'Ελεοςπατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:21 Έγραψε ότι το καλύτερο που έγινε ποτέ στην ιστορία της Ινδίας ήταν ότι οι Άγγλοι εκεί εισήγαγαν τον θεσμό της ατομικής ιδιοκτησίας.
https://www.marxists.org/archive/marx/w ... /06/25.htm
'Ελεοςπατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:21 Έγραψε ότι το καλύτερο που έγινε ποτέ στην ιστορία της Ινδίας ήταν ότι οι Άγγλοι εκεί εισήγαγαν τον θεσμό της ατομικής ιδιοκτησίας.
Μα καλά τίποτε δεν ξέρετε, μόνο εξυπνάδες; Τς τς τς...
Δεν τον ξέρω, αλλά γνωρίζεις πόση απήχηση είχε στον κόσμο; Τότε, όχι σήμερα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:37Αυτό δε συνοψίζει τη θέση του για την αποικιοκρατια. Και ας αφήσουμε τον Μαρξ στην άκρη αφού δε σας κάνει. Ο Jones και το Chartist movement που έγραφε την ίδια εποχή δεν υπήρχε ούτε αυτός; 90 χρόνια πριν τον Β ΠΠ.πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:21Bασικά ρατσιστής ήταν και ο ίδιος με τα σημερινά δεδομένα.Έγραψε ότι το καλύτερο που έγινε ποτέ στην ιστορία της Ινδίας ήταν ότι οι Άγγλοι εκεί εισήγαγαν τον θεσμό της ατομικής ιδιοκτησίας.sharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:17 Btw δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει, αλλά ο Μαρξ δεν είχε καμμία σχέση με ρατσιστικά. Δεν ασχολιόταν με αυτά, μόνον οι τάξεις τον ενδιέφεραν στον βιομηχανικό κόσμο.
Στον πόλεμο ΗΠΑ - Μεξικού πήρε το μέρος των Αμερικάνων επειδή ήσαν ενεργητικοί και δραστήριοι ενώ οι Μεξικάνοι τεμπέληδες.Δηλαδή έτσι και ζούσε σήμερα θα είχε φάει χίλιες ακυρώσεις από τους λεγόμενους "πολιτιστικούς μαρξιστές".
sharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 01:52Μα καλά τίποτε δεν ξέρετε, μόνο εξυπνάδες; Τς τς τς...![]()
https://www.google.com/search?q=chinesi ... s&tbm=isch
Προσοχή. Οι Κινέζοι (που δεν αντιγράφουν τίποτε) κατασκευάζουν σήμερα ολόκληρα χωριά σε Γερμανικό, Αυστριακό στυλ, άλλο αυτό.
Οι κόπιες
https://www.google.com/search?q=deutsch ... s&tbm=isch
Νάρκισσε υδροχόε, δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι.
Δίδαξέ μας για την Κίνα δάσκαλε. Άλλωστε έχεις συνεργαστεί με κιτρινιάρηδες και τους ξέρεις καλάsharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:06 Νάρκισσε υδροχόε, δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι. Άσε με εσένα, εσύ ασχολήσου με ψυχολογία που είναι το αδύνατο σημείο των υδροχόων.
Μην ξεχάσεις να μάς ξαναγράψεις ότι βγάζεις πολλά λεφτά, έχεις καιρό να το κάνεις (από προχθές νομίζω)
Η αλήθεια είναι πως η εποχή του κορονοιού ήταν χρυσή.sharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:10Μην ξεχάσεις να μάς ξαναγράψεις ότι βγάζεις πολλά λεφτά, έχεις καιρό να το κάνεις (από προχθές νομίζω)
Πώς το ξέρεις αν έχω ή όχι; Και τι functional programming και μαλακίες μού γράφεις παραπάνω;The Age of Aquarius έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:09Δίδαξέ μας για την Κίνα δάσκαλε. Άλλωστε έχεις συνεργαστεί με κιτρινιάρηδες και τους ξέρεις καλάsharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:06 Νάρκισσε υδροχόε, δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι. Άσε με εσένα, εσύ ασχολήσου με ψυχολογία που είναι το αδύνατο σημείο των υδροχόων.
Δεν θυμώνω, προσπαθώ να σού επισημάνω τα σφάλματα σου.
Φταίει ότι δεν παρακολουθείς συχνά. Και δεν φτάνει που είσαι ανενημέρωτος, έχεις και άποψη.The Age of Aquarius έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:21 Αν ζητήσεις συγνώμη από τον κινεζικό πληθυσμό του φορουμ για όσα έχεις αφήσει να εννοηθούν για το ένδοξο παρόν και παρελθόν του, θα σε αφήσω στην ησυχία σου να μάχεσαι το Γ' παγκόσμιο με το πληκτρολόγιο.
Μη γίνεσαι εξωμότης της φυλής σου.sharp έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:23Φταίει ότι δεν παρακολουθείς συχνά. Και δεν φτάνει που είσαι ανενημέρωτος, έχεις και άποψη.The Age of Aquarius έγραψε: 10 Μαρ 2022, 02:21 Αν ζητήσεις συγνώμη από τον κινεζικό πληθυσμό του φορουμ για όσα έχεις αφήσει να εννοηθούν για το ένδοξο παρόν και παρελθόν του, θα σε αφήσω στην ησυχία σου να μάχεσαι το Γ' παγκόσμιο με το πληκτρολόγιο.
Έχω δηλώσει και μάλιστα στον πρέσβη Νάνο, ότι συμφωνώ και καταδικάζω τα όσα έχει κάνει η Δύση στην Κίνα.