Για την κοινωνία δεν ξέρω (μπορεί πχ να σε χαίρεται το εγγονάκι) αλλά για τη φύση ναι, δεν σε χρειάζεται άλλο. Και για τις γυναίκες ισχύει, γιατί νομίζεις ότι η οστεοπόρωση αρχίζει με την εμμηνόπαυση; Πάντως εκείνο που θέλω να πω είναι ότι είναι λάθος να εξισώνουμε τους ρόλους των φύλων, είναι το ίδιο σαν να λέμε ότι και οι άντρες μπορούν να γεννήσουν. Από κει και πέρα αν μια γυναίκα θέλει να πηγαίνει με 50 άντρες είμαι ο τελευταίος που θα την κακοχαρακτηρίσει, έτερον, εκάτερον.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:36Δηλαδή από όταν αρχίζετε και χάνετε γονιμότητα είστε άχρηστοι για την κοινωνία;sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:31Άλλο το πώς σκεφτόμαστε και άλλο η γεννετήσια ορμή την οποία μάς έχει δώσει η φύση. Ο άντρας έχει σκοπό να διαιωνίσει τα γονίδια του. Η γυναίκα έχει ένα σωρό άλλες λειτουργίες, με βασικότερη την τεκνοποίηση και το μεγάλωμα. Να στο πω διαφορετικά, με το τέλος του σεξ τελειώνει ο ρόλος του άντρα και ξεκινά της γυναίκας (εάν μείνει έγκυος). Είναι λάθος να τους θεωρούμε ίδιους.TOR έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:20
Ε ναι, εξάλλου ο σκοπός του αυτός είναι. Να κάνει παιδιά και με τις δύο και να τις βοηθήσει μετά να τα μεγαλώσουν.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:46Για την κοινωνία δεν ξέρω (μπορεί πχ να σε χαίρεται το εγγονάκι) αλλά για τη φύση ναι, δεν σε χρειάζεται άλλο. Και για τις γυναίκες ισχύει, γιατί νομίζεις ότι η οστεοπόρωση αρχίζει με την εμμηνόπαυση; Πάντως εκείνο που θέλω να πω είναι ότι είναι λάθος να εξισώνουμε τους ρόλους των φύλων, είναι το ίδιο σαν να λέμε ότι και οι άντρες μπορούν να γεννήσουν. Από κει και πέρα αν μια γυναίκα θέλει να πηγαίνει με 50 άντρες είμαι ο τελευταίος που θα την κακοχαρακτηρίσει, έτερον, εκάτερον.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:36Δηλαδή από όταν αρχίζετε και χάνετε γονιμότητα είστε άχρηστοι για την κοινωνία;sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:31
Άλλο το πώς σκεφτόμαστε και άλλο η γεννετήσια ορμή την οποία μάς έχει δώσει η φύση. Ο άντρας έχει σκοπό να διαιωνίσει τα γονίδια του. Η γυναίκα έχει ένα σωρό άλλες λειτουργίες, με βασικότερη την τεκνοποίηση και το μεγάλωμα. Να στο πω διαφορετικά, με το τέλος του σεξ τελειώνει ο ρόλος του άντρα και ξεκινά της γυναίκας (εάν μείνει έγκυος). Είναι λάθος να τους θεωρούμε ίδιους.
Είμαι ο τελευταίος που θα βάλει τους ρόλους και τα φύλα στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο όμως αυτό και άλλο το να προσπαθείς να μετατρέψεις τη φύση σε πλυντήριο της απιστίας, της υποκρισίας και των δύο μέτρων και δύο σταθμών.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Λάθος κατάλαβες. Είναι μία ερμηνεία τού γιατί οι άντρες κατά κανόνα ξενοκοιτάνε περισσότερο. Δεν είναι μάθημα ηθικής.TOR έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:56sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:46Για την κοινωνία δεν ξέρω (μπορεί πχ να σε χαίρεται το εγγονάκι) αλλά για τη φύση ναι, δεν σε χρειάζεται άλλο. Και για τις γυναίκες ισχύει, γιατί νομίζεις ότι η οστεοπόρωση αρχίζει με την εμμηνόπαυση; Πάντως εκείνο που θέλω να πω είναι ότι είναι λάθος να εξισώνουμε τους ρόλους των φύλων, είναι το ίδιο σαν να λέμε ότι και οι άντρες μπορούν να γεννήσουν. Από κει και πέρα αν μια γυναίκα θέλει να πηγαίνει με 50 άντρες είμαι ο τελευταίος που θα την κακοχαρακτηρίσει, έτερον, εκάτερον.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:36
Δηλαδή από όταν αρχίζετε και χάνετε γονιμότητα είστε άχρηστοι για την κοινωνία;
Είμαι ο τελευταίος που θα βάλει τους ρόλους και τα φύλα στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο όμως αυτό και άλλο το να προσπαθείς να μετατρέψεις τη φύση σε πλυντήριο της απιστίας, της υποκρισίας και των δύο μέτρων και δύο σταθμών.
Γυναικεια προπαγανδα,το ιδιο ξενοκοιτανε και τα 2 φυλαsharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:02
Λάθος κατάλαβες. Είναι μία ερμηνεία τού γιατί οι άντρες κατά κανόνα ξενοκοιτάνε περισσότερο. Δεν είναι μάθημα ηθικής.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Χωσου ρε μλκ,μπορει απο αυριο να μη σου σηκωνεται
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είχε γίνει ένα τεστ σε ανοιχτή πισίνα, γυαλιά που έδειχναν σε πισι πού κοιτάς. Τα φόρεσαν γυναίκες και άντρες, κάτω των 30 και το αποτέλεσμα: άντρες και γυναίκες κοιτούσαν ...άλλες γυναίκες. Οι άντρες είναι προφανές γιατί, αλλά οι γυναίκες ήθελαν να τσεκάρουν αν υπάρχουν ωραιότερες από αυτές τριγύρω.
Κατι σαν τα τριαλ της αλογοπαστας για τον κοβιντ που παρουσιαζει ο Καμπελ στο γιουτουμπsharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:14Είχε γίνει ένα τεστ σε ανοιχτή πισίνα, γυαλιά που έδειχναν σε πισι πού κοιτάς. Τα φόρεσαν γυναίκες και άντρες, κάτω των 30 και το αποτέλεσμα: άντρες και γυναίκες κοιτούσαν ...άλλες γυναίκες. Οι άντρες είναι προφανές γιατί, αλλά οι γυναίκες ήθελαν να τσεκάρουν αν υπάρχουν ωραιότερες από αυτές τριγύρω.![]()
Όπως το βλέπω εγώ σήμερα, αύριο, μεθαύριο ή σε καμιά βδομάδα το πολύ θα φας μια γενναία ποσότητα τσόκαρου.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:06 Πάει, καυλοραπάνιασε τελείως τούτο 'δω, ήταν που ήταν, την τερμάτισε ο ιός.
Όλα οκ όπως βλέπετε, το ελέγχωSpoiler
![]()
Και θα είναι και από τις 2
Η μια θα σε βαράει γιατί σαχλοκουδουνίζεις σαν ερωτοχτυπημένο 15χρονο με την φίλη της και η άλλη γιατί ανεβάζεις τις προσωπικές σας συζητήσεις στο Πχορουμ
Ειλικρινά δεν έχεις σκεφτεί ότι ακόμη και το διαδίκτυο ένα μικρό χωριό είναι ;
Υ.Γ. Ελπίζω να έχεις κάπου να μείνεις μόλις σε σουτάρει η Βαντοναινα
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κουνησου απ τη θέση σου ρε τιγροπουλο!
Ο χειρότερος μου εφιάλτης
μπα, μπορουμε να παμε για ψαρεμα.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:36
Δηλαδή από όταν αρχίζετε και χάνετε γονιμότητα είστε άχρηστοι για την κοινωνία;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
έχω πετύχει γνωστό σε φόρουμ με 5 άτομαΙδιώνυμο έγραψε: 15 Μαρ 2022, 20:18 Ειλικρινά δεν έχεις σκεφτεί ότι ακόμη και το διαδίκτυο ένα μικρό χωριό είναι ;
10 γυναικες γραφουν εδω περα,αντε να μπαινουν και αλλες 10 ως επισκεπτριες
Αφιερώνουμε στο όμορφο και προκλητικό ρωσάκι, αν και το άσμα αναφέρεται σε ρομαντικότερη περίπτωση...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις