!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Πολάκης κοινοποιεί τη διεύθυνση του καθηγητή Συνολάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Ο Πολάκης κοινοποιεί τη διεύθυνση του καθηγητή Συνολάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

exiledd έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:10
Nandros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:13Οι καμένοι του τΣΥΡΙΖΑ ας μάθουν ότι υπάρχει συνώνυμος, με διεύθυνση ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 6, Ηρακλειο, 71303
Ο αληταράς της Κρήτης φρόντισε να μην υπάρχει αμφιβολία για το πού θα χτυπήσουν!
.
Τον βλέπεις εσύ δηλαδή να καλεί κανέναν να βλαψει τον Συνολάκη ή κάνεις δίκη προθέσεων;
Γιατί με υποθέσεις κι εγώ μπορώ να πω πολλά...
1/ την αλητεία του Πολάκη την γνωρίζουν οι πάντες.
2/ το πόρισμα Συνολάκη είναι pain in the a** της κυβέρνησης.
3/ ο πρώτος δημοσίευσε την διεύθυνση του δεύτερου και έστειλε κάποιον να τραβήξει φώτο από το σπίτι του με την κολόνα της ΔΕΗ, που ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος ο Συνολάκης να φροντίσει.

Πες μου τώρα πως ο αληταράς της Κρήτης ενεργεί καλόπιστα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:05
exiledd έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:54

Επειδή σε ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου πιστεύεις δηλαδή ότι αυτό που έκανε ο Πολάκης είναι στοχοποίηση;
Γιατί στοχοποίηση είναι αυτό που κάνανε στο ιντιμύντια:Ο τάδε μένει έκει..Πράξτε ανάλογα.
Το ότι ήταν απρέπεια ήταν γιατί μπορεί κάποιος κάφρος να έχει τίποτε...φαεινές ιδέες.
Καταννοώ και σέβομαι αν δεν θες να απαντήσεις αν με έχεις κατατάξει στον "εσμό"...
Nandros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:13Οι καμένοι του τΣΥΡΙΖΑ ας μάθουν ότι υπάρχει συνώνυμος, με διεύθυνση ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 6, Ηρακλειο, 71303
Ο αληταράς της Κρήτης φρόντισε να μην υπάρχει αμφιβολία για το πού θα χτυπήσουν!
.
Τον βλέπεις εσύ δηλαδή να καλεί κανέναν να βλαψει τον Συνολάκη ή κάνεις δίκη προθέσεων;
Ευθέως δεν καλεί. Αλλά δεδομένης της μαγκιάς που ξεχειλίζει σε κάθε του ανάρτηση έχει ένα χαρακτήρα του στυλ "ξέρουμε που μένεις..."

Και παρόλο που μου φαίνεται τελείως ανούσιο που τον ψέγει για τον στύλο πες μου τι εξυπηρετούσε δημοσίευση της διεύθυνσης αφού έβαλε την φωτογραφία; Αν ας πούμε κάποιος τον θεωρούσε κακόπιστο και την φωτογραφία ψεύτικη δεν αρκούσε σε επόμενη ανάρτηση να βάλει τα αρχικά των οδών;
Ο Πολάκης δίνει την αίσθηση ότι ενεργεί σαν να βρίσκεται στο απυρόβλητο και αυτό που κάνει είναι απρέπεια. Αν θεωρεί ότι η μελέτη του Συνολάκη είναι αβάσιμη ρωτάει κάποιον ειδικό και αντικρούει τα πορίσματα. Η συμπεριφορά του δεν αρμόζει σε επιστήμονα και μέλος κυβέρνησης. Δεν μιλάει στην παρέα του ή στην οικογένειά του.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

exiledd έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:54
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:13 Δεν μπαίνω σε διάλογο με υποστηρικτές του Πολάκη, του Καρανίκα και άλλων αυτής της φάρας. Σας θεωρώ κατώτερο είδος πολιτών.
Επειδή σε ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου πιστεύεις δηλαδή ότι αυτό που έκανε ο Πολάκης είναι στοχοποίηση;
Γιατί στοχοποίηση είναι αυτό που κάνανε στο ιντιμύντια:Ο τάδε μένει έκει..Πράξτε ανάλογα.
Το ότι ήταν απρέπεια ήταν γιατί μπορεί κάποιος κάφρος να έχει τίποτε...φαεινές ιδέες.
Καταννοώ και σέβομαι αν δεν θες να απαντήσεις αν με έχεις κατατάξει στον "εσμό"...
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς. Θεωρείς ότι ο Πολάκης πιθανόν να παρέθεσε και τη διεύθυνση για να υποστηρίξει ότι μιλάει με αδιάσειστα ντοκουμέντα. Ακόμη όμως και σ' αυτήν την περίπτωση, το πράγμα μπορεί να περνούσε πιο ανώδυνα αν η διαμάχη του με τον Συνολάκη αφορούσε κάτι σχετικό και ανάλογης βαρύτητας με την καταπάτηση ενός πεζοδρομίου, με παράνομο παρκάρισμα κλπ
Από τη στιγμή που η διαμάχη υπάρχει για ένα θέμα που αφορά τους θανάτους τόσων ανθρώπων και τις κατηγορίες που υπάρχουν για την κυβέρνηση, η οποιαδήποτε παράθεση προσωπικών στοιχείων έχει μεγάλες πιθανότητες να εκληφθεί ως "ο εχθρός της κυβέρνησης που θέλει να καλύψει τους κακούργους που μας κατηγορούν με αισχρά ψεύδη" και οι εύφλεκτοι θερμόαιμοι να πράξουν τα δέοντα.
Και σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις και αντιδράσεις του Πολάκη τύπου "έπρεπε να τον θάψω τρία μέτρα κάτω από τη γη" δεν θα φαινόταν καθόλου περίεργο αν το έκανε με αυτό το σκεπτικό. Θεωρώντας φυσικά ότι έχει δίκιο.

Κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο με τύπους σαν τον Πολάκη.
Αντιλαμβάνονται αυτές τις υστερικές εξάρσεις τους ως ένα ηρωϊκό πεπρωμένο τύπου "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

ST48410 έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:39
Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:05
Ευθέως δεν καλεί. Αλλά δεδομένης της μαγκιάς που ξεχειλίζει σε κάθε του ανάρτηση έχει ένα χαρακτήρα του στυλ "ξέρουμε που μένεις..."

Και παρόλο που μου φαίνεται τελείως ανούσιο που τον ψέγει για τον στύλο πες μου τι εξυπηρετούσε δημοσίευση της διεύθυνσης αφού έβαλε την φωτογραφία; Αν ας πούμε κάποιος τον θεωρούσε κακόπιστο και την φωτογραφία ψεύτικη δεν αρκούσε σε επόμενη ανάρτηση να βάλει τα αρχικά των οδών;
Ο Πολάκης δίνει την αίσθηση ότι ενεργεί σαν να βρίσκεται στο απυρόβλητο και αυτό που κάνει είναι απρέπεια. Αν θεωρεί ότι η μελέτη του Συνολάκη είναι αβάσιμη ρωτάει κάποιον ειδικό και αντικρούει τα πορίσματα. Η συμπεριφορά του δεν αρμόζει σε επιστήμονα και μέλος κυβέρνησης. Δεν μιλάει στην παρέα του ή στην οικογένειά του.
Σοβαρά ο γιδοβοσκος είναι επιστήμονας;; :smt005:
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

the_black_planet έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:56 Σοβαρά ο γιδοβοσκος είναι επιστήμονας;; :smt005:
Παίδες, αυτό δεν είναι ντάματζ κοντρόλ αλλά το αντίθετο.

Χαλαρώστε λίγο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ξεφτίλισε όλα τα βολεμένα λαμόγια Πολάκαρε :smt038 :smt038 :smt038
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
the_black_planet

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2018, 20:02
the_black_planet έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:56 Σοβαρά ο γιδοβοσκος είναι επιστήμονας;; :smt005:

Κοιτα πάντως όντως ως γιδοβοσκος είναι επιστήμονας, τα γίδια που τον ψηφίζουν μια χαρά τα ταΐζει (σανό) :lol:
the_black_planet

Χαοτικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 20:10 Ξεφτίλισε όλα τα βολεμένα λαμόγια Πολάκαρε :smt038 :smt038 :smt038
Ρε συ Χαοτικε, και σε πάω με χίλια ρε μπρο, τι του βρίσκεις;; Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ καλή κουβέντα για Πολακη, ακόμα και από φίλους συμπαθούντες τον Σύριζα. Όλοι τον θεωρούν αληταρα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

exiledd έγραψε: 16 Σεπ 2018, 19:10 Τον βλέπεις εσύ δηλαδή να καλεί κανέναν να βλαψει τον Συνολάκη ή κάνεις δίκη προθέσεων;
Αλητεία είναι.

Δεν έχει σημασία αν καλεί κάποιον να βλάψει ή όχι.
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

the_black_planet έγραψε: 16 Σεπ 2018, 20:14
Χαοτικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 20:10 Ξεφτίλισε όλα τα βολεμένα λαμόγια Πολάκαρε :smt038 :smt038 :smt038
Ρε συ Χαοτικε, και σε πάω με χίλια ρε μπρο, τι του βρίσκεις;; Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ καλή κουβέντα για Πολακη, ακόμα και από φίλους συμπαθούντες τον Σύριζα. Όλοι τον θεωρούν αληταρα.
O ποιο επιτυχημένος υφυπουργός υγείας της μεταπολιτευσης
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πράγματι ΑΛΛΑ η πολιτική δεν είναι τεχνοκρατισμός. Επιτέλους δεν είναι δυνατόν σε πολιτική αντιπαράθεση να βγάζει διευθύνσεις και να γράφει τέτοιες μαλακίες στο facebook.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Δεν ξέρω άμα το έχετε καταλάβει, αλλά ο Πολάκης ήταν Δήμαρχος και σίγουρα θα ήξερε ότι τα φυτά από τις κολόνες της ΔΕΗ δεν τα καθαρίζουν οι πολίτες, τα καθαρίζουν συνεργεία της ΔΕΗ. Για την ακρίβεια τα καθαρίζουν ιδιώτες εργολάβοι που τους δίνει την δουλειά η ΑΔΜΗΕ.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ε εντάξει ρε. :D
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
the_black_planet

Deja έγραψε: 16 Σεπ 2018, 20:18
O ποιο επιτυχημένος υφυπουργός υγείας της μεταπολιτευσης
Δεν το ξερω, πιθανον να ειναι, αλλά όπως σου είπε και ο foscilis δουλειά του δεν είναι να κάνει καγκουριλικια στο fb, και με αυτά η εικόνα που περναει στον κόσμο είναι αυτή του Καραγκιόζη...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

the_black_planet έγραψε: 16 Σεπ 2018, 20:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Σεπ 2018, 20:02

Κοιτα πάντως όντως ως γιδοβοσκος είναι επιστήμονας, τα γίδια που τον ψηφίζουν μια χαρά τα ταΐζει (σανό) :lol:
Συγγνώμη, νόμιζα ότι εννοούσες τον Συνολάκη και ότι στους χαρακτηρισμούς καθηγητάκος, τίποτας κλπ προστέθηκε και το γιδοβοσκός. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”