!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρετε ότι οι Ρώσοι δεν χαμογελάνε ποτέ ;
- wooded glade
Ξέρετε ότι οι Ρώσοι δεν χαμογελάνε ποτέ ;
Οι Ρώσοι δεν κάνουν ποτέ facial expressions, χαράς, θυμού, λύπης λέει.
Το θεωρούν αντιαισθητικό.
Επομένως ένα χαμόγελο σαν αυτό που ρίχνει ο Μητσοτάκης όταν π.χ. κόβει την κορδέλα κάποιου νέου εργοστασίου της Ζήμενς, ο αντίστοιχος Ρώσος θα το θεωρούσε σαν κλοουνική παράσταση με τη γλώσσα έξω και τα χέρια στα αυτιά όπως κάνουν οι κλόουν και άρα δεν το κάνει ποτέ.
Το ίδιο προφανώς και οι Ρωσίδες ενώ για τις Κινέζες δεν ξέρω.
Επομένως αν κάποια Ρωσίδα την δείτε ανέκφραστη, δεν είναι αυτό που νομίζετε - ότι δεν το πνίγει το κουνέλι δηλαδή.
Επομένως ένα χαμόγελο σαν αυτό που ρίχνει ο Μητσοτάκης όταν π.χ. κόβει την κορδέλα κάποιου νέου εργοστασίου της Ζήμενς, ο αντίστοιχος Ρώσος θα το θεωρούσε σαν κλοουνική παράσταση με τη γλώσσα έξω και τα χέρια στα αυτιά όπως κάνουν οι κλόουν και άρα δεν το κάνει ποτέ.
Επομένως αν κάποια Ρωσίδα την δείτε ανέκφραστη, δεν είναι αυτό που νομίζετε - ότι δεν το πνίγει το κουνέλι δηλαδή.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Ξέρετε ότι οι Ρώσοι δεν χαμογελάνε ποτέ ;
Γιατί ρε γίνεται αυτό, τι αμαρτίες πληρώνουμε δω μέσα;
Σε ποιον κύκλο του Δάντη βρισκόμαστε;
Άσε μας ρε γούντι:wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:56 Οι Ρώσοι δεν κάνουν ποτέ facial expressions, χαράς, θυμού, λύπης λέει.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Λες να είμαι Ρώσος και να μην το ξέρω;
- Obi Wan Iakobi
Eθνικοκοινωνιστης
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Γιατί είσαι ξανθός και σου άρεσε η βότκα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Αυτή ποζάρει για το Πλέϋμπόϋ που είναι Αμερικάνικο.Scouser έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:02Άσε μας ρε γούντι:wooded glade έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:56 Οι Ρώσοι δεν κάνουν ποτέ facial expressions, χαράς, θυμού, λύπης λέει.
![]()
- Dwarven Blacksmith
Φυσικά το ξέρω. Όπως ξέρω και ότι στην ΕΣΣΔ γάμαγες με μια οδοντόκρεμα, κοκ. Τώρα τι τη θέλαν την οδοντόκρεμα αφού δε χαμογελάνε δεν ξέρω, αλλά η γνώση είναι γνώση, δεν την απορρίπτουμε.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Με οδοντόκρεμα γαμουσες στην ΒουλγαρίαDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:12 Φυσικά το ξέρω. Όπως ξέρω και ότι στην ΕΣΣΔ γάμαγες με μια οδοντόκρεμα, κοκ. Τώρα τι τη θέλαν την οδοντόκρεμα αφού δε χαμογελάνε δεν ξέρω, αλλά η γνώση είναι γνώση, δεν την απορρίπτουμε.
Οι Βουλγάρες χαμογελανε
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μάλλον κάποιος ξεσκονίσε το βιβλίο " γελάμε με τους σοβιετικούς".
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άρχισε πάλι την εποποιία νημάτων...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος έγραψε: 10 Μαρ 2022, 16:00 Γιατί ρε γίνεται αυτό, τι αμαρτίες πληρώνουμε δω μέσα;
Ordem e Progresso.
Επιβεβαιωνω οσα γραφει ο νηματοθετης και απλα προσθετω οτι η συγκεκριμενη επιλογη τους ειναι ακρως ερεθιστικη και σεξουαλικη οταν τον παιρνουν απο τον πωπο.
Η σοβαροτητα τους λειτουργει πολλαπλασιαστικα.
Η σοβαροτητα τους λειτουργει πολλαπλασιαστικα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ισχύει, αν και πιο σωστό είναι το ότι δεν χαμογελούν σε ανθρώπους που δεν ξέρουν. Στους φίλους τους είναι υπερβολικά ανοικτοί.
Όπως και να έχει, το προτιμώ από το άκρων άωτο που κάνουν οι Βρετανοί, όπου ρίχνουν ένα ψεύτικο χαμόγελο λες και είναι οι κολλητοί σου ενώ από μέσα τους μπορεί και να εύχονται να πεθάνεις από καρκίνο του παγκρέατος.
Όπως και να έχει, το προτιμώ από το άκρων άωτο που κάνουν οι Βρετανοί, όπου ρίχνουν ένα ψεύτικο χαμόγελο λες και είναι οι κολλητοί σου ενώ από μέσα τους μπορεί και να εύχονται να πεθάνεις από καρκίνο του παγκρέατος.
- wooded glade
Μα ... δεν σημαίνει ότι ο κάθε Ρώσος είναι κακός επειδή το κάνει αυτό.
Έτσι έχουν μάθει.
Με τον ίδιο τρόπο τα αβγά λένε ότι κάθε πακιστανός είναι κακός επειδή δεν διανθίζει την ομιλία του με διάφορα ευτράπελα. Μα αφού δεν ξέρει καλά Ελληνικά ;
Έτσι έχουν μάθει.
Με τον ίδιο τρόπο τα αβγά λένε ότι κάθε πακιστανός είναι κακός επειδή δεν διανθίζει την ομιλία του με διάφορα ευτράπελα. Μα αφού δεν ξέρει καλά Ελληνικά ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-