Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι έχουν περικυκλώσει το Κίεβο- Με τα όπλα στα χέρια οι Ουκρανοί στρατιώτες -LIVE εικόνα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περικυκλωμένο πλέον το Κίεβο.
Περικυκλωμένο πλέον το Κίεβο.
https://www.real.gr/kosmos/arthro/polem ... na-816064/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
BlastFromThePast
Re: Περικυκλωμένο πλέον το Κίεβο.
Όπως βλέπουμε σε Χάρκοβο και Μαριούπολη, σε κάνα εξάμηνο ίσως δοκιμάσουν να πατήσουν και προάστιο οι αρμάδες του Πούτιν.
To ρήαλ τα λέει, που δεν το λές και φιλορωσικό...BlastFromThePast έγραψε: 10 Μαρ 2022, 00:17 Όπως βλέπουμε σε Χάρκοβο και Μαριούπολη, σε κάνα εξάμηνο ίσως δοκιμάσουν να πατήσουν και προάστιο οι αρμάδες του Πούτιν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγω διαβαζα κατι αναλυσεις συο CNN οτι ειναι ετοιμος για ανευ ορων παραδοση ο Πουτιν. Το ηθικο των Ουκρανων ειναι στα υψη και ο προεδρος τους κουκλος. Ολη η Δυση στελνει σκεψεις και προσευχες.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
μίστερ μαξ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 00:32 Εγω διαβαζα κατι αναλυσεις συο CNN οτι ειναι ετοιμος για ανευ ορων παραδοση ο Πουτιν. Το ηθικο των Ουκρανων ειναι στα υψη και ο προεδρος τους κουκλος. Ολη η Δυση στελνει σκεψεις και προσευχες.
-
Keyser Soze
Το πιστεψες, ετσι?killzone έγραψε: 10 Μαρ 2022, 00:33μίστερ μαξ έγραψε: 10 Μαρ 2022, 00:32 Εγω διαβαζα κατι αναλυσεις συο CNN οτι ειναι ετοιμος για ανευ ορων παραδοση ο Πουτιν. Το ηθικο των Ουκρανων ειναι στα υψη και ο προεδρος τους κουκλος. Ολη η Δυση στελνει σκεψεις και προσευχες.![]()
![]()
![]()
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Δεν έχω πάει στο Κίεβο
Η Οδησσός όμως είναι υπέροχη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα
Η Οδησσός όμως είναι υπέροχη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές