EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:23Ενδιαφερουσα κίνηση να φασωσεις τη δικιά σου απο τη στιγμη που ηδη εχεις παρει απ το πρωτόκολλο υπογραφη σφραγιδα μερικα λεπτα πριν. Το πας για λήξη δικε μου ή για blitzkrieg μπασιμο;
EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:23Ενδιαφερουσα κίνηση να φασωσεις τη δικιά σου απο τη στιγμη που ηδη εχεις παρει απ το πρωτόκολλο υπογραφη σφραγιδα μερικα λεπτα πριν. Το πας για λήξη δικε μου ή για blitzkrieg μπασιμο;
κινηση εγκεφαλικου παικτουρα
ευγε Βαντυ
Μιλαμε τωρα για τυπισσα που σε βλεπει για πρωτη φορα και συστηνεται καπως ετσι "γεια με λενε Μασα,ειμαι 27 χρονων,του πρωην μου δεν του σηκωνοταν".Θα του καψει το σπιτακι χωρις να το καταλαβει αμα της την βιδωσει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:35
Μιλαμε τωρα για τυπισσα που σε βλεπει για πρωτη φορα και συστηνεται καπως ετσι "γεια με λενε Μασα,ειμαι 27 χρονων,του πρωην μου δεν του σηκωνοταν".Θα του καψει το σπιτακι χωρις να το καταλαβει αμα της την βιδωσει.
Από τη στιγμή που και η βαντονενα έχει τατουάζ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά ακόμα
Αγις έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:40
νοοτροπια για β τοπικο
Καλα οταν σου κλαιγεται για τα χωραφια που χασε θα με θυμηθεις
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:35
Από τη στιγμή που και η βαντονενα έχει τατουάζ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά ακόμα
Η σκηνη ζηλοτυπιας ηταν κακη εξελιξη.Και προφανως η βαντονενα ενωνει σιγα σιγα τα κομματια του παζλ τουλαχιστον στο υποσυνειδητο.The end is near.
εγω λεω οτι κοιμησου κι εσυ - δεν προκειται να στειλει
επισης μην κανεις καμια μαλακια και ξαναστειλεις σε φαση μου θυμωσες
Όχι ρε, είσαι σοβαρός? Ούτε καν.
Αν δεν απαντήσει όντως, έχει χαθεί το παιχνίδι κατα 80%.
Αν ξαναστείλω εγώ σε στυλ σαν αυτό που έγραψες παραπανω, έχει χαθεί κατα 100%.
εχε επισης υποψη οτι απο εδω και μπρος οτι γραψεις πιθανοτατα καταγραφεται για μελλοντικη χρηση - οποτε και να ξαναστειλει κοιτα να μην τσιμπησεις και γραψεις κανα περιεργο
Ωχ, σα τις γκόμενες. Τι λες θα μού στείλει, μήπως δεν έπρεπε να τού γράψω έτσι...
Καλά τά 'λεγε ο Τζίτζις... Άντε καλό ξύρισμα ποδιών
κινηση εγκεφαλικου παικτουρα
ευγε Βαντυ
Το ήξερα ότι μόνο εσύ θα εκτιμούσες την κίνησή μου.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:23
Ενδιαφερουσα κίνηση να φασωσεις τη δικιά σου απο τη στιγμη που ηδη εχεις παρει απ το πρωτόκολλο υπογραφη σφραγιδα μερικα λεπτα πριν. Το πας για λήξη δικε μου ή για blitzkrieg μπασιμο;
Δεν ξέρω ακριβώς ακομα γιατί το έκανα, απλώς έτσι μου βγήκε εκείνη τη στιγμή. Είμαι τσουλάρα.
Περιπλεκεις πολυ την ζωη σου και θα εισαι δυστυχισμενος μετα, κανε την ζωη σου πιο απλη, πηγαινε Ουκρανια, θα τα ξεχασεις ολα αυτα και θα απορεις που τα σκεφτοσουν. Μην με ευχαριστεις για την συμβουλη, δικια μου ευχαριστηση να βοηθαω τον κοσμο στα προβληματα του
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:06
Περιπλεκεις πολυ την ζωη σου και θα εισαι δυστυχισμενος μετα, κανε την ζωη σου πιο απλη, πηγαινε Ουκρανια, θα τα ξεχασεις ολα αυτα και θα απορεις που τα σκεφτοσουν. Μην με ευχαριστεις για την συμβουλη, δικια μου ευχαριστηση να βοηθαω τον κοσμο στα προβληματα του
Νήμα θησαυρός.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι. Μη μου πεις ότι ήσουν κι εσύ.
Από γιασεμί στην Πλάκα ξεκινήσαμε βασικά. Ηταν όλος ρεζερβέ ο θείος Λεό (παρά τον πολύ κακό καιρό για δεδομένα Αθήνας) την ώρα που θέλαμε εμείς. Πιο αργά κάτι βρήκαμε όμως.