!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:31
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια όμως, απλά παίζω λίγο με τη μικρή. Όλα καλά, το 'χω!
:lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Theseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus »

Έμπαινε Βαντόνε, μην τους ακούς που σε αποπαίρνουν όλοι. Καλά το πας.

Μπήκα μόνο για να σε στηρίξω. Που όταν άρχισες να πρωτογραφείς στο νήμα δεν το χα σκοπό, πρώτον γιατί είσαι αναρχοκομμουνι και δεύτερον επειδή διαφωνώ με αυτά που κανείς.
Αλλά έχουν πέσει όλοι να σε φάνε και δεν το μπορώ, ακόμα κι αν είσαι αναρχοκομμουνιστής. Οπότε σε στηρίζω.

Πρώτον μην ακούς τις γυναίκες, που έχουν αφηνιάσει και θέλουν να χωρίσεις, να πληρώσεις διατροφή και να κανείς και 5 χρόνια φυλακή για την απιστία σου.
Δεν υπάρχει απιστία, δεν έχεις κάνει κάτι, δεν έχεις συμφωνήσει ή σχεδιάσει να κανείς κάτι. Ούτε καν την φλερτάρεις την Ρωσίδα. Τα όσα υπονοουμενα έχουν γραφτεί στις συνομιλίες σας τα έχει γράψει αυτή: εσύ είσαι εντάξει.
Καλά, όχι 100% εντάξει, αν μάθει αύριο την όλη κατάσταση δεν θα ενθουσιαστεί η Βαντοναινα. Αλλά δεν έκανες κάτι βαρύ κι ασήκωτο, που να δικαιολογεί χωρισμό.

Δύο παρατηρήσεις εδώ. Μη λες ψέματα στην βαντοναινα. Δεν χρειάζεται να της πεις τί γίνεται, αλλά όταν μιλάς με την ρωσίδα, σου λέει η ρωσίδα ότι θα βγείτε οι τρεις σας, και μετά όταν στο ανακοινώνει η δικιά σου το παίζεις εκπληκτος (κανείς μάλιστα και το βαρύ πεπόνι "τί την θέλουμε αυτή"), ε, τέτοια ψέματα μπορείς να τα αποφεύγεις.
Δεύτερον, μην παίζεις με την Ρωσίδα μπροστά στη δικιά σου. Ή έστω πίσω από την πλάτη της, αλλά όταν είστε στον ίδιο χώρο. Δε είναι σωστό. Όταν είσαι με την βαντοναινα ασχολήσου με αυτήν, όταν φύγει, γράψε στην άλλη. Kαι προς Θεού!! να σηκωθείς 1:30 το βράδυ από το κρεβάτι που κοιμάται η βαντοναινα, για ναβγείς στο μπαλκόνι, για να στείλεις μήνυμα στην άλλη; Καθόλου σωστό.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:32 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά χωρίζεις με την βαντόναινα και συγκατοικείς λίαν συντόμως με το ρωσάκι.
:smt018

εχει την δικια του για σταθερη - τη ρωσσοκατι στο παγκο - δυο αναπληρωματικες φακμπαντυς - κανα δυο μεταγραφες κ μετα μπορει να ασχολειται ασχολειται με αναζητηση νεων ταλεντων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 15 Μαρ 2022, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Theseus

Δεύτερον, ξεκαθάρησε τι θέλεις και ποια είναι η πορεία σου, έστω και με οψιόν ανάλογα με τις εξελίξεις.

Έτσι που σε κόβω, θα σου έλεγα να μείνεις με την δικιά σου και να παραμείνεις πιστός. Παράλληλα μιλά με τη Ρωσίδα, αλλά ασ'τη να κάνει παιχνίδι αυτή: εσύ κύριος, ψύχραιμος, άντε και τσαχπίνης που και που.
Μπορείς βέβαια να ακούσεις τον Άγη και να το παίξεις Μάριο Κεμπες, να την παίξεις και να την τρελάνεις (ή έστω να προσπαθήσεις). Εγώ σου προτείνω να παίξεις άμυνα, αστην αυτή να κάνει παιχνίδι κι εσύ απόλαυσε το (γιατί σε βλέπω ότι το απολαμβάνεις).

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι τώρα δεν παίζεις σύστημα Μπεκεμπάουερ. Άμυνα Τσιάρτα παίζεις και ούτε. Σε παίζει τελευταία η Ρωσίδα και σε έχει κάνει γιογιό (εκτός από το διάστημα Κυριακή μεσημέρι με Δευτέρα ξημέρωματα που την ταραξες και έκανε λάθη.) Χθες μόνο:
- αποφάσισε να μιλάτε όλη τη μέρα -> μιλούσατε όλη τη μέρα
- αποφάσισε να στέλνει ηχ. μηνύματα και να βάζεις ακουστικα για να τα ακούς κρυφά από την βαντοναινα -> εγινε έτσι
- αποφάσισε να στέλνεις κι εσύ ηχ. μηνύματα -> έστειλες ηχ. μηνύματα
- σε σήκωσε 1:30 το βράδυ από το κρεββάτι, που ξαπλωνες με την βαντοναινα, σε έβγαλε στο μπαλκόνι για να της στείλεις ηχητικό.

Αυτή τη στιγμή η Ρωσίδα σε παίζει άγρια
Άβαταρ μέλους
Αγις

Theseus έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:22 Δεύτερον, ξεκαθάρησε τι θέλεις και ποια είναι η πορεία σου, έστω και με οψιόν ανάλογα με τις εξελίξεις.

Έτσι που σε κόβω, θα σου έλεγα να μείνεις με την δικιά σου και να παραμείνεις πιστός. Παράλληλα μιλά με τη Ρωσίδα, αλλά ασ'τη να κάνει παιχνίδι αυτή: εσύ κύριος, ψύχραιμος, άντε και τσαχπίνης που και που.
Μπορείς βέβαια να ακούσεις τον Άγη και να το παίξεις Μάριο Κεμπες, να την παίξεις και να την τρελάνεις (ή έστω να προσπαθήσεις). Εγώ σου προτείνω να παίξεις άμυνα, αστην αυτή να κάνει παιχνίδι κι εσύ απόλαυσε το (γιατί σε βλέπω ότι το απολαμβάνεις).

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια ότι τώρα δεν παίζεις σύστημα Μπεκεμπάουερ. Άμυνα Τσιάρτα παίζεις και ούτε. Σε παίζει τελευταία η Ρωσίδα και σε έχει κάνει γιογιό (εκτός από το διάστημα Κυριακή μεσημέρι με Δευτέρα ξημέρωματα που την ταραξες και έκανε λάθη.) Χθες μόνο:
- αποφάσισε να μιλάτε όλη τη μέρα -> μιλούσατε όλη τη μέρα
- αποφάσισε να στέλνει ηχ. μηνύματα και να βάζεις ακουστικα για να τα ακούς κρυφά από την βαντοναινα -> εγινε έτσι
- αποφάσισε να στέλνεις κι εσύ ηχ. μηνύματα -> έστειλες ηχ. μηνύματα
- σε σήκωσε 1:30 το βράδυ από το κρεββάτι, που ξαπλωνες με την βαντοναινα, σε έβγαλε στο μπαλκόνι για να της στείλεις ηχητικό.

:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:21
Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:32 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά χωρίζεις με την βαντόναινα και συγκατοικείς λίαν συντόμως με το ρωσάκι.

εχει την δικια του για σταθερη - τη ρωσσοκατι στο παγκο - δυο αναπληρωματικες φακμπαντυς - κανα δυο μεταγραφες κ μετα μπορει να ασχολειται ασχολειται με αναζητηση νεων ταλεντων
Αν δεν εχεις καταλάβει τον έχεις κάψει.
Σα τον νταραβερτζη που λέει στον καμμένο "ελα πιες λίγο ακόμη, δεν εισαι πρεζονι, απλά γουστάρεις τη φάση"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 13:14 Ανέβασε σήμερα το πρωί στόρυ μια καθρεφτοφωτό της με λεζάντα "all alone! So lovely!" κάτι τέτοιο, και αμέσως να απαντήσω, μη χάσω. Εχω γίνει τραγικά τρωγοκώλης :lol:
Spoiler
Και πήγε στο Αραβομοντέλο η κουβέντα :smt005:
Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:25

Σα τον νταραβερτζη που λέει στον καμμένο "ελα πιες λίγο ακόμη, δεν εισαι πρεζονι, απλά γουστάρεις τη φάση"
αν τον εχει καψει κατι ειναι το γουτσου γουτσου προγραμμα που του εχουν περασει στο λειτουργικο -οπως σε τοσους αλλους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Theseus

Οπότε άσε την Ρωσίδα να (σε) παίξει, εσύ παίξε άμυνα με ψυχραιμία και τσαχπινια, και μείνε πιστός στη βαντοναινα.
Τώρα αν καταφέρει η Ρωσίδα να σε ρίξει, χαλάλι της. Αλλά αστην πρώτα να προσπάθησει.

Α, και γραφε εδώ τις εξελίξεις.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Theseus έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:22

:smt023
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

:+1:
Και απο μενα στον Theseus

#save vantono
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Theseus

Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:25

Τώρα τί υπερβολες είναι αυτές; Όχι και πρεζα η Ρωσίδα.

Ούτε παντρεμένος με παιδιά είναι να χαλάσει οικογένεια, ούτε πλούσιος είναι να χαλάσει περιουσία (αν και δεν την κόβω τέτοια την Ρωσίδα).

Δηλαδή άντε να χωρίσει με την βαντοναινα (δε νομίζω, μόνο αν το παίξει πολύ καλά η πουτινικια). Κρίμα, αλλά δεν τελείωσε και ο κόσμος.

Και εγώ σου λέω δε θα χωρίσει καν με τη δικιά του. Προς το παρόν καλά τα πάει (με αρκετά λάθη βέβαια, αλλά όχι μη αναστρέψιμα). Άστο το παιδί.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:31 Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια όμως, απλά παίζω λίγο με τη μικρή. Όλα καλά, το 'χω!
δεν μπορείς να φανταστείς τι άγχος έχω
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μου τη ματιασατε γρουσουζηδες, κόλλησε κορωνα :lol:
Με πήρε τηλ η δικιά μου πριν λίγο να μου το πει, να μου πει να κάνουμε και εμείς κανένα σελφ γιατί ΣΚ ήμασταν σχεδόν όλη μέρα οι τρεις μας.
Είχε έναν ελαφρύ πονοκέφαλο χθες το βράδυ (αυτό μου το είπε η ίδια και εμένα χθες) έκανε τεστ αλλά της βγήκε αρνητικό.

Κάνει άλλο ένα σήμερα το μεσημέρι (γιατί ο πονοκέφαλος της είχε περάσει αλλά της το γύρισε σε λίγο βήχα) και της βγαίνει θετικό.

Περισσότερα σε λίγο...

Επιστρέφω να διαβάσω και πιο ήρεμα τα ποστς σας, γιατί είμαι απο κιν και κωλυομαι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”