Ρε συ Βανδώνε άλλο το Μωραίτισσα αορίστως, άλλο το Αρκαδιανή ! Λίγο ρησπέκτ
Παρ' όλα αυτά δεν μπαίνω στο κόμμα της Νάιδα
Ηθελα να ειμαι εναντιον σου λογω μαχητικου αντικομμουνισμου αλλα με αυτα που βλεπω δεν γινεται παρα να συμπονεσω και να υποστηριξω τον αδυναμοvantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 13:14 Ανέβασε σήμερα το πρωί στόρυ μια καθρεφτοφωτό της με λεζάντα "all alone! So lovely!" κάτι τέτοιο, και αμέσως να απαντήσω, μη χάσω. Εχω γίνει τραγικά τρωγοκώληςΚαι πήγε στο Αραβομοντέλο η κουβέντα
![]()
Εδώ συμφωνάμε !
Θέλω τόσο πολύ να σε βρίσω.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 13:14 Ανέβασε σήμερα το πρωί στόρυ μια καθρεφτοφωτό της με λεζάντα "all alone! So lovely!" κάτι τέτοιο, και αμέσως να απαντήσω, μη χάσω. Εχω γίνει τραγικά τρωγοκώληςΚαι πήγε στο Αραβομοντέλο η κουβέντα
![]()
Θέλω τόσο πολύ να σε δείρω.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 09:51Για τα τατουάζ λέγαμε χθες στα ηχητικά. Μου έχει δείξει τα 3 από τα 5 μεχρι στιγμής, που ειναι σε σχετικά εμφανή σημεία, αλλά τα άλλα 2 ειναι πιο απόκρυφα και φαίνονται μόνο οταν ειναι με μαγιό. Έτσι λοιπόν, μου ειπε οτι θα μου στείλει φωτος της με μαγιό, για να τα δω και να της πω τη γνώμη μου.Μπίστης έγραψε: 15 Μαρ 2022, 09:21Αυτό είναι αναγκαίο.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 15 Μαρ 2022, 03:29 Περιγραφή της πουτινιάρας έχουμε; Για πες κάποια επώνυμη που να της μοιάζει για να έχουμε και το σχετικο βίζουαλ της κατάστασης.
Το σκεφτόμουν χθες.
Όπως και μέγεθος, χρώμα, σχέδια των ταττού.
Βεβαίως με 5-6 είναι ... σακατεμένη.
67%![]()
Έχω δει φωτος της με μαγιό σε σοσιαλς που εχει βεβαια, αλλά ειναι μακρινές και δεν εχω παρατηρήσει τατουάζ.
Και ως αντάλλαγμα, ζήτησε να της στείλω και εγώ καμιά δική μου με μαγιό για να "μου προτείνει σημεία πάνω μου που θα μπορούσα να κάνω τατουάζ".![]()
Τίποτα δεν πέρασα στο ντούκου. Αν τα περνούσα όλα οσα μου λέτε εδώ στο ντούκου, δεν θα τραβούσε 70 σελίδες το νήμα. Θα ειχα κανει την αμαρτία ήδη και τέλοςΠασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:10 Τη θεση μου την έχω εκφράσει 14.674σελίδες παραπάνω. Την πέρασες στο ντούκου ρε vantono.
Άμα δεν ξέρεις τι θες πάντως, μείνε λίγο μόνος σου, γιατί θα σκάσουν τα βλήματα διασποράς και δεν υπάρχει ελπίδα έπειτα απ'αυτό.
Έγραψες στα ''Ρωσσίδια'' σου την άποψη μιας γυναίκας.![]()
Κάτσε με τους υπόλοιπους ανώριμους πλην Ερμού και βάζε στοιχήματα στο πχωρουμάκι μας, αν θα γαμήσεις εν τέλει. ΔΕΝ θα γαμήσεις, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ. Χαϊδεύεσαι σαν παιδάκι που του διεκδικούν το γλειφιτζούρι της ηδονής. Παίζει κάργα, προκειμένου να ανεβάσεις υποθετικά στο μυαλό σου την αίσθηση πως θα κάνεις το ''βήμα''. Παπάρια. Κλαψ, λύγμ.
Κάτσε με τη Βαντόναινα μιας και είναι γκομενάρα και καλό παιδί. Αν πάλι γουσταρίζεις αλάνικα κόλπα, πάρε 3 τραπουλόχαρτα και παίξε τον τραγόπαπα. Ό,τι σου κάτσει και 5 γιούλμπασι στη λαδόκολλα.![]()

Θα την ειχες κάνει αν στο ειχε δώσει πιάτο. Δε στο δίνει γιαυτό παίζεις.
κοψε τις χαζομαρες και κοιτα να κανεις γρηγορα οτι ειναι να κανεις για να μην μεινεις μπουκαλα στο τελος λεω εγωvantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:31 Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια όμως, απλά παίζω λίγο με τη μικρή. Όλα καλά, το 'χω!
![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τίμιο. Καύλωσες τα ''θεριά'' εδώ μέσα, ότι θα γαμήσεις.vantono έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:31Τίποτα δεν πέρασα στο ντούκου. Αν τα περνούσα όλα οσα μου λέτε εδώ στο ντούκου, δεν θα τραβούσε 70 σελίδες το νήμα. Θα ειχα κανει την αμαρτία ήδη και τέλοςΠασιφάη έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:10 Τη θεση μου την έχω εκφράσει 14.674σελίδες παραπάνω. Την πέρασες στο ντούκου ρε vantono.
Άμα δεν ξέρεις τι θες πάντως, μείνε λίγο μόνος σου, γιατί θα σκάσουν τα βλήματα διασποράς και δεν υπάρχει ελπίδα έπειτα απ'αυτό.
Έγραψες στα ''Ρωσσίδια'' σου την άποψη μιας γυναίκας.![]()
Κάτσε με τους υπόλοιπους ανώριμους πλην Ερμού και βάζε στοιχήματα στο πχωρουμάκι μας, αν θα γαμήσεις εν τέλει. ΔΕΝ θα γαμήσεις, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ. Χαϊδεύεσαι σαν παιδάκι που του διεκδικούν το γλειφιτζούρι της ηδονής. Παίζει κάργα, προκειμένου να ανεβάσεις υποθετικά στο μυαλό σου την αίσθηση πως θα κάνεις το ''βήμα''. Παπάρια. Κλαψ, λύγμ.
Κάτσε με τη Βαντόναινα μιας και είναι γκομενάρα και καλό παιδί. Αν πάλι γουσταρίζεις αλάνικα κόλπα, πάρε 3 τραπουλόχαρτα και παίξε τον τραγόπαπα. Ό,τι σου κάτσει και 5 γιούλμπασι στη λαδόκολλα.![]()
![]()
Κάθε άποψη τη λαμβάνω σοβαρά υπόψιν. Το πχορουμ κρατάει σπίτια, τα ενώνει αντί να τα διαλύει και μπράβο του! Δεν το περίμενα.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια όμως, απλά παίζω λίγο με τη μικρή. Όλα καλά, το 'χω!
![]()