Εσύ είσαι άσχετος.
Δωρεάν διακίνηση στις αστικές συγκοινωνίες.
Ρύθμιση στεγαστικού δανείου.
Κοινωνικός Τουρισμός.
Μέχρι μείωση χρηματικής ποινής σε δικαστήριο.
Υπάρχουν και άλλα πολλά.
Έλεος με τις μπαρούφες σας εδω μέσα.
Μόνο το πρώτο υπάρχει αλλά δεν νομίζω να παίρνει λεωφορείο η κυρία στο Διόνυσο.
Στα υπόλοιπα μπαίνει κόφτης λόγω εισοδήματος άσχετη.
Εσύ είσαι άσχετος.
Ισχύουν όσα έγραψα ακόμα και για τον κοινωνικό τουρισμό μπαίνει στην κλήρωση για τα αδιάθετα.
Ακόμα και εισιτήρια στο θέατρο παίρνει.
Καβαλικεύει το μετρό και πάει όπου γουστάρει.
Πάει στο δικαστήριο την τράπεζα και κλαίγεται ότι είναι άνεργη και το δικαστήριο της ρυθμίζει τις δόσεις.
Τσίμπα και για το θέατρο.Πρεπει να έχει ένσημα το προηγούμενο έτος.
όταν είσαι υπουργός και ασχολείσαι με μια υπόθεση γραφειοκρατική που θα έπρεπε να λύσει ο τελευταίος υπαλληλάκος, είσαι σε πολύ τραγική κατάσταση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μια που ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ας μας πεί και ποιά ζημία προέκυψε τόσα χρόνια για το Δημόσιο, να ξέρουμε για τή μέγεθος μιλάμε.
Τί, οχι?
Kauldron έγραψε: 13 Μαρ 2022, 11:19
Μια που ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ας μας πεί και ποιά ζημία προέκυψε τόσα χρόνια για το Δημόσιο, να ξέρουμε για τή μέγεθος μιλάμε.
Τί, οχι?
Πήρε το μετρό δωρεάν από τον Διόνυσο που δεν υπάρχει.
Μόνο το πρώτο υπάρχει αλλά δεν νομίζω να παίρνει λεωφορείο η κυρία στο Διόνυσο.
Στα υπόλοιπα μπαίνει κόφτης λόγω εισοδήματος άσχετη.
Εσύ είσαι άσχετος.
Ισχύουν όσα έγραψα ακόμα και για τον κοινωνικό τουρισμό μπαίνει στην κλήρωση για τα αδιάθετα.
Ακόμα και εισιτήρια στο θέατρο παίρνει.
Καβαλικεύει το μετρό και πάει όπου γουστάρει.
Πάει στο δικαστήριο την τράπεζα και κλαίγεται ότι είναι άνεργη και το δικαστήριο της ρυθμίζει τις δόσεις.
Τσίμπα και για το θέατρο.Πρεπει να έχει ένσημα το προηγούμενο έτος.
Η τράπεζα είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν θα δεί το εισόδημα.
Άσχετη
Σου έγραψα και πιο πάνω είσαι άσχετος με το θέμα.
Εγώ δούλεψα ένα καλοκαίρι σε ξενοδοχείο και μετά ήμουνα άνεργη καθώς ήμουνα φοιτήτρια.
Τα θέατρα από μόνα τους με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας μου έκαναν μείωση έκοβα φοιτητικό.
Όμως κάθε Τετάρτη και Πέμπτη με την υπόδειξη της κάρτας ανεργίας έμπαινα τζάμπα.
Σου είπα είσαι άσχετος.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Προσπαθείς να δικαιολόγησεις την πολιτική μετατροπής του του ΟΑΕΔ σε Υπηρεσία Απασχόλησης που θα χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις για φθηνούς εργατες,με φαινόμενα που δεν έχουν καμία σχέση με τη στόχευση του ν/σ.
Κοινως κοροϊδεύεις τον κόσμο για να κρύψεις άλλο ένα αντιλαϊκό ν/σ
Kauldron έγραψε: 13 Μαρ 2022, 11:00
Ποιά οφελήματα έχει ρε Φαλακροσούπερμαν, αφού το επίδομα διαρκεί μέχρι 6 μήνες, βλάκα.
πχ δωρεάν ΜΜΜ, δωρεάν ιατροφαρμακευτική, δεν ισχύουν τεκμήρια στην εφορία, κάνει μεταγραφή το παιδί σου από άλλη πόλη αν σπουδάζει είναι τα πρώτα τεσσερα που μου έρχονται στο μυαλό.
το ειδαμε και με τις συνταξεις τυφλων που λειτουργησαν ως αλλοθι για να τις πετσοκοψουν ολες ετσι και τωρα δικαιολογουν τον περιορισμο των κονδυλιων προς τον οαεδ που εχει ψηφιστει εδω και μηνες με διαφορα ακραια παραδειγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 13 Μαρ 2022, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Kauldron έγραψε: 13 Μαρ 2022, 11:00
Ποιά οφελήματα έχει ρε Φαλακροσούπερμαν, αφού το επίδομα διαρκεί μέχρι 6 μήνες, βλάκα.
πχ δωρεάν ΜΜΜ, δωρεάν ιατροφαρμακευτική, δεν ισχύουν τεκμήρια στην εφορία, κάνει μεταγραφή το παιδί σου από άλλη πόλη αν σπουδάζει είναι τα πρώτα τεσσερα που μου έρχονται στο μυαλό.
Το πρώτο μόνο ισχύει,το δεύτερο έχουν πλέον όλοι ασφάλιση και στα υπόλοιπα μπαίνει εισοδηματικος κόφτης.