δηλαδή αυτό που έλεγε ο Τραμπ και τον κατηγορούσαν ότι διαλύει το ΝΑΤΟ...nick έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:44 Οι αμερικανοί την ψιλό λένε στους ευρωπαίους που έχουν χαμηλό μπάτζετ για άμυνα.
Δε γουστάρουν που όλοι κρέμονται απ αυτούς για βοήθεια.
Spend to defend ειναι το δόγμα από δω και πέρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Philip Mortimer
Κατά τ αλλά οι Ουκρανοί και ο ζελενσκι είναι ναζί
Ότι σου έγραψα πριν από λίγο.Philip Mortimer έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:43Δε συζητατε, απλά επινοειτε ασύλληπτα επιχειρήματα για να ξεπλυνετε τον Πούτλερ, όμως πλέον είστε το λιγότερο γελοίοι.sys3x έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:42Δεν έχεις την ικανότητα να αντιληφθείς καν το τι συζητάμε.Philip Mortimer έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:35
Οι Αμερικάνοι φταίνε που ο πουτλερ προσπαθεί να κατακτήσει την Ουκρανία και σφαγιαζει κόσμο με ναζί και εξτρεμιστές Τσετσένους
Επισης φταίει και η Βρετανία που ο Χίτλερ έκανε ολοκαύτωμα, να τα λέμε όλα.
Δεν χρειαζόταν επιβεβαίωση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτά τα έλεγαν οι τραμπικοί 'πληρώστε και εσείς'. Οι τωρινοί δεν το θέλουν γιατί μειώνει την εξάρτηση.nick έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:44 Οι αμερικανοί την ψιλό λένε στους ευρωπαίους που έχουν χαμηλό μπάτζετ για άμυνα.
Όσοι επιθυμείτε ευρωστρατό, στηρίξτε τραμπισμό στις ΗΠΑ στις επόμενες εκλογές, με παγκοσμιοποιητές ευρωστρατός δεν παίζει.
-
Εμπεδοκλής
Τύπε, δεν υπάρχει φράγκο. Θα τους πληρώνεις εσύ.nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:47να φιλοξενήσουμε εμείς με στήριξη ΕΕ 100.000 στη Θράκη ...όσα χρόνια χρειαζεταιΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:28 Ανησυχητικό ότι οι πρόσφυγες από την Ουκρανία σε γειτονικές χώρες ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια μόλις σε 20 ημέρες. Όλοι αυτοί θα πρέπει να φάνε και να στεγαστούν. Και δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ειδικά όταν στην Πολωνία μόνο βρίσκονται Ουκρανοί πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες όσο το 10% του ντόπιου πληθυσμού της...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:47να φιλοξενήσουμε εμείς με στήριξη ΕΕ 100.000 στη Θράκη ...όσα χρόνια χρειαζεταιΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:28 Ανησυχητικό ότι οι πρόσφυγες από την Ουκρανία σε γειτονικές χώρες ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια μόλις σε 20 ημέρες. Όλοι αυτοί θα πρέπει να φάνε και να στεγαστούν. Και δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ειδικά όταν στην Πολωνία μόνο βρίσκονται Ουκρανοί πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες όσο το 10% του ντόπιου πληθυσμού της...
καλύτερα να πληρώνω πρόσφυγες πολέμου και μην μου περισσευουν παρά τους ανήλικους μούσατουςΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:54Τύπε, δεν υπάρχει φράγκο. Θα τους πληρώνεις εσύ.nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:47να φιλοξενήσουμε εμείς με στήριξη ΕΕ 100.000 στη Θράκη ...όσα χρόνια χρειαζεταιΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:28 Ανησυχητικό ότι οι πρόσφυγες από την Ουκρανία σε γειτονικές χώρες ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια μόλις σε 20 ημέρες. Όλοι αυτοί θα πρέπει να φάνε και να στεγαστούν. Και δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ειδικά όταν στην Πολωνία μόνο βρίσκονται Ουκρανοί πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες όσο το 10% του ντόπιου πληθυσμού της...
-
Εμπεδοκλής
Δεν είναι μακρυά αυτό το νούμερο. Ειδικά όσο περνά ο καιρός και υποδομές, σπίτια και παραγωγή καταστρέφονται. Αν τελειώσει ο πόλεμος σήμερα, πόσοι από αυτούς θα μπορούν να γυρίσουν, θα βρουν το σπίτι τους, τη δουλειά τους και φαγητό; Και είμαστε ακόμη στις 20 ημέρες.sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:32Γύρω στα 15 εκατομμ. υπολογίζουν ότι θα φτάσουν, μη βιάζεσαι...Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:28 Ανησυχητικό ότι οι πρόσφυγες από την Ουκρανία σε γειτονικές χώρες ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια μόλις σε 20 ημέρες. Όλοι αυτοί θα πρέπει να φάνε και να στεγαστούν. Και δε νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ειδικά όταν στην Πολωνία μόνο βρίσκονται Ουκρανοί πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες όσο το 10% του ντόπιου πληθυσμού της...
-
Εμπεδοκλής
Sorry, δεν καταλάβες. Όλους αυτούς θα τους πληρώνεις. Και αν δεν τους πληρώσεις θα μπουν σπίτι σου και θα σου πάρουν ό,τι έχεις μέσα...nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:56καλύτερα να πληρώνω πρόσφυγες πολέμου και μην μου περισσευουν παρά τους ανήλικους μούσατουςΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:54Τύπε, δεν υπάρχει φράγκο. Θα τους πληρώνεις εσύ.nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:47
να φιλοξενήσουμε εμείς με στήριξη ΕΕ 100.000 στη Θράκη ...όσα χρόνια χρειαζεται
Ναι, φίλε, θα πληρώσεις τον πόλεμο του Ρώσου. Στην Ευρώπη τον κάνει, όχι στο Μεξικό.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:57Sorry, δεν καταλάβες. Όλους αυτούς θα τους πληρώνεις. Και αν δεν τους πληρώσεις θα μπουν σπίτι σου και θα σου πάρουν ό,τι έχεις μέσα...nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:56καλύτερα να πληρώνω πρόσφυγες πολέμου και μην μου περισσευουν παρά τους ανήλικους μούσατους
στα γυναικόπαιδα θα δώσω και ας μην έχω να φάω...στα Πάκι και τους ισλαμοκαγκουρες θα δώσω κλωτσιές και όχι μονοΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:57Sorry, δεν καταλάβες. Όλους αυτούς θα τους πληρώνεις. Και αν δεν τους πληρώσεις θα μπουν σπίτι σου και θα σου πάρουν ό,τι έχεις μέσα...nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:56καλύτερα να πληρώνω πρόσφυγες πολέμου και μην μου περισσευουν παρά τους ανήλικους μούσατους
Τον Ευρωστρατό δεν τον θέλει η Γαλλία, λόγω πυρηνικών. Δεν θέλει να τα κάνει κοινά και χωρίς πυρηνικά δεν έχει νόημα ο Ευρωστρατός.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:54Αυτά τα έλεγαν οι τραμπικοί 'πληρώστε και εσείς'. Οι τωρινοί δεν το θέλουν γιατί μειώνει την εξάρτηση.nick έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:44 Οι αμερικανοί την ψιλό λένε στους ευρωπαίους που έχουν χαμηλό μπάτζετ για άμυνα.
Όσοι επιθυμείτε ευρωστρατό, στηρίξτε τραμπισμό στις ΗΠΑ στις επόμενες εκλογές, με παγκοσμιοποιητές ευρωστρατός δεν παίζει.
-
Εμπεδοκλής
Δεν έχει σημασία. Αν δεν δώσεις θα στα πάρουν με τη βία. Κράτα το αυτό που σου γράφω. Είμαστε στις 20 ημέρες ακόμη. Δεν υπάρχει φράγκο και οι Αλβανοί με τα καλάσνικοφ μαζί με το Σορίν Ματέι θα μοιάζουν κολλεγιόπαιδα...nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:59στα γυναικόπαιδα θα δώσω και ας μην έχω να φάω...στα Πάκι και τους ισλαμοκαγκουρες θα δώσω κλωτσιές και όχι μονοΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:57Sorry, δεν καταλάβες. Όλους αυτούς θα τους πληρώνεις. Και αν δεν τους πληρώσεις θα μπουν σπίτι σου και θα σου πάρουν ό,τι έχεις μέσα...nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:56
καλύτερα να πληρώνω πρόσφυγες πολέμου και μην μου περισσευουν παρά τους ανήλικους μούσατους
- nikos_hellas
Άλλος ένας κουλικος νατοικος τρολακος που μιλάει εν ονόματι των Ελλήνων...Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:02Δεν έχει σημασία. Αν δεν δώσεις θα στα πάρουν με τη βία. Κράτα το αυτό που σου γράφω. Είμαστε στις 20 ημέρες ακόμη. Δεν υπάρχει φράγκο και οι Αλβανοί με τα καλάσνικοφ μαζί με το Σορίν Ματέι θα μοιάζουν κολλεγιόπαιδα...nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:59στα γυναικόπαιδα θα δώσω και ας μην έχω να φάω...στα Πάκι και τους ισλαμοκαγκουρες θα δώσω κλωτσιές και όχι μονοΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:57
Sorry, δεν καταλάβες. Όλους αυτούς θα τους πληρώνεις. Και αν δεν τους πληρώσεις θα μπουν σπίτι σου και θα σου πάρουν ό,τι έχεις μέσα...
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
νομίζω ότι η στάση της Γερμανίας σε κοινή εξωτερική πολιτική ήταν η βασική αιτία ..sharp έγραψε: 15 Μαρ 2022, 16:01Τον Ευρωστρατό δεν τον θέλει η Γαλλία, λόγω πυρηνικών. Δεν θέλει να τα κάνει κοινά και χωρίς πυρηνικά δεν έχει νόημα ο Ευρωστρατός.Green Dragon έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:54Αυτά τα έλεγαν οι τραμπικοί 'πληρώστε και εσείς'. Οι τωρινοί δεν το θέλουν γιατί μειώνει την εξάρτηση.nick έγραψε: 15 Μαρ 2022, 15:44 Οι αμερικανοί την ψιλό λένε στους ευρωπαίους που έχουν χαμηλό μπάτζετ για άμυνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-