!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναίκες και βωμολοχία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Γυναίκες και βωμολοχία.
Εμένα μ' αρέσουν οι σεμνές γυναίκες, πολύ με φτιάχνει και να συλλαβίζουν τις κακές λέξεις αν πρέπει να τις πουν. Π.χ. αντί για landlord να λέει ελ-έι-εν-ντι-ελ-όου-αρ-ντι.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
vantono έγραψε: 10 Μαρ 2022, 13:12 Αδιάφορο εντελώς. Με ενοχλούν μόνο κατι πιτσιρικάκια που αποκαλούν η μία την άλλη "ρε μαλάκα". Μου βγάζει κατι πολυ απωθητικό και τις κανει να μοιάζουν σαν να βιάζονται να μεγαλώσουν.
Επισης, θα μου άρεσε να ακουω κανενα σεξουλιάρικο μπινελικάκι αν η τύπισσα που το λεει ειναι αλλοδαπη, και το εκφράζει στη μητρική της, με την καταλληλη προφορά (ρωσίδα να βριζει ρωσικα, γερμανίδα γερμανικά, αλβανιδα αλβανικά κτλ).
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
δεν υπαρχει αυτο το ειδος παρα μονο σε αποκρυψη για οσους δεν μπορουν να αντεξουν η να αποδεχθουν την πραγματικοτηταDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:58 Εμένα μ' αρέσουν οι σεμνές γυναίκες, πολύ με φτιάχνει και να συλλαβίζουν τις κακές λέξεις αν πρέπει να τις πουν. Π.χ. αντί για landlord να λέει ελ-έι-εν-ντι-ελ-όου-αρ-ντι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στην σειρά μου αρέσουν και οι τρεις, ιδιαίτερα η Κατιάνα Μπαλανίκα. Δεν νομίζω να ξαναέχουμε τέτοιες γυναίκες στις επόμενες γενιές. 
- Cecily Anne
Αααα επίσης ρίχνω γερά καντήλια όταν βρίσκω σε έπιπλο. Ειδικά αν είναι κάνα δαχτυλάκι ποδιού.Ασέβαστος έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:45 πολλα μπλεξαμε.
να βριζει στο κρεββατι, οκ.
να λεει κακες λεξουλες, δηλαδη το μουνι, μουνι, και τον πουτσο , πουτσο αντι για αιδειο και πεος, παλι οκ.
να βριζει οπως στο ποστ του αγι, και μαλιστα για ασημαντες αφορμες, οχι οκ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Το κάνω εικόνα:Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:58 Εμένα μ' αρέσουν οι σεμνές γυναίκες, πολύ με φτιάχνει και να συλλαβίζουν τις κακές λέξεις αν πρέπει να τις πουν. Π.χ. αντί για landlord να λέει ελ-έι-εν-ντι-ελ-όου-αρ-ντι.
αλφα μι εψιλον σιγμα ταυ ομικρον δελτα γιωτα αλφα ομικρον λαμδα ομικρον μι αλφα λαμδα αλφα καπα αλφα.
Τι φτιάξιμο μου λες μωρέ, μέχρι να τα πω όλα αυτά, έχω φιαχτεί, έχω τελειώσει και έχω κατουρήσει. Μη σου πω προλαβαίνω να ξαναφτιαχτώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
ναι εκει που πρεπει 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όταν βρίζω με πιάνει το γαλλικό μου ή το ιταλικό μου. Γαλλοποιώ ή ιταλοποιώ τις ελληνικές λέξεις και βρισιές μαζί με Γαλλικά ή Ιταλικά (που δεν γνωρίζω) και ψάχνω και το λεξικό.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μου αρέσει όταν βρίζουν οι γυναίκες. Συνήθως βρίζουν εμένα. Τι δουλειά έχεις στις γυναικείες τουαλέτες με την κάμερα ρε καργιόλη; και τέτοια.
...................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 10 Μαρ 2022, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Mission accomplished!Cecily Anne έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:31Το κάνω εικόνα:Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:58 Εμένα μ' αρέσουν οι σεμνές γυναίκες, πολύ με φτιάχνει και να συλλαβίζουν τις κακές λέξεις αν πρέπει να τις πουν. Π.χ. αντί για landlord να λέει ελ-έι-εν-ντι-ελ-όου-αρ-ντι.
αλφα μι εψιλον σιγμα ταυ ομικρον δελτα γιωτα αλφα ομικρον λαμδα ομικρον μι αλφα λαμδα αλφα καπα αλφα.
Τι φτιάξιμο μου λες μωρέ, μέχρι να τα πω όλα αυτά, έχω φιαχτεί, έχω τελειώσει και έχω κατουρήσει. Μη σου πω προλαβαίνω να ξαναφτιαχτώ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 18:37 Μου αρέσει όταν βρίζουν οι γυναίκες. Συνήθως βρίζουν εμένα. Τι δουλειά έχεις στις γυναικείες τουαλέτες με την κάμερα ρε καργιόλη; και τέτοια.
Παραλίγο να μου φύγει ο καφές!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Γι' αυτό δεν μου αρέσουν αυτές, είναι υποκρίτριες μυξοπαρθένες ψευτοπριγκήπισσες.Αγις έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:04δεν υπαρχει αυτο το ειδος παρα μονο σε αποκρυψη για οσους δεν μπορουν να αντεξουν η να αποδεχθουν την πραγματικοτηταDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 14:58 Εμένα μ' αρέσουν οι σεμνές γυναίκες, πολύ με φτιάχνει και να συλλαβίζουν τις κακές λέξεις αν πρέπει να τις πουν. Π.χ. αντί για landlord να λέει ελ-έι-εν-ντι-ελ-όου-αρ-ντι.
πιο ασφαλές να βρίζουμε μόνο, οι υπόλοιπες λέξεις κανουν την ζημιά.
μπορει να βριζει που δεν ειναι σίγουρη αν το έχουμε βαλει, χωρίς λεπτρομέριες μπορούμε να νομίζουμε ότι βριζει γιατι ειναι πολυ μεγαλο.
μπορει να βριζει που δεν ειναι σίγουρη αν το έχουμε βαλει, χωρίς λεπτρομέριες μπορούμε να νομίζουμε ότι βριζει γιατι ειναι πολυ μεγαλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 151 Απαντήσεις