Βασικά, κάποια στιγμή θα σας το πω και αυτό, γιατί παρα είναι λεπτό το ζήτημα και θα ήθελα να ακούσω απόψεις.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:43Ξέρω (ως κλασική κουτσομπόλα πανελατζού που είμαι) αλλά αν το μαρτυρήσω απο τόσο νωρίς αυτό, βλέπω να πηγαίνει άλλες 25 σελίδες το νήμα.Τα 'χει πει στη δικιά μου δηλαδή, όχι σε εμένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Μη μας κρατας σε αγωνια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Τύπε αν η σχέση είναι "ρίξαμε ένα μπουτζο", τότε το ρίξιμο ενός μπουτζου τι είναι; Μήπως να λέμε το καθετί με το όνομα του για να μη μπερδευομαστε;Αγις έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:55περασε απαρατηρητο πως αναφερθηκα σε γκομενοσχεσειςEKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:45Τυπε, αν κερατωσω τη γυναίκα μου θα με χωρίσει, θα πληρώνω διατροφή, θα βλέπω το παιδί κάθε αγιου πουτσου και θα πλένω μόνος μου τα βρακια μου. Και οκ τα άλλα να τα δεχτώ, αλλά είμαι πολύ μεγάλος για να μάθω πώς δουλεύει το πλυντήριο, φαίνεται περίπλοκη κατασκευή![]()
δεν εχει σημασια ομως - ο προγραμματισμος ειναι να τις αντιμετωπιζετε σαν ιερο δεσμο κ να τηρειτε ευλαβικα των κωδικα σχεσεων - επειδη ριξατε ενα μπουτζο
Η σχέση είναι σχέση. Το dating είναι dating. Η ελεύθερη σχέση είναι ελεύθερη σχέση. Το fwb είναι fwb. Το one night stand είναι one night stand.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δηλαδή πόσο λεπτό, κοφτό μακαρονάκι;vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:49Βασικά, κάποια στιγμή θα σας το πω και αυτό, γιατί παρα είναι λεπτό το ζήτημα και θα ήθελα να ακούσω απόψεις.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:43Ξέρω (ως κλασική κουτσομπόλα πανελατζού που είμαι) αλλά αν το μαρτυρήσω απο τόσο νωρίς αυτό, βλέπω να πηγαίνει άλλες 25 σελίδες το νήμα.Τα 'χει πει στη δικιά μου δηλαδή, όχι σε εμένα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όταν υπάρχουν παιδιά να φροντίζουν οι γονείς να τα βάζουν προτεραιότητα αντί της καβλας τους, για να μην τα υποβάλουν στη διαδικασία μιας επώδυνης κατάστασης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να χωρίσεις.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:47Υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι. Δεν εχω κάνει τίποτα με την τύπισσα (αυτό με το τσατάρισμα που κάνω ειναι απλά ένα αθώο πειραγματάκι σε χιουμοριστικά πλαίσιαNaida έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:17Δεν κρατάς την καβλα μόνο για την πάρτι σου. Κάνεις ξεκάθαρο παιχνίδι με την τύπισσα και ευελπιστείς να παιχτεί σεξάκι. Υπάρχει λόγος να είσαι με την συντόμως πρώην κοπέλα σου;vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 11:30
Τί λογική είναι αυτή?![]()
![]()
Αν ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ναι, να χωρίσω, αλλά αφού ειμαι μόνο καβλωμένος γιατί να καταστρέψω τη σχέση μου για μια κάβλα?) και ουτε σκοπεύω να κάνω. Απλά παίζω, όπως παίζει και εκείνη. Η κάβλα μου προς το παρόν ξεσπάει μια χαρά σε πολύ καλύτερο σεξ με τη σύντροφο, αντε και σε καμιά τριφασική πεοπαλινδρόμηση, οταν ειμαι μονος και ερημος. Σιγά, αυτά δεν ειναι επιλήψιμα και δεν διώκονται (ούτε ποινικά ούτε ηθικά, θέλω να πιστεύω).
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δωσε ινφο στον λαο γιατι το ενδιαφερον κανει κοιλιά.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:49Βασικά, κάποια στιγμή θα σας το πω και αυτό, γιατί παρα είναι λεπτό το ζήτημα και θα ήθελα να ακούσω απόψεις.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:43Ξέρω (ως κλασική κουτσομπόλα πανελατζού που είμαι) αλλά αν το μαρτυρήσω απο τόσο νωρίς αυτό, βλέπω να πηγαίνει άλλες 25 σελίδες το νήμα.Τα 'χει πει στη δικιά μου δηλαδή, όχι σε εμένα.
Δεν θα πολυτραβηξει η ιστορια μονο με τις επιθυμιες ,τα ονειρα και τους ποθους.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:47Υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι. Δεν εχω κάνει τίποτα με την τύπισσα (αυτό με το τσατάρισμα που κάνω ειναι απλά ένα αθώο πειραγματάκι σε χιουμοριστικά πλαίσιαNaida έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:17Δεν κρατάς την καβλα μόνο για την πάρτι σου. Κάνεις ξεκάθαρο παιχνίδι με την τύπισσα και ευελπιστείς να παιχτεί σεξάκι. Υπάρχει λόγος να είσαι με την συντόμως πρώην κοπέλα σου;vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 11:30
Τί λογική είναι αυτή?![]()
![]()
Αν ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ναι, να χωρίσω, αλλά αφού ειμαι μόνο καβλωμένος γιατί να καταστρέψω τη σχέση μου για μια κάβλα?) και ουτε σκοπεύω να κάνω. Απλά παίζω, όπως παίζει και εκείνη. Η κάβλα μου προς το παρόν ξεσπάει μια χαρά σε πολύ καλύτερο σεξ με τη σύντροφο, αντε και σε καμιά τριφασική πεοπαλινδρόμηση, οταν ειμαι μονος και ερημος. Σιγά, αυτά δεν ειναι επιλήψιμα και δεν διώκονται (ούτε ποινικά ούτε ηθικά, θέλω να πιστεύω).
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
εχεις δικιο αλλα μην προτέχουμε, αν τύχει και κανει ενα μικρό λαθάκι θα του τα πουμε να τα πεί στην γυναίκα του.Naida έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:54 Όταν υπάρχουν παιδιά να φροντίζουν οι γονείς να τα βάζουν προτεραιότητα αντί της καβλας τους, για να μην τα υποβάλουν στη διαδικασία μιας επώδυνης κατάστασης.
Γαμησολογος είναι στάνταρ. Την έπιασε ο δικός της καβαλα; την έπιασε ο δικός της σε ψαλίδια με άλλη και δε τον δέχτηκαν στην παρέα;vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:49Βασικά, κάποια στιγμή θα σας το πω και αυτό, γιατί παρα είναι λεπτό το ζήτημα και θα ήθελα να ακούσω απόψεις.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:43Ξέρω (ως κλασική κουτσομπόλα πανελατζού που είμαι) αλλά αν το μαρτυρήσω απο τόσο νωρίς αυτό, βλέπω να πηγαίνει άλλες 25 σελίδες το νήμα.Τα 'χει πει στη δικιά μου δηλαδή, όχι σε εμένα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορεί να την έπιασε στα τέσσερα να γυαλίζει το παρκέ.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2022, 18:07Γαμησολογος είναι στάνταρ. Την έπιασε ο δικός της καβαλα; την έπιασε ο δικός της σε ψαλίδια με άλλη και δε τον δέχτηκαν στην παρέα;vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:49Βασικά, κάποια στιγμή θα σας το πω και αυτό, γιατί παρα είναι λεπτό το ζήτημα και θα ήθελα να ακούσω απόψεις.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:43
Ξέρω (ως κλασική κουτσομπόλα πανελατζού που είμαι) αλλά αν το μαρτυρήσω απο τόσο νωρίς αυτό, βλέπω να πηγαίνει άλλες 25 σελίδες το νήμα.Τα 'χει πει στη δικιά μου δηλαδή, όχι σε εμένα.
να καλυψουμε κ την πιθανοτητα να καβαλουσε τον δικο της καποιος αλλοςΕρμής έγραψε: 09 Μαρ 2022, 18:07Γαμησολογος είναι στάνταρ. Την έπιασε ο δικός της καβαλα; την έπιασε ο δικός της σε ψαλίδια με άλλη και δε τον δέχτηκαν στην παρέα;vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:49Βασικά, κάποια στιγμή θα σας το πω και αυτό, γιατί παρα είναι λεπτό το ζήτημα και θα ήθελα να ακούσω απόψεις.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 17:43
Ξέρω (ως κλασική κουτσομπόλα πανελατζού που είμαι) αλλά αν το μαρτυρήσω απο τόσο νωρίς αυτό, βλέπω να πηγαίνει άλλες 25 σελίδες το νήμα.Τα 'χει πει στη δικιά μου δηλαδή, όχι σε εμένα.
(Τριτο στεφανι θα το κανει ο Βαντυ )
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η που δε σηκωνόταν του πρώην της και τώρα θέλει έναν νταβραντισμενο να ξεσπάσει πάνω του, εξού και του έχει καρφωθεί στο μυαλό του γλυκούλι μας να φαει πσωμακι
Πάντως στάνταρ λόγος που δείχνει ότι το ρωσσακι είναι καβλοραπανο
Πάντως στάνταρ λόγος που δείχνει ότι το ρωσσακι είναι καβλοραπανο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono speak or for ever hold your breath.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις