!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Popcorn.gif
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Μάλλον δεν έχει συμβεί κάτι. Θεωρώ πως το Ρωσσιδάκι δεν έχει συνεννοηθεί με τη δικιά σου. Σου μιλάω σαν γυναίκα. Αν ήταν κάτι ''περίεργο'', θα υπήρχαν κάποια υπονοούμενα απ'τη δικιά σου τόσες μερες.Το κακό με μας είναι, πως δεν κρατιόμαστε.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:10 Φέρθηκα σαν άντρας και πήρα εγώ τηλέφωνο τελικά. Ο διάλογος:
ρωσιδάκι: Χμναί!
Βαντόναρος: χμναί ε? Χαχα. Για πες τί θες τόσο πολύ από το τηλ που δεν μπορεις να το πεις με τα μηνύματα.
ρως: χαχαχα είδες πού σου λέω ότι δεν δαγκώνω? Δεν υπήρχε λόγος να φοβάσαι. Δεν δαγκώνω, γιατί δεν γίνεται να δαγκώσει κάποιος από το τηλ βασικά, μόνο από κοντά.
βάντυ: Μάλιστα.
ρως: Η κολλητούλα μου τί κάνει?
βαντυ: Πολύ καλά είναι. Δεν έχετε μιλήσει?
ρως: Ναι μιλήσαμε σήμερα πριν λιγο και της είπα να βγούμε το βράδυ.
βαντυ: Α μάλιστα, τί ώρα είπατε και για πού? Ρωτάω γιατί εχει κανονίσει και με εμένα.
ρως: Και οι τρεις θα βγούμε, μην ανησυχείς, τα κανόνισα εγώ. Θα στο πει σε λίγο. Οπου θέλετε εσείς, εγώ ειμαι καλόβολο κορίτσι, δεν εχω τέτοια θέματα. Αρκεί να σας δω και τους δύο γιατί σας αισθάνομαι πολύ κοντινά μου άτομα και σας πεθύμησα!
βαντυ: (![]()
![]()
![]()
![]()
) Εεε ναι οκ, βέβαια, να βγούμε. Θα μιλήσουμε και θα σου πουμε για το μέρος.
ρως: Τέλειααααα! Κλείνω και τα λέμε από κοντά λοιπόν. Και αν θες κατι στείλε μου...
Π Χ Ο Ρ Ο Υ Μ Ι Τ Ε Σ
Β Ο Η Θ Ε Ι Α
ΜΕ
Χ
Α
Ν
Ε
Τ
Ε
Λέτε να εχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό που το πρότεινε αυτό τώρα?
Θα σας ζητούσα καμιά συμβουλή για το πως να συμπεριφερθώ σε αυτό το awkward ραντεβού τώρα, αλλά γάμησέ τα, δεν με σώζει τίποτα. Αν μεχρι αύριο μεσημέρι δεν έχω ξαναποστάρει πχορουμ, να αρχίσετε να ανησυχείτε για τον συμπχορουμίτη σας.![]()
Κόψτο. Χθες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είσαι βαθιά νυχτωμένος εσύ. Είναι χαμένες και οι δύο.Μπίστης έγραψε: 12 Μαρ 2022, 13:26Rocco Siffredi έγραψε: 12 Μαρ 2022, 12:24
ε κοψε σιγα σιγα τα μηνυματα με τα υπονοουμενα
λογικα αν το κοψεις θα σταματησει κι αυτη
αλλα ψαξε πρωτα το κινητο της δικιας σου να σιγουρευτεις οτι ειναι σπαθι![]()
μην χασουμε το ρωσιδακι τσαμπα![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε κρατιέσαι εσύ, πολλές είναι απίστευτα μεθοδικες.Πασιφάη έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:34Μάλλον δεν έχει συμβεί κάτι. Θεωρώ πως το Ρωσσιδάκι δεν έχει συνεννοηθεί με τη δικιά σου. Σου μιλάω σαν γυναίκα. Αν ήταν κάτι ''περίεργο'', θα υπήρχαν κάποια υπονοούμενα απ'τη δικιά σου τόσες μερες.Το κακό με μας είναι, πως δεν κρατιόμαστε.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:10 Φέρθηκα σαν άντρας και πήρα εγώ τηλέφωνο τελικά. Ο διάλογος:
Βαντόναρος: χμναί ε? Χαχα. Για πες τί θες τόσο πολύ από το τηλ που δεν μπορεις να το πεις με τα μηνύματα.
ρως: χαχαχα είδες πού σου λέω ότι δεν δαγκώνω? Δεν υπήρχε λόγος να φοβάσαι. Δεν δαγκώνω, γιατί δεν γίνεται να δαγκώσει κάποιος από το τηλ βασικά, μόνο από κοντά.
βαντυ: Α μάλιστα, τί ώρα είπατε και για πού? Ρωτάω γιατί εχει κανονίσει και με εμένα.
ρως: Και οι τρεις θα βγούμε, μην ανησυχείς, τα κανόνισα εγώ. Θα στο πει σε λίγο. Οπου θέλετε εσείς, εγώ ειμαι καλόβολο κορίτσι, δεν εχω τέτοια θέματα. Αρκεί να σας δω και τους δύο γιατί σας αισθάνομαι πολύ κοντινά μου άτομα και σας πεθύμησα!
![]()
![]()
![]()
ρως: Τέλειααααα! Κλείνω και τα λέμε από κοντά λοιπόν. Και αν θες κατι στείλε μου...
Π Χ Ο Ρ Ο Υ Μ Ι Τ Ε Σ
Β Ο Η Θ Ε Ι Α
ΜΕ
Χ
Α
Ν
Ε
Τ
Ε
Θα σας ζητούσα καμιά συμβουλή για το πως να συμπεριφερθώ σε αυτό το awkward ραντεβού τώρα, αλλά γάμησέ τα, δεν με σώζει τίποτα. Αν μεχρι αύριο μεσημέρι δεν έχω ξαναποστάρει πχορουμ, να αρχίσετε να ανησυχείτε για τον συμπχορουμίτη σας.![]()
![]()
Κόψτο. Χθες.
Βασιλακη άκου τον λαχαναγοριτη ψάξε το τηλ αν μπορείς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πως να ψάξει ;
Δίνουν κωδικούς τα ζεύγη πλέον ;

Δίνουν κωδικούς τα ζεύγη πλέον ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με αφήνει να το ψάχνω, δεν έχει θέμα. Και ποτέ δεν εχω βρει τίποτα ύποπτο. Για αυτο λεω οτι ειναι σπαθι απεναντί μου, γενικά. Αλλά τωρα οπως εχουν γινει και τα μεσεντζερ/ινστα κτλ, εκτός απο "διαγραφή συνομιλίας" που ανέκαθεν ειχε ως επιλογη, τωρα εχει και διαγραφή μηνυμάτων μεμονωμένα. Και να εψαχνα τη συνομιλία τους δηλαδή και να εγραφαν τιποτα υποπτο, λογικά θα το διέγραφαν μετά.
Το θεμα οταν διαγράφεις μήνυμα βεβαια, δεν αφηνει κενό το μεσεντζερ, αλλα σου βγάζει "ακυρωθηκε η αποστολή ενος μηνύματος".
Τεσπα, παιζει να σκεφτώ μια δικαιολογια και να της το ψαξω (παροτι με αφήνει γενικα) αν και δεν νομιζω οτι παιζεται κατι πονηρό. Την ξέρω και θα την καταλάβαινα απο αντιδράσεις της, δεν θα μπορουσε να μου κρυφτεί.
Το πιθανότερο είναι πως η μικρά θέλει να τον δει πως συμπεριφέρεται όταν είναι μπροστά και η δικιά του αλλά και το απαγορευμένο. Αν τον δει και χάνει τα λόγια του σα χαμένος τότε αρχίδια δουλειές. Αυτή είναι η μια από τις καλές περιπτώσεις.
Αυτά τα "την ξέρω κλπ" τα λένε οι νουμπαδες. Όχι δε την έχεις δει πως συμπεριφέρεται στα περίεργα. Όπως και αυτή δεν έχει καταλάβει κάτι τώρα για εσένα που καβλαντιζεις αλλού. Και αυτή πιστεύει σε ξέρει.
Αυτά τα "την ξέρω κλπ" τα λένε οι νουμπαδες. Όχι δε την έχεις δει πως συμπεριφέρεται στα περίεργα. Όπως και αυτή δεν έχει καταλάβει κάτι τώρα για εσένα που καβλαντιζεις αλλού. Και αυτή πιστεύει σε ξέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Μαρ 2022, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίζει γερά. Το υπονοούμενο όμως θα το αφήσει να πλανιέται στον αέρα. Άκουσέ με που σου λέω.Είστε βλαμμένα σ'αυτό το κομμάτι.Ερμής έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:39Δε κρατιέσαι εσύ, πολλές είναι απίστευτα μεθοδικες.Πασιφάη έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:34Μάλλον δεν έχει συμβεί κάτι. Θεωρώ πως το Ρωσσιδάκι δεν έχει συνεννοηθεί με τη δικιά σου. Σου μιλάω σαν γυναίκα. Αν ήταν κάτι ''περίεργο'', θα υπήρχαν κάποια υπονοούμενα απ'τη δικιά σου τόσες μερες.Το κακό με μας είναι, πως δεν κρατιόμαστε.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:10 Φέρθηκα σαν άντρας και πήρα εγώ τηλέφωνο τελικά. Ο διάλογος:
![]()
![]()
![]()
Π Χ Ο Ρ Ο Υ Μ Ι Τ Ε Σ
Β Ο Η Θ Ε Ι Α
ΜΕ
Χ
Α
Ν
Ε
Τ
Ε
![]()
Κόψτο. Χθες.
Βασιλακη άκου τον λαχαναγοριτη ψάξε το τηλ αν μπορείς.
Η μεθοδικότητα θα κάμει τη δουλειά της. Είτε πριν, είτε κατά τη διάρκεια. Πάντως η καταστροφή που επίκειται θα είναι τιτανοτεράστια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εφόσον κατακτήθηκε πριν η μία.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:37Είσαι βαθιά νυχτωμένος εσύ. Είναι χαμένες και οι δύο.Μπίστης έγραψε: 12 Μαρ 2022, 13:26Rocco Siffredi έγραψε: 12 Μαρ 2022, 12:24
ε κοψε σιγα σιγα τα μηνυματα με τα υπονοουμενα
λογικα αν το κοψεις θα σταματησει κι αυτη
αλλα ψαξε πρωτα το κινητο της δικιας σου να σιγουρευτεις οτι ειναι σπαθι![]()
μην χασουμε το ρωσιδακι τσαμπα![]()
![]()
Και αφού η άλλη θα τον κατακτήσει ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
''Ω Βανδανιωτη· τρέχεις,
και ο κτύπος των ποδών σου
αντιβομβεί, ωσάν να ’τρεχες
επί τον κούφιον θόλον
βαθείας αβύσσου.
Αν της χαράς τον γέλωτα
ιδείς εις φιλικόν
δείπνον περιπετώμενον,
απ’ ίδρωτα θανάτου
στάζουν τα φρύδια σου''
και ο κτύπος των ποδών σου
αντιβομβεί, ωσάν να ’τρεχες
επί τον κούφιον θόλον
βαθείας αβύσσου.
Αν της χαράς τον γέλωτα
ιδείς εις φιλικόν
δείπνον περιπετώμενον,
απ’ ίδρωτα θανάτου
στάζουν τα φρύδια σου''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
Ήρθε η δικιά μου πριν λίγο και μου λέει ότι άκυρο για εμας τους δύο σήμερα το βράδυ, γιατι κανονίσανε κοριτσοπαρέα μέχρι αργά. Και οτι θα ειναι εκεί και η ρωσιδουλα και μια άλλη φίλη της, και αν δεν την πιστεύω, να ρωτησω και εκείνες.

Κάνε καμία καταδρομικη για καλό και για κακο χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι.vantono έγραψε: 12 Μαρ 2022, 14:50 Ήρθε η δικιά μου πριν λίγο και μου λέει ότι άκυρο για εμας τους δύο σήμερα το βράδυ, γιατι κανονίσανε κοριτσοπαρέα μέχρι αργά. Και οτι θα ειναι εκεί και η ρωσιδουλα και μια άλλη φίλη της, και αν δεν την πιστεύω, να ρωτησω και εκείνες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- vantono
Πλάκα κάνω, αλλά θα μου άξιζε να το πάθω, με αυτά που κάνω.

- vantono
Θα ψάξω κινητό στάνταρ, για να ειμαι οσο το δυνατον πιο σίγουρος.
Αν ημουν τηλεοπτικος παραγωγος θα τον προσλαμβανα σαν σεναριογραφο σε σειρες τυπου '' Αληθινες ιστοριες''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-