Ρώτα το ρωσάκι πως είναι αυτός με τον οποίο μιλάει κι αν σου μοιάζει φύγε εθελοντής στην Ουκρανία.vantono έγραψε: 14 Μαρ 2022, 21:34Μετά από ψάρεμα στη δικιά μου (τύπου "να σου πω, η ρως σου έχει πει αν κάνει τίποτα με κανέναν τώρα? Ρωτάω για να το προχωρήσω με κάποιο παιδί που λέγαμε, μήπως τους γνωρίσουμε. Σκέφτομαι κάποιον απ'τη δουλεια"), δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα. Αυτή ό,τι και να κάνει με καποιον, εστω και να τσατάρει, το σφυράει αμέσως στη δικιά μου. Αποκλείεται να μην της έχει αναφέρει και αυτό τωρα (που ειναι και το "πιο σοβαρό" υποτίθεται).Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:02 Σκωτσεζικο ντους.
Συνέχισε το σταρχιδιστιλικι αλλά με χιουμορ
Και πρόσεξε.. σου λέει ότι είναι σε σχέση και αυτός για να σε κάνει να αναρωτηθείς
"Γιατί να γαμησει αυτός και όχι εγω;"
Και να στο πάω και λίγο παραπέρα
Δε θα μου έκανε εντύπωση να σου πετάξει κανένα "μη το πεις όμως στην φίλη μου... μπλα μπλα μπλα μπλα Γιατί σε αυτά είναι πολύ σκληρή μπλα μπλα μπλα" και στο καπάκι να στον μοστράρει στην παρέα και να τον χαμουρεψει.
Οπότε, σίγουρα φιδιές μου πουλάει για "το καλό παιδί που είναι στα χωρίσματα".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Είπαμε η μικρά είναι 2 κινήσεις μπροστά. Δε κάνει βαντονικα ΑτοπήματαGherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2022, 22:07Ρώτα το ρωσάκι πως είναι αυτός με τον οποίο μιλάει κι αν σου μοιάζει φύγε εθελοντής στην Ουκρανία.vantono έγραψε: 14 Μαρ 2022, 21:34Μετά από ψάρεμα στη δικιά μου (τύπου "να σου πω, η ρως σου έχει πει αν κάνει τίποτα με κανέναν τώρα? Ρωτάω για να το προχωρήσω με κάποιο παιδί που λέγαμε, μήπως τους γνωρίσουμε. Σκέφτομαι κάποιον απ'τη δουλεια"), δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα. Αυτή ό,τι και να κάνει με καποιον, εστω και να τσατάρει, το σφυράει αμέσως στη δικιά μου. Αποκλείεται να μην της έχει αναφέρει και αυτό τωρα (που ειναι και το "πιο σοβαρό" υποτίθεται).Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:02 Σκωτσεζικο ντους.
Και πρόσεξε.. σου λέει ότι είναι σε σχέση και αυτός για να σε κάνει να αναρωτηθείς
Δε θα μου έκανε εντύπωση να σου πετάξει κανένα "μη το πεις όμως στην φίλη μου... μπλα μπλα μπλα μπλα Γιατί σε αυτά είναι πολύ σκληρή μπλα μπλα μπλα" και στο καπάκι να στον μοστράρει στην παρέα και να τον χαμουρεψει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
66 σελιδουλες βαντονουλη? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα χε ληξει αν με ακουγε απο την αρχη αλλα τουλαχιστον ζωντανεψε το πακυ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά να πάθει. Τα θέλει ο ποπός του.Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2022, 22:09Είπαμε η μικρά είναι 2 κινήσεις μπροστά. Δε κάνει βαντονικα ΑτοπήματαGherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2022, 22:07Ρώτα το ρωσάκι πως είναι αυτός με τον οποίο μιλάει κι αν σου μοιάζει φύγε εθελοντής στην Ουκρανία.vantono έγραψε: 14 Μαρ 2022, 21:34
Μετά από ψάρεμα στη δικιά μου (τύπου "να σου πω, η ρως σου έχει πει αν κάνει τίποτα με κανέναν τώρα? Ρωτάω για να το προχωρήσω με κάποιο παιδί που λέγαμε, μήπως τους γνωρίσουμε. Σκέφτομαι κάποιον απ'τη δουλεια"), δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα. Αυτή ό,τι και να κάνει με καποιον, εστω και να τσατάρει, το σφυράει αμέσως στη δικιά μου. Αποκλείεται να μην της έχει αναφέρει και αυτό τωρα (που ειναι και το "πιο σοβαρό" υποτίθεται).
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
αυτο να κανεις σαν συνεχεια της κινησης Μπενκεμπαουερvantono έγραψε: 14 Μαρ 2022, 21:34Μετά από ψάρεμα στη δικιά μου (τύπου "να σου πω, η ρως σου έχει πει αν κάνει τίποτα με κανέναν τώρα? Ρωτάω για να το προχωρήσω με κάποιο παιδί που λέγαμε, μήπως τους γνωρίσουμε. Σκέφτομαι κάποιον απ'τη δουλεια"), δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα. Αυτή ό,τι και να κάνει με καποιον, εστω και να τσατάρει, το σφυράει αμέσως στη δικιά μου. Αποκλείεται να μην της έχει αναφέρει και αυτό τωρα (που ειναι και το "πιο σοβαρό" υποτίθεται).Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:02 Σκωτσεζικο ντους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τον έχεις κάψει χειρότερα από μπουζοπουλο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όντως ταινιάρα.
Όσο για το κύριο θέμα, θα αρκεστώ να σου ευχηθώ καλή τύχη.
Θα τη χρειαστείς.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
την μπουζοπουλα την κανω τελεια
το ιδιο θα γινει κ η ρωσοκατι σαν εφεδρικη ετοιμη για ολα
προχωρα Βαντυ κ φροντισε να της τον εκθειαζεις τον υποψηφιο γκομενο - συναδελφο σου που θες να της γνωρισεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αντε ρε μπόκολη....εεεε βαντόνε θα γαμήσεις καμιά ώρα να φύγουμε από το νήμα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 14 Μαρ 2022, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Παραμένω στο τημ ρωσάκι.
Σε ευθυγράμμιση με τον φιλοπουτινισμό μου ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- EKPLIKTIKOS
Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2022, 18:08
Άσε τις ευθείες κόντρες.
Γιατί ο νόμος της κόντρας είναι πως αυτός που τις ξεκινάει αυτός τις χάνει ή καλύτερα τις ξεκινάει αυτός που καίγεται και της κερδίζει αυτός που που είναι πιο αδιάφορος.
Βαντοναρε σε καλώ κ γω σε άτακτη υποχώρηση
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αφού δεν ξέρω τι θέλω ρε δάσκαλε. Τη μία μουνοδουλιάζω, την άλλη mgtowίζω, την παράλλη τη θέλω απλώς για μια καβατζούλα στην άκρη διαθέσιμη αν ποτε ξεμείνω και τη χρειαστώ, την παραπαράλλη τη θέλω για τρίο. Βοηθείστε με να αποφασίσω τι θέλω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις