!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Ρωσία
Re: Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Ρωσία
Η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, η διευθύνουσα σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δήλωσε σε διάρκεια συνέντευξης στο Face the Nation του CBS πως «η Ρωσία έχει τα χρήματα για να εξυπηρετήσει το χρέος της, αλλά δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά».
Να γελάς και να κλαις...
Να γελάς και να κλαις...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Φαλιμέντο.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Αύριο πέφτει ο Πούτιν
Το λέει και ο σταβμαρ για τους δύσπιστους θωμαδες
Δεν είπα ότι πέφτει ο Πούτιν, αλλά ότι αν πέσει θα πέσει θεαματικά.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:39 Αύριο πέφτει ο Πούτιν
Άτομα και καθεστώτα με τέτοιο αυταρχισμό, όταν πέφτουν ακούγονται μέχρι το Σείριο.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δεν υπήρξε ποτέ αλαζόνας στον κόσμο που να μην ήρθε κάποτε η σφοδρή πτώση του.
Ο δε πρώτος τέτοιος αλαζόνας που έπεσε ήτο αρχάγγελος κατ άλλους χερούβ.
Ο δε πρώτος τέτοιος αλαζόνας που έπεσε ήτο αρχάγγελος κατ άλλους χερούβ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Καθίστε ρε φιλελεδες γιατί και εμένα τον αντιπουτινικο θΑ με βγάλετε από τα ρούχα μου. Τι θα πάθει η Ρωσία αν αθετήσει τις πληρωμές του χρέους της. Μήπως θα την πετάξουν εκτός συστήματος, δε θα της δανείζουν κ θα της βάλουν κυρώσεις? Τι παραπάνω μπορεί να της κάνουν οικονομικά. Στην τελική πάντα θα έχει πλεονασματικο ισοζύγιο λόγω πετρελαίου και στα βασικά κυρίως στην ενέργεια έχει αυταρκεια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Θεαματικά εννοείς με πυραυλάκια, με επικάλυψη ουρανίου μπροστά;stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:54Δεν είπα ότι πέφτει ο Πούτιν, αλλά ότι αν πέσει θα πέσει θεαματικά.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:39 Αύριο πέφτει ο Πούτιν
Άτομα και καθεστώτα με τέτοιο αυταρχισμό, όταν πέφτουν ακούγονται μέχρι το Σείριο.
Ναι. Ναι. Ναι.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:57 Καθίστε ρε φιλελεδες γιατί και εμένα τον αντιπουτινικο θΑ με βγάλετε από τα ρούχα μου. Τι θα πάθει η Ρωσία αν αθετήσει τις πληρωμές του χρέους της. Μήπως θα την πετάξουν εκτός συστήματος, δε θα της δανείζουν κ θα της βάλουν κυρώσεις?
Κι όταν κάποια στιγμή επανακτήσει την πιστοληπτική της ικανότητα, θα δανείζεται με τεράστια επιτόκια. Και φυσικά, οι επενδύσεις θα είναι ένα δύσκολο πράγμα.
Αν είχε τα πάντα δεν θα έφτανε να χρωστά τόσα ώστε να χρεοκοπήσει.Τι παραπάνω μπορεί να της κάνουν οικονομικά. Στην τελική πάντα θα έχει πλεονασματικο ισοζύγιο λόγω πετρελαίου και στα βασικά κυρίως στην ενέργεια έχει αυταρκεια
Δεν έχει αυτά που νομίζεις ότι έχει, και δεν φτάνουν αυτά που νομίζεις ότι έχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 16 Μαρ 2022, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιθανό κι αυτό.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:59Θεαματικά εννοείς με πυραυλάκια, με επικάλυψη ουρανίου μπροστά;stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:54Δεν είπα ότι πέφτει ο Πούτιν, αλλά ότι αν πέσει θα πέσει θεαματικά.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:39 Αύριο πέφτει ο Πούτιν
Θα το σκεφτούν τρίδιπλα οι τυχόν επενδυτές στο μέλλον (ας είναι και Κινέζοι ή Άραβες). Κανείς δεν σε κάνει ντα με κυρώσεις, απλώς κανείς δεν ξαναβάζει το χέρι στη τσέπη από φόβο να τα χάσει όπως έπαθε ο προηγούμενος.Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 01:57 Καθίστε ρε φιλελεδες γιατί και εμένα τον αντιπουτινικο θΑ με βγάλετε από τα ρούχα μου. Τι θα πάθει η Ρωσία αν αθετήσει τις πληρωμές του χρέους της. Μήπως θα την πετάξουν εκτός συστήματος, δε θα της δανείζουν κ θα της βάλουν κυρώσεις? Τι παραπάνω μπορεί να της κάνουν οικονομικά. Στην τελική πάντα θα έχει πλεονασματικο ισοζύγιο λόγω πετρελαίου και στα βασικά κυρίως στην ενέργεια έχει αυταρκεια
- Philip Mortimer
Όλα βαίνουν καλώς, μεγάλος διανοητής και μέγας στη στρατηγικη, ο παράφρων δικτάτορας Πούτλερ, ελαφρώς (ή χοντρως;) λιγότερο ικανός από τον Κιμ.
Βλέπω ένα σταθερά πλεονασματικο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, κατά 1οο κ πλέον δις το χρόνο. Με πλεονασματικο ισοζύγιο κ δικό σου νόμισμα δεν χρεωκοπίες εκτός αν σταματήσουν να σε παίζουν όλοι οι αλλοι
Ο Κιμ δεν τρέφει αυταπάτες ότι η νότια Κορέα δεν θα αντισταθεί αν επιτεθειPhilip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:03 Όλα βαίνουν καλώς, μεγάλος διανοητής και μέγας στη στρατηγικη, ο παράφρων δικτάτορας Πούτλερ, ελαφρώς (ή χοντρως;) λιγότερο ικανός από τον Κιμ.
Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:10Ο Κιμ δεν τρέφει αυταπάτες (...)Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 02:03 Όλα βαίνουν καλώς, μεγάλος διανοητής και μέγας στη στρατηγικη, ο παράφρων δικτάτορας Πούτλερ, ελαφρώς (ή χοντρως;) λιγότερο ικανός από τον Κιμ.
Νομίζω ότι έπειτα από αυτό το ανέκδοτο ήρθε η ώρα για ύπνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 2 Απαντήσεις