https://www.reader.gr/koinonia/406443/s ... iquidmediaΣουβλάκι: Η τιμή στη Θεσσαλονίκη φτάνει τα 3,7 ευρώ - Στα 4,5 ευρώ την επόμενη βδομάδα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Oυτε πιτογυρο δε θα μπορουμε να φάμε πλεον. Στα 3.60 αναμενεται να παει η τιμη του.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Oυτε πιτογυρο δε θα μπορουμε να φάμε πλεον. Στα 3.60 αναμενεται να παει η τιμη του.
Έχει σουβλατζίδικα στη βόρειο Μακεδονία;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Re: Oυτε πιτογυρο δε θα μπορουμε να φάμε πλεον. Στα 3.60 αναμενεται να παει η τιμη του.
Δείτε το απ' την θετική του πλευρά, το σουβλάκι δεν είναι υγιεινό φαγητό..
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα πείτε το σουβλί σουβλάκι.
Με 3.60 παίρνω σουβλάκι προβατίνας γίγας. 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Parrot έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:21 Δείτε το απ' την θετική του πλευρά, το σουβλάκι δεν είναι υγιεινό φαγητό..
Θα σας, μειώσει τη...χοληστερίνη 50% ρε κουτά....!!!

Αφου δεν στρωσατε bmi με τον κοροδοιο υπαρχει και αλλος τροπος οπως βλεπετε
#μεχριτελους
#μεχριτελους
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πατάτες στο σάντουιτς τις έχω καταργήσει.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 11:06Μια χαρά υγιεινό (ή έστω μη ανθυγιεινό) μπορεί να γίνει και το πιτόγυρο αν το πάρεις με αλάδωτη πίτα, καλαμάκι (εστω και χορινό, δεν σε περιορίζω στο κοτόπουλο), χωρίς πατάτες και ελάχιστη (ή και καθόλου) αλοιφή. Τα υπόλοιπα ειναι σαλατοειδή (ντοματοκρεμμυδομαρουλάκια κτλ).Lord Brum έγραψε: 14 Μαρ 2022, 18:18 να φάτε υγειινά ρε, άκου πιτόγυρα. ¨Ο,τι γλυτώνεται στο πιτόγυρο θα τα δώσετε στους γιατρούς.
Στην κατοχή οι θάνατοι από καρδιαγειακά νοσήματα είχαν σχεδόν μηδενιστεί.
Αχάριστοι
Το θετικό με το πιτόγυρο ειναι οτι έχεις την επιλογή να το φας όσο το λιγότερο ανθυγιεινό μπορείς, κάτι που φυσικά Δεν έχεις με όλες τις υπόλοιπες τζανκιές (πίτσες, μπέργκερς κτλ).
Τόσα γυράδικα και έναν κερατά να βάζει πατάτες φούρνου αντί για τηγανιτές μέσα, δεν έχω βρει. Να τις έχει έστω σαν επιλογή.
Occasio facit furem
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θες ένα σουβλάκι μισό στρέμμα για να χωρέσουν μέσα οι πατάτες φούρνου +γύρος +τα υπόλοιπα. Εκτός κι αν κάπως τις κόβουν σε μέγεθος όμοιο τηγανιτής και αυτές. Ήδη παραμπουκώνει με τις τηγανιτές που είναι και μικρότερες, με αποτέλεσμα να σε κλέβουν στο γύρο. Φαντάσου με τις φούρνου πόσο τίγκα θα γίνει.vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:35Πατάτες στο σάντουιτς τις έχω καταργήσει.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 11:06Μια χαρά υγιεινό (ή έστω μη ανθυγιεινό) μπορεί να γίνει και το πιτόγυρο αν το πάρεις με αλάδωτη πίτα, καλαμάκι (εστω και χορινό, δεν σε περιορίζω στο κοτόπουλο), χωρίς πατάτες και ελάχιστη (ή και καθόλου) αλοιφή. Τα υπόλοιπα ειναι σαλατοειδή (ντοματοκρεμμυδομαρουλάκια κτλ).Lord Brum έγραψε: 14 Μαρ 2022, 18:18 να φάτε υγειινά ρε, άκου πιτόγυρα. ¨Ο,τι γλυτώνεται στο πιτόγυρο θα τα δώσετε στους γιατρούς.
Στην κατοχή οι θάνατοι από καρδιαγειακά νοσήματα είχαν σχεδόν μηδενιστεί.
Αχάριστοι
Το θετικό με το πιτόγυρο ειναι οτι έχεις την επιλογή να το φας όσο το λιγότερο ανθυγιεινό μπορείς, κάτι που φυσικά Δεν έχεις με όλες τις υπόλοιπες τζανκιές (πίτσες, μπέργκερς κτλ).
Τόσα γυράδικα και έναν κερατά να βάζει πατάτες φούρνου αντί για τηγανιτές μέσα, δεν έχω βρει. Να τις έχει έστω σαν επιλογή.![]()
Οι ίδιοι στον πινακα πισω γράφουν αλοιφές και από κάτω γράφουν τις σαλάτες τους
Τουλάχιστον σάλο αυτό ισχύει
Γιατί ρε συ; Αυτές που βάζει στο βρωμόλαδο να τις βάζει στο φούρνο.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:40Θες ένα σουβλάκι μισό στρέμμα για να χωρέσουν μέσα οι πατάτες φούρνου +γύρος +τα υπόλοιπα. Εκτός κι αν κάπως τις κόβουν σε μέγεθος όμοιο τηγανιτής και αυτές. Ήδη παραμπουκώνει με τις τηγανιτές που είναι και μικρότερες, με αποτέλεσμα να σε κλέβουν στο γύρο. Φαντάσου με τις φούρνου πόσο τίγκα θα γίνει.vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:35Πατάτες στο σάντουιτς τις έχω καταργήσει.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 11:06
Μια χαρά υγιεινό (ή έστω μη ανθυγιεινό) μπορεί να γίνει και το πιτόγυρο αν το πάρεις με αλάδωτη πίτα, καλαμάκι (εστω και χορινό, δεν σε περιορίζω στο κοτόπουλο), χωρίς πατάτες και ελάχιστη (ή και καθόλου) αλοιφή. Τα υπόλοιπα ειναι σαλατοειδή (ντοματοκρεμμυδομαρουλάκια κτλ).
Τόσα γυράδικα και έναν κερατά να βάζει πατάτες φούρνου αντί για τηγανιτές μέσα, δεν έχω βρει. Να τις έχει έστω σαν επιλογή.![]()
Ορίστε, άσχημες είναι.
Occasio facit furem
Τιμιοτατη η πανω εικόνα, ρισπεκτtaliban έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:49 Σαν το βρώμικο δεν συγκρίνεται Τ Ι Π Ο Τ Α .
Μετά από ένα σκασμό ΞΥΔΙΑ και ΞΕΝΥΧΤΙΑ στην Αθήνα Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ:
ΡΩΣΙΔΕΣ ΒΡΩΜΙΚΟ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ Κ.Ο.Κ.
ΜΑΘΕΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ .
[img]https://i.postimg.cc/vHk8nK1p/5e28 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/Nf9BQxNb/our- ... .jpg[/img]
Η κάτω φαίνεται λίγο κοροιδοστικο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Α μάλιστα. Τηγανοκομμένες. Και στη φωτό τηγανιτές φαίνονται πάντως.vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:54Γιατί ρε συ; Αυτές που βάζει στο βρωμόλαδο να τις βάζει στο φούρνο.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:40Θες ένα σουβλάκι μισό στρέμμα για να χωρέσουν μέσα οι πατάτες φούρνου +γύρος +τα υπόλοιπα. Εκτός κι αν κάπως τις κόβουν σε μέγεθος όμοιο τηγανιτής και αυτές. Ήδη παραμπουκώνει με τις τηγανιτές που είναι και μικρότερες, με αποτέλεσμα να σε κλέβουν στο γύρο. Φαντάσου με τις φούρνου πόσο τίγκα θα γίνει.vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:35
Πατάτες στο σάντουιτς τις έχω καταργήσει.
Ορίστε, άσχημες είναι.![]()
Τα φαινόμενα απατούν.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:59Α μάλιστα. Τηγανοκομμένες. Και στη φωτό τηγανιτές φαίνονται πάντως.vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:54Γιατί ρε συ; Αυτές που βάζει στο βρωμόλαδο να τις βάζει στο φούρνο.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 19:40
Θες ένα σουβλάκι μισό στρέμμα για να χωρέσουν μέσα οι πατάτες φούρνου +γύρος +τα υπόλοιπα. Εκτός κι αν κάπως τις κόβουν σε μέγεθος όμοιο τηγανιτής και αυτές. Ήδη παραμπουκώνει με τις τηγανιτές που είναι και μικρότερες, με αποτέλεσμα να σε κλέβουν στο γύρο. Φαντάσου με τις φούρνου πόσο τίγκα θα γίνει.
Ορίστε, άσχημες είναι.![]()
![]()
Occasio facit furem
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3312 Απαντήσεις
- 59944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-
- 1 Απαντήσεις