Προτιμούσες να στέλνει τα χρήματα στα ταμεία της ΝΔ, έτσι πονηρουλη;panos291 έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:51 Φυσικα και ο εφοπλιστης που εχει ενα καραβι που παει κινα-ινδια, εχει υποχρέωση να στειλει λεφτα για την ερτ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρομεσαίος εφοπληστής.
Re: Μικρομεσαίος εφοπληστής.
Μετα το αφορολογιτο πετρελαιο που παιρνει για το πλοιο που παει Κινα-Ινδια(δεν ξερω εαν επιδοτειτε κιολας απο το κρατοςpanos291 έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:51 Φυσικα και ο εφοπλιστης που εχει ενα καραβι που παει κινα-ινδια, εχει υποχρέωση να στειλει λεφτα για την ερτ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι νομοι του κρατους λενε 54 φοροαπαλαγες για τους εφοπλιστες ενω εγω φορολογουμε απο το πρωτο ευρω.Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:53Έτσι νομίζεις επειδή τέτοια σου λένε στον Περισσό.
Πληρώνουν τους φόρους που λένε οι νόμοι του κράτους και σίγουρα περισσότερους από σένα και μένα.
Ξέρουμε πως εσείς οι κουκουέδες θα κάνετε ότι μπορείτε να τους διώξετε, όπως διώξατε και έναν σωρό βιομηχανίες, για να πέσει φτώχεια και να εκμεταλλευτείτε την αναμπουμπούλα.
Στα τέτοια σας που κάποιες χιλιάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους μπορεί να χάσουν τις δουλειές τους.
.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν επιδοτησεις και θαλασσοδανεια ελεου αναπτυξιακου νομου ενω εγω δεν εχω το δικαιωμα.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν αφορολογητο πετρελαιο ενω εγω για να ζεσταθω πρεπει να πληρωσω τα μαλια της κεφαλης μου.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν το δικαιωμα με χιλιαδες παραθυρακια να φοροαπαλασοντε.
Ταυτοχρονα δειχνεις γιατι δεν υπαρχει δημοκρατια στον καπιταλισμο οταν αναφερεις οτι ο εφοπλιστης μπορει να εκβιαζει κρατος να ψηφιζει νομους για τα γουστα του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν κατάλαβες ορεσίβιε! Το καράβι κινείται ανάμεσα Κίνα-Ινδία και δεν θα έλθει στην Ελλάδα, για μπόνκερ.zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:55Μετα το αφορολογιτο πετρελαιο που παιρνει για το πλοιο που παει Κινα-Ινδια(δεν ξερω εαν επιδοτειτε κιολας απο το κρατοςpanos291 έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:51Φυσικα και ο εφοπλιστης που εχει ενα καραβι που παει κινα-ινδια, εχει υποχρέωση να στειλει λεφτα για την ερτ.) να του δωσουμε και αφορολογητο ρευμα για τα γραφεια του που συνηθως ταυτιζοντε με την βιλλα του.
Όσο για τις χαζομάρες με το ρεύμα είναι ανάξιες λόγου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- wooded glade
Διαφορετικά όμως το πιπέρι που σου φέρνουν οι ναύτες θα το πληρώνεις για βασιλικό πολτό.zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:44 Οι νομοι του κρατους λενε 54 φοροαπαλαγες για τους εφοπλιστες ενω εγω φορολογουμε απο το πρωτο ευρω.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν επιδοτησεις και θαλασσοδανεια ελεου αναπτυξιακου νομου ενω εγω δεν εχω το δικαιωμα.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν αφορολογητο πετρελαιο ενω εγω για να ζεσταθω πρεπει να πληρωσω τα μαλια της κεφαλης μου.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν το δικαιωμα με χιλιαδες παραθυρακια να φοροαπαλασοντε.
Ταυτοχρονα δειχνεις γιατι δεν υπαρχει δημοκρατια στον καπιταλισμο οταν αναφερεις οτι ο εφοπλιστης μπορει να εκβιαζει κρατος να ψηφιζει νομους για τα γουστα του.![]()
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Nandros
Κοκοεδίστικες χαζομάρες!zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:02Οι νομοι του κρατους λενε 54 φοροαπαλαγες για τους εφοπλιστες ενω εγω φορολογουμε απο το πρωτο ευρω.Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:53Έτσι νομίζεις επειδή τέτοια σου λένε στον Περισσό.zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:44 Η φορολογηση τους ομως ειναι ενιαια και μηδενικη.Παιζει εγω σαν ανεργος να πληρωνω περισσοτερο φορο απο αυτον.Ηταν δικαιο και εγινε πραξη.
Πληρώνουν τους φόρους που λένε οι νόμοι του κράτους και σίγουρα περισσότερους από σένα και μένα.
Ξέρουμε πως εσείς οι κουκουέδες θα κάνετε ότι μπορείτε να τους διώξετε, όπως διώξατε και έναν σωρό βιομηχανίες, για να πέσει φτώχεια και να εκμεταλλευτείτε την αναμπουμπούλα.
Στα τέτοια σας που κάποιες χιλιάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους μπορεί να χάσουν τις δουλειές τους.
.
Ταυτοχρονα δειχνεις γιατι δεν υπαρχει δημοκρατια στον καπιταλισμο οταν αναφερεις οτι ο εφοπλιστης μπορει να εκβιαζει κρατος να ψηφιζει νομους για τα γουστα του.![]()
Άσχετε, το κράτος έδωσε κίνητρα να υψώσουν ελληνική σημαία στα καράβια τους και να έλθουν εδώ να ανοίξουν γραφεία (βάζω στοίχημα πως δεν γνωρίζεις τον λόγο!) Δεν μας κατσικώθηκαν με το ζόρι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Το κρατος επεβαλε σε εμενα και στους εργαζομενους να ζουν με 400-500 ευρω για να πληρωσω τα ((κινητρα)) που εδινε στους εφοπλιστες.Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:09Κοκοεδίστικες χαζομάρες!zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:02Οι νομοι του κρατους λενε 54 φοροαπαλαγες για τους εφοπλιστες ενω εγω φορολογουμε απο το πρωτο ευρω.Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:53
Έτσι νομίζεις επειδή τέτοια σου λένε στον Περισσό.
.
Άσχετε, το κράτος έδωσε κίνητρα να υψώσουν ελληνική σημαία στα καράβια τους και να έλθουν εδώ να ανοίξουν γραφεία (βάζω στοίχημα πως δεν γνωρίζεις τον λόγο!) Δεν μας κατσικώθηκαν με το ζόρι.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Δεν είχε υπόψιν του τα ρίσκα; 
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Α ρε Κουφοντίνα...
- Nandros
Κι άλλες μπούρδες!zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:11Το κρατος επεβαλε σε εμενα και στους εργαζομενους να ζουν με 400-500 ευρω για να πληρωσω τα ((κινητρα)) που εδινε στους εφοπλιστες.Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:09Κοκοεδίστικες χαζομάρες!zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:02
Οι νομοι του κρατους λενε 54 φοροαπαλαγες για τους εφοπλιστες ενω εγω φορολογουμε απο το πρωτο ευρω.
Τα κίνητρα είναι λιγότερα από τα κέρδη του κράτους, δεν το καταλαβαίνεις έτσι;
Αν δεν ήταν οι εφοπλιστές να πληρώνουν αυτά που πληρώνουν, τα οποία η χώρα κερδίζει, εσύ θα έπαιρνες αυτά που ξέρεις και όχι 400-500!
Ας υποθέσουμε ότι καταργούνται τα κίνητρα. Αυτοί σηκώνουν σημαία ευκαιρίας και το κράτος χάνει τα πάντα, αλλά είπαμε αυτή είναι η επιδίωξη σας.
.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εργάτες αγρότες εφοπλιστές με μέτωπο απαντάμε στους καπιταληστές.
Ο Χαρης είναι ένας από μας.
Ο Χαρης είναι ένας από μας.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Τι ειναι το μπονκερ;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αμφιβάλλω αν μπηκε κανενας απ'οσους κραζουν να διαβασει το άρθρο, ολοι κολλησαν στον τιτλο. Ο δε νηματοθετης ουτε το λινκ δεν εβαλε.
https://www.newsone.gr/oikonomia/charis ... efoplisti/
https://www.newsone.gr/oikonomia/charis ... efoplisti/
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτο που καπνιζουν τη μαριχουανα δεν ειναι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 99 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος