και οι States περίμεναν πότε και πώς θα μπουν. Είμαι πολύ πεπεισμένος για την τελική νίκη των Η.Π.Α.. Κάτι που δεν θέλω πραγματικά.nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:06 πανηγυρτζιδικο νήμα του ταλαίπωρα ... αφού η κυβέρνηση Μπάιντεν έδειξε αδυναμία και παράλυση γίνεται προσπάθεια διαχείρισης και damaga control...
Τους ίδιους τους δικούς του βομβαρδίζει. Αυτούς που πήγε να σώσει από τους ...ναζί.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:10Τον Πούτιν τον ενδιαφέρουν καμιά δεκαπενταριά να ξεκουμπιστούν από τα μέρη που τον ενδιαφέρουνstavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:04Αποναζιστοποίηση δηλαδή.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:03
Άρχισες τις γνωστές παπαριες σου
Στην Ουκρανία ο Πούτιν κάνει αλλαγή πληθυσμού και ο κάθε καθυστερας δυτικογκαγκας νομίζει ότι απέτυχε η εκστρατεία
Ήδη έχουν φύγει εκατομμύρια, στο τέλος θα παραδοθούν οι Ουκρανοί και στις πόλεις που θέλουν οι Ρώσοι δεν θα έχει μείνει ουκρανος
44 εκατομμύρια ναζί.
Τους άλλους τούς έχει γράψει σταρχιδια του
H Illia Ponomarenko πρώην κάτοικος της περιοχής και νυν κάτοικος σεληνιακού τοπίου σημειώνει:
"Η Ρωσία κατέστρεψε ολοσχερώς μία ταχέως αναπτυσσόμενη, 100% ρωσόφωνη πόλη του Ντομπάς. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μου πόλη..."
-
Γκουερινο 4
Σταρχιδια τουstavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:16Τους ίδιους τους δικούς του βομβαρδίζει. Αυτούς που πήγε να σώσει από τους ...ναζί.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:10Τον Πούτιν τον ενδιαφέρουν καμιά δεκαπενταριά να ξεκουμπιστούν από τα μέρη που τον ενδιαφέρουν
H Illia Ponomarenko πρώην κάτοικος της περιοχής και νυν κάτοικος σεληνιακού τοπίου σημειώνει:
"Η Ρωσία κατέστρεψε ολοσχερώς μία ταχέως αναπτυσσόμενη, 100% ρωσόφωνη πόλη του Ντομπάς. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μου πόλη..."
Θα την ξαναφτιάξει καλύτερη, θα έχει και δουλειές ο κοσμος
- Philip Mortimer
Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:10Τον Πούτιν τον ενδιαφέρουν καμιά δεκαπενταριά να ξεκουμπιστούν από τα μέρη που τον ενδιαφέρουνstavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:04Αποναζιστοποίηση δηλαδή.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:03
Άρχισες τις γνωστές παπαριες σου
Στην Ουκρανία ο Πούτιν κάνει αλλαγή πληθυσμού και ο κάθε καθυστερας δυτικογκαγκας νομίζει ότι απέτυχε η εκστρατεία
Ήδη έχουν φύγει εκατομμύρια, στο τέλος θα παραδοθούν οι Ουκρανοί και στις πόλεις που θέλουν οι Ρώσοι δεν θα έχει μείνει ουκρανος
44 εκατομμύρια ναζί.
Τον Πούτιν ήδη τον βρίζουν διεθνώς.
ΕΑΝ κατακτήσει τη χώρα, για να να αποκτήσει έλεγχο της πλέον ή θα πρέπει να έχει μόνιμο στρατό κατοχής ή να εκτοπίσει το 90% του πληθυσμού της, καμία 30+ εκατομμύρια, και να αδειασει τη χώρα που βέβαια και τα δύο θα τον ξεγυμνώνουν και στον τελευταίο πουτλερικο που έχει μεινει. Άλλες λύσεις δεν έχει.
-
Γκουερινο 4
Ποια χώρα θα κατακτήσει ρε κακομοίρη;Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:18Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:10Τον Πούτιν τον ενδιαφέρουν καμιά δεκαπενταριά να ξεκουμπιστούν από τα μέρη που τον ενδιαφέρουν
ΕΑΝ κατακτήσει τη χώρα, για να να αποκτήσει έλεγχο της πλέον ή θα πρέπει να έχει μόνιμο στρατό κατοχής ή να εκτοπίσει το 90% του πληθυσμού της. Άλλες λύσεις δεν έχει
Τα μέρη που τον ενδιαφέρουν θα πάρει, από τα οποία ήδη εκατομμύρια Ουκρανοί για ανθρωπιστικους λόγους έχουν πάρει μπούλο και φυσικά δεν θα ξαναγυρίσουν
έκλεισε όλους τους διαύλους, ακολούθησε ακραια ρητορική, ξεκίνησε νέα πορτοκαλί επανάσταση στο Καζακστάν κτλ ...Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:16Ποιο ρίσκο πήρε;nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:15αν πέσει ο Πούτιν από μέσα ναι... σε κάθε άλλη περίπτωση θα πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστασεις...η Δύση που Μπάιντεν πήρε ρίσκο που δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει...δεν νομίζω ότι ήταν εξυπνοCavaliere έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:07 Τα ίδια λέγαν στους δύο Π.Π. και οι States περίμεναν πότε και πώς θα μπουν. Είμαι πολύ πεπεισμένος για την τελική νίκη των Η.Π.Α.. Κάτι που δεν θέλω πραγματικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Philip Mortimer
Εγώ θα έλεγα ότι το " ρίσκο" ήταν πως έπαψε να έχει ο πουτλερ ενεργούμενο και βρέθηκε σε πανικό ξέροντας ότι δε θα αντέξει για πολύ το τερατουργημα του χωρίς μαριονέτα στις ηπα... Καθώς κανείς δε θέλει να ζει σε τερατουργημαnostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:21έκλεισε όλους τους διαύλους, ακολούθησε ακραια ρητορική, ξεκίνησε νέα πορτοκαλί επανάσταση στο Καζακστάν κτλ ...Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:16Ποιο ρίσκο πήρε;nostromos έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:15
αν πέσει ο Πούτιν από μέσα ναι... σε κάθε άλλη περίπτωση θα πάμε σε ανεξέλεγκτες καταστασεις...η Δύση που Μπάιντεν πήρε ρίσκο που δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει...δεν νομίζω ότι ήταν εξυπνο
Μόνο που οι κινήσεις λόγω πανικού οδηγούν μόνο προς τη χειροτέρευση της κατάστασης για τον ίδιο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 16 Μαρ 2022, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν πρόκειται να πάρει κανένα μέρος. Ούτε το 2014 πήρε αυτά τα μέρη.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:21Ποια χώρα θα κατακτήσει ρε κακομοίρη;Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:18Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:10
Τον Πούτιν τον ενδιαφέρουν καμιά δεκαπενταριά να ξεκουμπιστούν από τα μέρη που τον ενδιαφέρουν
ΕΑΝ κατακτήσει τη χώρα, για να να αποκτήσει έλεγχο της πλέον ή θα πρέπει να έχει μόνιμο στρατό κατοχής ή να εκτοπίσει το 90% του πληθυσμού της. Άλλες λύσεις δεν έχει
Τα μέρη που τον ενδιαφέρουν θα πάρει, από τα οποία ήδη εκατομμύρια Ουκρανοί για ανθρωπιστικους λόγους έχουν πάρει μπούλο και φυσικά δεν θα ξαναγυρίσουν
Σκοπός του είναι να δημιουργήσει μία ζώνη μόνιμου μπαχαλέματος για να μην μπορεί να ορθοποδήσει ποτέ κανείς εκεί. Όπως κάνει από τότε στο Ντομπάς. Μόλις το Ντομπάς άρχισε να αναπτύσσεται, εισέβαλε η Ρωσία.
-
Γκουερινο 4
Θα μείνει μια Ουκρανία χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα με φιλορωσικη κυβέρνηση
Ο ζελενσκι θα τρώει και θα πίνει σε καμιά δυτική χώρα και θα το παίζει πρόεδρος των απανταχού ουκρανών μέχρι να τον βαρεθουν
Σε λίγα χρόνια θα εξομαλυνθουν και οι σχέσεις δύσης Ρωσίας και όλα μέλι γαλα
Ο ζελενσκι θα τρώει και θα πίνει σε καμιά δυτική χώρα και θα το παίζει πρόεδρος των απανταχού ουκρανών μέχρι να τον βαρεθουν
Σε λίγα χρόνια θα εξομαλυνθουν και οι σχέσεις δύσης Ρωσίας και όλα μέλι γαλα
- Philip Mortimer
Ποια μέρη ακριβώς τον ενδιαφέρουν και γιατί; Τι κέρδος θα έχει από αυτά σε σχέση με την ανυπολόγιστη οικονομική και πολιτική χασουρα που είχε; Και προσοχη-μιλαμε για χασουρα διάρκειας- νομίζω ότι με αυτά που γίνονται θα περάσουν δεκαετίες και θα κάνουν εμετό ακούγοντας όχι μόνο το ονομα Πούτιν αλλά ίσως και το Ρωσία ειδικά οι κοντινοί της περιοχής...Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:21Ποια χώρα θα κατακτήσει ρε κακομοίρη;Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:18Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 00:10
Τον Πούτιν τον ενδιαφέρουν καμιά δεκαπενταριά να ξεκουμπιστούν από τα μέρη που τον ενδιαφέρουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 3194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 48 Απαντήσεις