talaipwros έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:18
Green Dragon έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:13
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Μαρ 2022, 19:34
Απλά οι Κινέζοι είναι χέστηδες. Εδώ στην Ευρώπη το φάγαμε το κύμα όλο. Η όμικρον δεν αποτελεί θέμα. Αν βγει καμιά καινούρια, θα ενημερωθούμε . Αλλά δε νομίζω.
Είναι η Όμικρον 2, κατά πάσα πιθανότητα ίσης ή και μικρότερης επικινδυνότητας με την Όμικρον. Αδιάφορο.
Βλάκα Πλεύρη κατάργησε τα πιστοποιητικά, άσε την οικονομία να δουλέψει χωρίς περιορισμούς, αρκετά προβλήματα δημιούργησε ο πόλεμος και η ενεργειακή κρίση.
θα αφησω αυτη την εικονα εδω
( για οσους δεν βλεπουν, μονο στο χονγκ κονγκ των 7μιση εκατομμυριων, 264 νεκροι απο covid χθες)
Παρθένος πληθυσμός.
Οι Τούρκοι κατήργησαν μάσκες κλπ σήμερα, εμείς φαίνεται έχουμε λεφτά για πέταμα.
Η πείνα έχει θνησιμότητα 100%!
Ταλαίπωρε δεν μου αλλάζεις γνώμη ακόμα και αν βγει μετάλλαξη με θνησιμότητα σαν της Άλφα, αρκετά κυνηγήσαμε την ουρά μας. Όλα ανοιχτά και η ζωή θα συνεχιστεί, για όσους συνεχιστεί.
sharp έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:24
Green Dragon έγραψε: 14 Μαρ 2022, 20:13
Είναι η Όμικρον 2, κατά πάσα πιθανότητα ίσης ή και μικρότερης επικινδυνότητας με την Όμικρον. Αδιάφορο.
Πολύ σίγουρο σε βρίσκω (όπως ότι ο Πούτιν δεν θα προχωρήσει

)
Εγώ πάλι διαβάζω ότι δεν ξέρουν πόσο ζόρικος είναι και εξαπλώνεται ήδη πολύ στην Δανία.
Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι είμαι απολύτως αδιάφορος πλέον για οποιοδήποτε στέλεχος με θνησιμότητα μέχρι και του ύψους της Άλφα που ήταν και η χειρότερη. Αυτό που βλέπουμε τώρα στην Κίνα είναι η κατάρρευση της στρατηγικής των λοκντάουν εξαιτίας της πολλαπλώς ενισχυμένης μεταδοτικότητας λόγω της εξέλιξης του ιού.
Τα μέτρα είναι άχρηστα, μόνο την οικονομία βλάπτουν, όχι τον κορωνοϊό.