!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Frappezitis
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Πιστεύω τολμώντας να μπω στο μυαλό του Πούτιν,ότι οι σοβαρές διαπραγματεύσεις θα γίνουν όταν έχει καταληφθεί το Κίεβο και η Οδησσός.Μεχρι τοτε θα τον πηγαινει τον Ζελενσκυ πιπα,κωλο.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Τοτε δεν θα κάνει διαπραγμάτευση θα ζητήσει άνευ όρων παράδοση.Frappezitis έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:33 Πιστεύω τολμώντας να μπω στο μυαλό του Πούτιν,ότι οι σοβαρές διαπραγματεύσεις θα γίνουν όταν έχει καταληφθεί το Κίεβο και η Οδησσός.Μεχρι τοτε θα τον πηγαινει τον Ζελενσκυ πιπα,κωλο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βγηκε και φωτο με αποκεφαλισμο ισχυειhades έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27 Tο είδα σήμερα στο rewiew του Cooper όπως και σε κάτι λογαριασμούς .Έχουν αρχίσει οι εκτελέσεις αιχμαλώτων .Αυτοί έλεγαν για Ρώσους αλλά έχω την υποψία ότι και οι Ουκρανοί το κάνουν. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος θα γίνεται ποιο άγριος.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
hades έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27 Tο είδα σήμερα στο rewiew του Cooper όπως και σε κάτι λογαριασμούς .Έχουν αρχίσει οι εκτελέσεις αιχμαλώτων .Αυτοί έλεγαν για Ρώσους αλλά έχω την υποψία ότι και οι Ουκρανοί το κάνουν. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος θα γίνεται ποιο άγριος.
Το μονο σιγουρο!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Chainis έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:39Αφενός αναφέρθηκα στην εικόνα της πατριώτισσας που μπαίνει στην πολιτοφυλακή να πολεμήσει τον εισβολέα αφετέρου εγώ την κόβω για 17χρονη.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:33Στη φώτο είναι ανήλικο, πάντως.Chainis έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:07
Τι να κάνουμε σύντροφε, άλλοι καυλώνουν με φώτο από αντάρτισσες του ΔΣ και νεαρές Βιετκόγκ κι εμείς με πατριώτισσες που πολεμάνε τους εισβολείς στη χώρα τους.
Αν καυλώνετε με ανήλικα, υπάρχει θέμα.
Σε σχέση με άλλα σχόλια.
Μπορεί η φώτο να εξυπηρετεί προπαγανδιστικα αλλά είναι αληθινή, αν δείτε προσεκτικά χέρια και πρόσωπο και τα μαλλιά έχει μέρες να πλυθεί.
αφετέρου εγώ την κόβω για 17χρονη.
1. Δηλαδή δε μπορεί να λερώσει το πρόσωπο και τα μαλλιά και τα ρούχα για να βγεί φωτογραφία.Μπορεί η φώτο να εξυπηρετεί προπαγανδιστικα αλλά είναι αληθινή, αν δείτε προσεκτικά χέρια και πρόσωπο και τα μαλλιά έχει μέρες να πλυθεί.
2. Δηλαδή είναι οκ να προβάλλουν ως "πρότυπο" παιδιά που θα σκοτωθούν σχεδόν σίγουρα αντιμετωπίζοντας ένοπλους και εκπαιδευμένους άνδρες (κι αν ζήσουν θα κουβαλάνε μια ζωή ψυχολογικά).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Οι Σύριοι που έρχονται να πολεμήσουν είναι Δρούζοι και Χριστιανοί κατά πλειοψηφία.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
1. Μπορεί.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:41Chainis έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:39Αφενός αναφέρθηκα στην εικόνα της πατριώτισσας που μπαίνει στην πολιτοφυλακή να πολεμήσει τον εισβολέα αφετέρου εγώ την κόβω για 17χρονη.Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:33
Στη φώτο είναι ανήλικο, πάντως.
Αν καυλώνετε με ανήλικα, υπάρχει θέμα.
Σε σχέση με άλλα σχόλια.
Μπορεί η φώτο να εξυπηρετεί προπαγανδιστικα αλλά είναι αληθινή, αν δείτε προσεκτικά χέρια και πρόσωπο και τα μαλλιά έχει μέρες να πλυθεί.αφετέρου εγώ την κόβω για 17χρονη.![]()
1. Δηλαδή δε μπορεί να λερώσει το πρόσωπο και τα μαλλιά και τα ρούχα για να βγεί φωτογραφία.Μπορεί η φώτο να εξυπηρετεί προπαγανδιστικα αλλά είναι αληθινή, αν δείτε προσεκτικά χέρια και πρόσωπο και τα μαλλιά έχει μέρες να πλυθεί.
2. Δηλαδή είναι οκ να προβάλλουν ως "πρότυπο" παιδιά που θα σκοτωθούν σχεδόν σίγουρα αντιμετωπίζοντας ένοπλους και εκπαιδευμένους άνδρες (κι αν ζήσουν θα κουβαλάνε μια ζωή ψυχολογικά).
Άποψη μου είναι ότι είναι αληθινη.
Είναι όλα μαζί, η στάση του σώματος, ο τρόπος που κρατάει το όπλο, η έκφραση κλπ.
2. Να είσαι σίγουρος ότι δεν την έβαλαν με το ζόρι, θα μπορούσε να είναι στα καραβάνια των προσφύγων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να παρακαλάμε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.hades έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27 Tο είδα σήμερα στο rewiew του Cooper όπως και σε κάτι λογαριασμούς .Έχουν αρχίσει οι εκτελέσεις αιχμαλώτων .Αυτοί έλεγαν για Ρώσους αλλά έχω την υποψία ότι και οι Ουκρανοί το κάνουν. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος θα γίνεται ποιο άγριος.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Green Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:48Να παρακαλάμε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.hades έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27 Tο είδα σήμερα στο rewiew του Cooper όπως και σε κάτι λογαριασμούς .Έχουν αρχίσει οι εκτελέσεις αιχμαλώτων .Αυτοί έλεγαν για Ρώσους αλλά έχω την υποψία ότι και οι Ουκρανοί το κάνουν. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος θα γίνεται ποιο άγριος.
αυτο που ισχυει σιγουρα ειναι οτι εχουνε μαζευτει στην Ουκρανια ενα σωρο στρατοκαυλοι ψυχοπαθεις που θελουνε πολεμικη συγκινηση...Nostalgia έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:36hades έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27 Tο είδα σήμερα στο rewiew του Cooper όπως και σε κάτι λογαριασμούς .Έχουν αρχίσει οι εκτελέσεις αιχμαλώτων .Αυτοί έλεγαν για Ρώσους αλλά έχω την υποψία ότι και οι Ουκρανοί το κάνουν. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος θα γίνεται ποιο άγριος.
Το μονο σιγουρο!
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μισθοφοροι, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν....nostromos έγραψε: 11 Μαρ 2022, 22:06αυτο που ισχυει σιγουρα ειναι οτι εχουνε μαζευτει στην Ουκρανια ενα σωρο στρατοκαυλοι ψυχοπαθεις που θελουνε πολεμικη συγκινηση...Nostalgia έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:36hades έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27 Tο είδα σήμερα στο rewiew του Cooper όπως και σε κάτι λογαριασμούς .Έχουν αρχίσει οι εκτελέσεις αιχμαλώτων .Αυτοί έλεγαν για Ρώσους αλλά έχω την υποψία ότι και οι Ουκρανοί το κάνουν. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος θα γίνεται ποιο άγριος.
Το μονο σιγουρο!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
εδω μιλαμε και για εθελοντες με χαρτι ψυχιατρου ...
αν θελετε θα βαλω και απο την αλλη πλευρα ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-