talaipwros έγραψε: 13 Μαρ 2022, 15:56
μα δεν υπαρχει και κανεις σοβαρος που να διαφωνει.
με τραμπ ουτε κυρωσεις θα ειχαμε, ουτε οπλα στους Ουκρανους θα ειχαμε - θυμιζω οτι ο κομπρομα ειχε σταματησει την στρατιωτικη βοηθεια στην ουκρανια επειδη οι ουκρανοι αρνηθηκαν να λασπωσουν τον μπαιντεν με ψεμματα - ουτε δεσμευση για την ασφαλεια των βαλτικων δημοκρατιων θα ειχαμε, ουτε τιποτα.
Ούτε εισβολή στην Ουκρανία θα είχαμε
Φίλε ότι και να του πούμε δεν θέλει να το παραδεχτεί. Το καταλαβαίνει αλλά αρνείται να ρίξει τα μούτρα του και να πει ότι είχε άδικο.
Ναι μωρέ, πλάκα σπάμε με τον γιατρό.
Το 2024 θα μεταμορφωθεί σε αντι-μπαϊντενικο ρεπουμπλικανο
Αλιόσα έγραψε: 13 Μαρ 2022, 20:14Προειδοποίηση ΗΠΑ, μετά τον βομβαρδισμό βάσης κοντά στα σύνορα: Το ΝΑΤΟ θα απαντήσει με «πλήρη ισχύ» στη Ρωσία, εάν πληγεί η Πολωνία
Νομίζω ήρθε η ώρα η Δύση να τολμήσει. Οι αξίες μας δεν είναι διαπραγματεύσιμες, δεν είναι κουκιά στον άβακα της εξουσίας. Δεν νοείται να γίνουν θυσία στη ρωσική βαρβαρότητα.
Mole έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:11
Νομίζω ήρθε η ώρα η Δύση να τολμήσει. Οι αξίες μας δεν είναι διαπραγματεύσιμες, δεν είναι κουκιά στον άβακα της εξουσίας. Δεν νοείται να γίνουν θυσία στη ρωσική βαρβαρότητα.
Διάβασα όλο το άρθρο. Λέει για την Ουκρανία στο Β' ΠΠ, λέει για διάφορες οργανώσεις, κόμματα και παραστρατιωτικούς σήμερα, αλλά για ναζί ΥΠ.ΑΜ. της Ουκρανίας δεν λέει πουθενά.
Ihor Tenyukh 27 February 2014 – 25 March 2014
Από το νεοναζιστικό Svoboda.
Οι αξίες έμειναν στο ράφι και στην Ουγγαρία το 1956 και στην Τσεχοσλοβακία το 1968 και στην Πολωνία το 1981.Ισχύουν μέχρι εκεί που είναι τα σύνορα του ΝΑΤΟ.
Διάβασα όλο το άρθρο. Λέει για την Ουκρανία στο Β' ΠΠ, λέει για διάφορες οργανώσεις, κόμματα και παραστρατιωτικούς σήμερα, αλλά για ναζί ΥΠ.ΑΜ. της Ουκρανίας δεν λέει πουθενά.
Ihor Tenyukh 27 February 2014 – 25 March 2014
Από το νεοναζιστικό Svoboda.
Το 2014 αυτός, λίγο μετά το Μαϊντάν, όταν οι εθνικιστές είχαν ισχυρό ρεύμα και για 3 μήνες.
Καλή ιδέα!
Ας κάνουμε έναν τρίτο παγκόσμιο με USA vs Russia οι οποίες έχουν μαζί πολύ πάνω από το 50% των πυρηνικών παγκοσμίως ναούμ.
Spoiler
Εσύ έχεις καταφύγιο και κονσέρβες.
Ναι, αλλά πρέπει να βρει και κάποιον να του τις ανοίγει.
Εσύ έχεις καταφύγιο και κονσέρβες.
Ναι, αλλά πρέπει να βρει και κάποιον να του τις ανοίγει.
Καλή ιδέα!
Ας κάνουμε έναν τρίτο παγκόσμιο με USA vs Russia οι οποίες έχουν μαζί πολύ πάνω από το 50% των πυρηνικών παγκοσμίως ναούμ.
Spoiler