!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Πιστεύω τολμώντας να μπω στο μυαλό του Πούτιν,ότι οι σοβαρές διαπραγματεύσεις θα γίνουν όταν έχει καταληφθεί το Κίεβο και η Οδησσός.Μεχρι τοτε θα τον πηγαινει τον Ζελενσκυ πιπα,κωλο.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Frappezitis έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:33 Πιστεύω τολμώντας να μπω στο μυαλό του Πούτιν,ότι οι σοβαρές διαπραγματεύσεις θα γίνουν όταν έχει καταληφθεί το Κίεβο και η Οδησσός.Μεχρι τοτε θα τον πηγαινει τον Ζελενσκυ πιπα,κωλο.
Τοτε δεν θα κάνει διαπραγμάτευση θα ζητήσει άνευ όρων παράδοση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

hades έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27 Tο είδα σήμερα στο rewiew του Cooper όπως και σε κάτι λογαριασμούς .Έχουν αρχίσει οι εκτελέσεις αιχμαλώτων .Αυτοί έλεγαν για Ρώσους αλλά έχω την υποψία ότι και οι Ουκρανοί το κάνουν. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος θα γίνεται ποιο άγριος.
Βγηκε και φωτο με αποκεφαλισμο ισχυει
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

hades έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:27 Tο είδα σήμερα στο rewiew του Cooper όπως και σε κάτι λογαριασμούς .Έχουν αρχίσει οι εκτελέσεις αιχμαλώτων .Αυτοί έλεγαν για Ρώσους αλλά έχω την υποψία ότι και οι Ουκρανοί το κάνουν. Όσο συνεχίζεται ο πόλεμος θα γίνεται ποιο άγριος.

Το μονο σιγουρο!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Chainis έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:39
Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:33
Chainis έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:07

Τι να κάνουμε σύντροφε, άλλοι καυλώνουν με φώτο από αντάρτισσες του ΔΣ και νεαρές Βιετκόγκ κι εμείς με πατριώτισσες που πολεμάνε τους εισβολείς στη χώρα τους.
Στη φώτο είναι ανήλικο, πάντως.
Αν καυλώνετε με ανήλικα, υπάρχει θέμα.
Αφενός αναφέρθηκα στην εικόνα της πατριώτισσας που μπαίνει στην πολιτοφυλακή να πολεμήσει τον εισβολέα αφετέρου εγώ την κόβω για 17χρονη.

Σε σχέση με άλλα σχόλια.
Μπορεί η φώτο να εξυπηρετεί προπαγανδιστικα αλλά είναι αληθινή, αν δείτε προσεκτικά χέρια και πρόσωπο και τα μαλλιά έχει μέρες να πλυθεί.
αφετέρου εγώ την κόβω για 17χρονη.
:078:
Μπορεί η φώτο να εξυπηρετεί προπαγανδιστικα αλλά είναι αληθινή, αν δείτε προσεκτικά χέρια και πρόσωπο και τα μαλλιά έχει μέρες να πλυθεί.
1. Δηλαδή δε μπορεί να λερώσει το πρόσωπο και τα μαλλιά και τα ρούχα για να βγεί φωτογραφία.
2. Δηλαδή είναι οκ να προβάλλουν ως "πρότυπο" παιδιά που θα σκοτωθούν σχεδόν σίγουρα αντιμετωπίζοντας ένοπλους και εκπαιδευμένους άνδρες (κι αν ζήσουν θα κουβαλάνε μια ζωή ψυχολογικά).
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Οι Σύριοι που έρχονται να πολεμήσουν είναι Δρούζοι και Χριστιανοί κατά πλειοψηφία.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:41
Chainis έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:39
Kauldron έγραψε: 11 Μαρ 2022, 20:33

Στη φώτο είναι ανήλικο, πάντως.
Αν καυλώνετε με ανήλικα, υπάρχει θέμα.
Αφενός αναφέρθηκα στην εικόνα της πατριώτισσας που μπαίνει στην πολιτοφυλακή να πολεμήσει τον εισβολέα αφετέρου εγώ την κόβω για 17χρονη.

Σε σχέση με άλλα σχόλια.
αφετέρου εγώ την κόβω για 17χρονη.
:078:
1. Δηλαδή δε μπορεί να λερώσει το πρόσωπο και τα μαλλιά και τα ρούχα για να βγεί φωτογραφία.
2. Δηλαδή είναι οκ να προβάλλουν ως "πρότυπο" παιδιά που θα σκοτωθούν σχεδόν σίγουρα αντιμετωπίζοντας ένοπλους και εκπαιδευμένους άνδρες (κι αν ζήσουν θα κουβαλάνε μια ζωή ψυχολογικά).
1. Μπορεί.
Άποψη μου είναι ότι είναι αληθινη.
Είναι όλα μαζί, η στάση του σώματος, ο τρόπος που κρατάει το όπλο, η έκφραση κλπ.

2. Να είσαι σίγουρος ότι δεν την έβαλαν με το ζόρι, θα μπορούσε να είναι στα καραβάνια των προσφύγων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Να παρακαλάμε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Ο πόλεμος δεν θα τελειώσει εάν δεν επιτευχθούν οι Ρωσικοί στόχοι.

Εικόνα
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

Green Dragon έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:48
Να παρακαλάμε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
:+1: Μακαρι... καθε μερα που περναει σκοτωνονται ανθρωποι και παντα ελλοχευει ο κινδυνος να ξεφυγουν ασχημα τα πραγματα..
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Nostalgia έγραψε: 11 Μαρ 2022, 21:36

Το μονο σιγουρο!
αυτο που ισχυει σιγουρα ειναι οτι εχουνε μαζευτει στην Ουκρανια ενα σωρο στρατοκαυλοι ψυχοπαθεις που θελουνε πολεμικη συγκινηση...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

nostromos έγραψε: 11 Μαρ 2022, 22:06

Το μονο σιγουρο!
αυτο που ισχυει σιγουρα ειναι οτι εχουνε μαζευτει στην Ουκρανια ενα σωρο στρατοκαυλοι ψυχοπαθεις που θελουνε πολεμικη συγκινηση...
Μισθοφοροι, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
nostromos

Nostalgia έγραψε: 11 Μαρ 2022, 22:10
nostromos έγραψε: 11 Μαρ 2022, 22:06

Το μονο σιγουρο!
Μισθοφοροι, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν....
εδω μιλαμε και για εθελοντες με χαρτι ψυχιατρου ...
Άβαταρ μέλους
nostromos

Άβαταρ μέλους
nostromos

αν θελετε θα βαλω και απο την αλλη πλευρα ...
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”