!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί κήρυξαν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι τον πόλεμο στην Γερμανία ;

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
sharp

Re: Γιατί κήρυξαν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι τον πόλεμο στην Γερμανία ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

The Age of Aquarius έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:27
sharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:23
The Age of Aquarius έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:21 Αν ζητήσεις συγνώμη από τον κινεζικό πληθυσμό του φορουμ για όσα έχεις αφήσει να εννοηθούν για το ένδοξο παρόν και παρελθόν του, θα σε αφήσω στην ησυχία σου να μάχεσαι το Γ' παγκόσμιο με το πληκτρολόγιο.
Φταίει ότι δεν παρακολουθείς συχνά. Και δεν φτάνει που είσαι ανενημέρωτος, έχεις και άποψη.

Έχω δηλώσει και μάλιστα στον πρέσβη Νάνο, ότι συμφωνώ και καταδικάζω τα όσα έχει κάνει η Δύση στην Κίνα.
Μη γίνεσαι εξωμότης της φυλής σου.
Η Δύση δεν έκανε αρκετα όπως φαίνεται.
Όντως, όπως βλέπουμε εξακολουθεί να στέλνει αποικιοκράτες.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

sharp, νιώθω πως σε στενοχώρεσα τούτο τα βράδυ. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός.Όντως ήθελα να μάθω για την εξωτική Κίνα. :102:
Επέτρεψέ μου να αποτραβηχτώ στην ησυχία της νύχτας.
Εσύ κάνε έναν εσωτερικό απολογισμό και θα τα ξαναπούμε να δω την πρόοδό σου.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

sharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:28
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:24 Μπήκα σε βαθύ προβληματισμό τώρα. Πρέπει να υπήρχε πλεόνασμα αξιών τότε, γι αυτό προσπαθούσαν το εξάγουν στον τρίτο κόσμο με τις γνωστές παρεξηγήσεις.
Εγώ δεν κατέχω από κινεζική ειρωνία, θα σού πω όμως και κάτι άλλο που γνωρίζω. Στην μεταπολεμική Γερμανία, γύρω στα 50ς, είχαν φέρει μία φυλή από την Αφρική και πήγαινε ο κόσμος και τους χάζευε σαν αξιοθέατο. Όπως ακριβώς κάνουμε με τα ζώα στον ζωολογ. κήπο. Μπορείς να διανοηθείς να γίνεται αυτό σήμερα;

.

Γίνεται..... :D

Πρίν 10 χρόνια εβλεπα στη Φλάνδρα κάποια καταπληκτικά ντοκυμαντέρ ενός τύπου που εφερνε 5-6 άτομα απο πρωτόγονες φυλές

πχ Παππούα μέ την ενδυμασία τους χόρτα φτερά κόκκαλα..... που δεν είχαν βγεί ουτε εξω απο το χωριό τους

καί τους πήγαινε σε μεγάλες πόλεις Νέα Υόρκη Λονδίνα.....βόλτα στην πόλη σε μουσεία καί σε δεξιώσεις

πού τούς έβλεπε πολύς κόσμος.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ο Χίτλερ πάνω από όλα ήθελε να φάει Γαλλία πριν από όλα, πως να το κάνουμε ;
Όλα τα άλλα ερχόντουσαν μετά και η Soviet Union. Διότι έστω ότι η Soviet Union ήταν ο πλέον θανάσιμος εχθρός της ανθρωπότητος, γιατί να αρχίσει από Γαλλία και όχι από Soviet Union ;
Χάριν του βασιλικού ποτίστηκε κι η γλάστρα, τα παπ*ρια μου κλ*στα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:55 Γιατί κήρυξαν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι τον πόλεμο στην Γερμανία το 1939 ;
Μην απαντήσετε ότι ενδιαφέρθηκαν για τους Πολωνούς .
Προφανώς και η γιγάντωση της Γερμανίας ήταν κατά των συμφερόντων τους , αλλά μιλάμε για μία εποχή που ο νούμερο ένα κίνδυνος ήταν ο κομμουνισμός . Ούτε μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα έβγαζαν οι Αμερικανοί ατομικές βόμβες και οι κομμουνιστές θα έκλαναν μέντες . Δεν είχαν στον νου τους ότι ένας πόλεμος με ένα ισχυρό ευρωπαϊκό κράτος θα τους αποδυναμώσει εντελώς και θα βρει την ευκαιρία η Σοβιετική Ένωση να τους καταπιεί αμφότερους ;
Πουτινιάρης εισαι και έχεις τέτοιες αποριες; σε προβληματιζει μήπως η Δύση κυρήξει τον πόλεμο στον Πούτλερ επειδή ακολουθει τα βήματα του Χιτλερ;
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Αλιόσα έγραψε: 10 Μαρ 2022, 11:35
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 09 Μαρ 2022, 20:55 Γιατί κήρυξαν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι τον πόλεμο στην Γερμανία το 1939 ;
Προφανώς και η γιγάντωση της Γερμανίας ήταν κατά των συμφερόντων τους , αλλά μιλάμε για μία εποχή που ο νούμερο ένα κίνδυνος ήταν ο κομμουνισμός . Ούτε μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα έβγαζαν οι Αμερικανοί ατομικές βόμβες και οι κομμουνιστές θα έκλαναν μέντες . Δεν είχαν στον νου τους ότι ένας πόλεμος με ένα ισχυρό ευρωπαϊκό κράτος θα τους αποδυναμώσει εντελώς και θα βρει την ευκαιρία η Σοβιετική Ένωση να τους καταπιεί αμφότερους ;
Πουτινιάρης εισαι και έχεις τέτοιες αποριες; σε προβληματιζει μήπως η Δύση κυρήξει τον πόλεμο στον Πούτλερ επειδή ακολουθει τα βήματα του Χιτλερ;
Καταρχάς μελετώ ιστορία από τα δώδεκα έτη μου και πλέον σπουδάζω . Και δεύτερον υπάρχει μία σύγκριση ( αν και γελάω με τα βήματα του Χίτλερ , ο Πούτιν ούτε θέλει ούτε μπορεί να κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη όπως επιχείρησε ο Χίτλερ ) των γεγονότων , και δεν έχω καμία διάθεση να σκοτωθώ ή να σκοτώσω Ρώσους για τα αμερικανικά συμφέροντα .
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:20
Καταρχάς μελετώ ιστορία από τα δώδεκα έτη μου και πλέον σπουδάζω . Και δεύτερον υπάρχει μία σύγκριση ( αν και γελάω με τα βήματα του Χίτλερ , ο Πούτιν ούτε θέλει ούτε μπορεί να κατακτήσει ολόκληρη την Ευρώπη όπως επιχείρησε ο Χίτλερ ) των γεγονότων , και δεν έχω καμία διάθεση να σκοτωθώ ή να σκοτώσω Ρώσους για τα αμερικανικά συμφέροντα .
Αυτο για τα αμερικανικα συμφέροντα να το πεις σε Ουκρανους, Πολωνους, Λιθουανους, Εσθονους,Λεττονους, Φινλαδνους, Σουηδους
sharp

The Age of Aquarius έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:36 sharp, νιώθω πως σε στενοχώρεσα τούτο τα βράδυ. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός.Όντως ήθελα να μάθω για την εξωτική Κίνα. :102:
Επέτρεψέ μου να αποτραβηχτώ στην ησυχία της νύχτας.
Εσύ κάνε έναν εσωτερικό απολογισμό και θα τα ξαναπούμε να δω την πρόοδό σου.
Επίτρεψε. Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Αλιόσα έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:22
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:20

Αυτο για τα αμερικανικα συμφέροντα να το πεις σε Ουκρανους, Πολωνους, Λιθουανους, Εσθονους,Λεττονους, Φινλαδνους, Σουηδους
Και τι βοήθεια έχουμε δει σαν Ελλάδα από όλους αυτούς ;
Τουλάχιστον η Ρωσία συμμετείχε στο Ναβαρίνο και το 1829 ανάγκασε με πόλεμο τον σουλτάνο να αποδεχθεί την Ελλάδα ως ανεξάρτητο κράτος . Και στέλνουν και τα θηρία κάθε καλοκαίρι να σβήσουν τις πυρκαγιές .
Επίσης όλοι αυτοί θα έρθουν να πολεμήσουν για εμάς αν επιτεθούν οι Τούρκοι ;
Εκτός του ότι δεν θέλω να σκοτώσω Ρώσους . Ας πολεμήσω άμα χρειαστεί μόνος μου απέναντι στην Τουρκία . Αν το τίμημα είναι να πολεμήσω πρώτα τους Ρώσους , ευχαριστώ δεν θέλω βοήθεια .
Αλλά εδώ συζητάμε άλλο θέμα οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε .
sharp

Τελευταίος και καταϊδρωμένος μπήκε ο Χέϋδεν στο Ναβαρίνο.
sharp

The Age of Aquarius έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:47
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:21 Έγραψε ότι το καλύτερο που έγινε ποτέ στην ιστορία της Ινδίας ήταν ότι οι Άγγλοι εκεί εισήγαγαν τον θεσμό της ατομικής ιδιοκτησίας.
'Ελεος

https://www.marxists.org/archive/marx/w ... /06/25.htm
Αυτό γιατί το έβαλες;
για να δείξεις ότι μπορείς να βρεις μία επιστολή του Μαρξ σε μετάφραση;
ότι την διάβασες σε 5 λεπτά αλλά απαξιείς να πεις πού διαφωνείς;
ότι την έχεις διαβάσει αλλά απαξιείς να πεις πού διαφωνείς;

Ή μήπως έκανες σερτς στη λέξη England και δεν βρήκες τίποτε σχετικό οπότε κατέληξες;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:36 Εκτός του ότι δεν θέλω να σκοτώσω Ρώσους . Ας πολεμήσω άμα χρειαστεί μόνος μου απέναντι στην Τουρκία . Αν το τίμημα είναι να πολεμήσω πρώτα τους Ρώσους , ευχαριστώ δεν θέλω βοήθεια .
Οι μικρές χώρες χρειάζονται συμμαχίες.Σκέψου μονάχα γιατί τα Σκόπια φαγώθηκαν να μπουν στο ΝΑΤΟ.
Ξέχασε τα προβήματα που έχουμε εμείς και προσπάθησε να μπεις στη θέση τους.Από ποιόν απειλούνται και ήθελαν τόσο πολύ ΝΑΤΟ;Από αυτούς που τους δημιούργησαν; :o (Σερβία - Ρωσία);
Αλλά όπως είπες εδώ συζητάμε άλλο θέμα.Κατέληξες κάπου;και δεν είναι μόνο αυτό.Μετά την πτώση της Γαλλίας ο Χίτλερ πρότεινε ειρήνη στην Αγγλία με τη διατήρηση της αυτοκρατορίας της.Απερρίφθη.Γιατί;
Θα έλεγα μάλιστα ότι με μια ειρήνη τότε και τη Γερμανία με τα γνωστά ρατσιστικά της ισχυρή ήταν πολύ πιθανότερη η μακροημέρευση της αυτοκρατορίας απ ότι με την ήττα της.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:10
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 12:36 Εκτός του ότι δεν θέλω να σκοτώσω Ρώσους . Ας πολεμήσω άμα χρειαστεί μόνος μου απέναντι στην Τουρκία . Αν το τίμημα είναι να πολεμήσω πρώτα τους Ρώσους , ευχαριστώ δεν θέλω βοήθεια .
Οι μικρές χώρες χρειάζονται συμμαχίες.Σκέψου μονάχα γιατί τα Σκόπια φαγώθηκαν να μπουν στο ΝΑΤΟ.
Ξέχασε τα προβήματα που έχουμε εμείς και προσπάθησε να μπεις στη θέση τους.Από ποιόν απειλούνται και ήθελαν τόσο πολύ ΝΑΤΟ;Από αυτούς που τους δημιούργησαν; :o (Σερβία - Ρωσία);
Αλλά όπως είπες εδώ συζητάμε άλλο θέμα.Κατέληξες κάπου;και δεν είναι μόνο αυτό.Μετά την πτώση της Γαλλίας ο Χίτλερ πρότεινε ειρήνη στην Αγγλία με τη διατήρηση της αυτοκρατορίας της.Απερρίφθη.Γιατί;
Θα έλεγα μάλιστα ότι με μια ειρήνη τότε και τη Γερμανία με τα γνωστά ρατσιστικά της ισχυρή ήταν πολύ πιθανότερη η μακροημέρευση της αυτοκρατορίας απ ότι με την ήττα της.
Η ιστορία με το ΝΑΤΟ είναι περισσότερο κοντά στην ιστορία που ανοίγει ένα μεγάλο νάϊτ κλαμπ στη γειτονιά μας. Όλοι θέλουμε προσκλήσεις και φυσικά δεν θέλουμε να ηγηθούμε μιάς εκστρατείας για να ... κλείσει το νάϊτ κλαμπ.
Το 40 τώρα το μπλιτς βασικά ξεκίνησε καπάκι μετά την εκκένωση της Δουγκέρκης και παρά ταύτα υπήρχε στην Αγγλία surrender lobby. Αλλά δεν ευτύχησε. Εξ άλλου με μία συνθήκη ειρήνης οι Αμερικάνοι θα έμεναν έξω από τον πόλεμο βέβαια και ο νικητής Χίτλερ θα την έκανε την Αγγλία γιογιό σιγά σιγά (γιογιό έχει γίνει και τώρα βασικά με το μπρέξι που αποδείχτηκε φούσκα).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

πατησιωτης έγραψε: 09 Μαρ 2022, 22:11 Προκειμένου για την Ευρώπη ναι.
Και σήμερα πάντως, δεν έχουν αλλάξει πολλά :lol:

https://twitter.com/Nadine_Writes/statu ... 1273074690
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 15:37
πατησιωτης έγραψε: 09 Μαρ 2022, 22:11 Προκειμένου για την Ευρώπη ναι.
Και σήμερα πάντως, δεν έχουν αλλάξει πολλά :lol:

https://twitter.com/Nadine_Writes/statu ... 1273074690
Προσπάθειες γίνονται.

viewtopic.php?f=29&t=38324&start=120#p2395372
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”