Το γκουγκλαρα για να βρω τί είναι, και πείνασα. Είναι και σαρακοστιανό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Ρε Βαντόνο, άμα γουστάρεις το έτερον ήμισυ, κόψε τις μαλακίες. Ενίοτε το ''παιχνίδι'' βγαινει ξυνό. ''Καθάρισε'' το πιάτο σου, άμα θες να γαμήσεις.
25 σελίδες μας έχουν γίνει τα παπάρια μπαούλο με τους ''γαμήκουλες'' που τρώνε παντόφλα και δίνουν συμβουλές. Μόνο στάσεις δεν πρότειναν.
25 σελίδες μας έχουν γίνει τα παπάρια μπαούλο με τους ''γαμήκουλες'' που τρώνε παντόφλα και δίνουν συμβουλές. Μόνο στάσεις δεν πρότειναν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- John Brown Gun Club
Ξερω τι ειναι το σουριμι ως τροφη, αλλα στο συγκεκριμενο πλαισιο δεν το κατανοω, οπως και δεν κατανοω και το συσχετισμο της ιστοριας του νηματος με εμενα, γιατι ποτε δεν εχω γραψει η κανει κατι αναλογο.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:09Το γκουγκλαρα για να βρω τί είναι, και πείνασα. Είναι και σαρακοστιανό.
Και μεταξυ μας βρισκω την αναρτηση της σεσιλυ προσβλητικη.
Οσο για το νημα, το κοιταξα στα γρηγορα και δε με νοιαζει να σχολιασω.
Σκεψου ομως πως θα νοιωθες εσυ ο ιδιος εαν εβρισκες ενα νημα της κοπελας σου σε αυτο η ενα αλλο φορουμ οπου εγραφε τετοια πραγματα για εναν τριτο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είναι άθλιο.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:09Το γκουγκλαρα για να βρω τί είναι, και πείνασα. Είναι και σαρακοστιανό.
Πολτός ψαριών απομίμηση καβουροψιχας , με νάτριο, χημικά ζάχαρη και χρωστική από αποξηραμένα σκαθάρια.
Αισχος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- vantono
Το εχω ξανακουσει, και νομιζα οτι ειναι κατι σαν χαβιάρι. Αλλά όντως ειναι σαν χαμηλής ποιότητας καβουρόψια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:17Είναι άθλιο.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:09Το γκουγκλαρα για να βρω τί είναι, και πείνασα. Είναι και σαρακοστιανό.
Πολτός ψαριών απομίμηση καβουροψιχας , με νάτριο, χημικά ζάχαρη και χρωστική από αποξηραμένα σκαθάρια.
Αισχος.
- vantono
Μιλάει η πχορουμικη εμπΥρία, τι να κανουμε. Αυτές οι συμβουλές είναι θησαυρός και παρακαταθήκη.Πασιφάη έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:14 Ρε Βαντόνο, άμα γουστάρεις το έτερον ήμισυ, κόψε τις μαλακίες. Ενίοτε το ''παιχνίδι'' βγαινει ξυνό. ''Καθάρισε'' το πιάτο σου, άμα θες να γαμήσεις.
vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:26Μιλάει η πχορουμικη εμπΥρία, τι να κανουμε. Αυτές οι συμβουλές είναι θησαυρός και παρακαταθήκη.Πασιφάη έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:14 Ρε Βαντόνο, άμα γουστάρεις το έτερον ήμισυ, κόψε τις μαλακίες. Ενίοτε το ''παιχνίδι'' βγαινει ξυνό. ''Καθάρισε'' το πιάτο σου, άμα θες να γαμήσεις.
25 σελίδες μας έχουν γίνει τα παπάρια μπαούλο με τους ''γαμήκουλες'' που τρώνε παντόφλα και δίνουν συμβουλές. Μόνο στάσεις δεν πρότειναν.![]()
Σε ζμπρώχνουν στην γκρεμίλα. Βάλε αλεξίπτωτο. Δεν χρειάζεσαι την καπότα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- EKPLIKTIKOS
Καθόλου μυστήριο δεν είναι. Απλά για πολλούς από εμάς το κοστος είναι τεραστιο σε σχέση με το όφελος για ένα πηδημαΑγις έγραψε: 09 Μαρ 2022, 13:35 εχω λιωσει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι γκομενοσχεσεις την εποχη της σεξουαλικης ελευθεριας αντιμετωπιζονται με την ιεροτητα του παλιομοδιτικου καταπιεστικου μυστηριου του γαμου
βεβαια το μονο μυστηριο ειναι ο αφυσικος εθελοντικος μαζοχιστικος αυτοευνουχισμος - οι αποκλειστικοτητες κ η καθημερινη δουλεια που χρειαζεται η ''σχεση'' για να μην ρουτινιασει κ αποθανει
το σουριμι ειναι απομιμιση αστακοουρας, οπως ορισμενοι ειναι απομιμηση εκπαιδευτων ροντβαιλερ.John Brown Gun Club έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:17Ξερω τι ειναι το σουριμι ως τροφη, αλλα στο συγκεκριμενο πλαισιο δεν το κατανοω, οπως και δεν κατανοω και το συσχετισμο της ιστοριας του νηματος με εμενα, γιατι ποτε δεν εχω γραψει η κανει κατι αναλογο.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:09Το γκουγκλαρα για να βρω τί είναι, και πείνασα. Είναι και σαρακοστιανό.
Και μεταξυ μας βρισκω την αναρτηση της σεσιλυ προσβλητικη.
Οσο για το νημα, το κοιταξα στα γρηγορα και δε με νοιαζει να σχολιασω.
Σκεψου ομως πως θα νοιωθες εσυ ο ιδιος εαν εβρισκες ενα νημα της κοπελας σου σε αυτο η ενα αλλο φορουμ οπου εγραφε τετοια πραγματα για εναν τριτο.
το πιανς;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η επιβεβαιωσηEKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:33Καθόλου μυστήριο δεν είναι. Απλά για πολλούς από εμάς το κοστος είναι τεραστιο σε σχέση με το όφελος για ένα πηδημαΑγις έγραψε: 09 Μαρ 2022, 13:35 εχω λιωσει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι γκομενοσχεσεις την εποχη της σεξουαλικης ελευθεριας αντιμετωπιζονται με την ιεροτητα του παλιομοδιτικου καταπιεστικου μυστηριου του γαμου
βεβαια το μονο μυστηριο ειναι ο αφυσικος εθελοντικος μαζοχιστικος αυτοευνουχισμος - οι αποκλειστικοτητες κ η καθημερινη δουλεια που χρειαζεται η ''σχεση'' για να μην ρουτινιασει κ αποθανει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Τυπε, αν κερατωσω τη γυναίκα μου θα με χωρίσει, θα πληρώνω διατροφή, θα βλέπω το παιδί κάθε αγιου πουτσου και θα πλένω μόνος μου τα βρακια μου. Και οκ τα άλλα να τα δεχτώ, αλλά είμαι πολύ μεγάλος για να μάθω πώς δουλεύει το πλυντήριο, φαίνεται περίπλοκη κατασκευή
Σιγα μη χαλάσουμε το σπίτι για ένα πήδο, είδαμε και πάθαμε να βρούμε την κατάλληλη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
περασε απαρατηρητο πως αναφερθηκα σε γκομενοσχεσειςEKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2022, 14:45Τυπε, αν κερατωσω τη γυναίκα μου θα με χωρίσει, θα πληρώνω διατροφή, θα βλέπω το παιδί κάθε αγιου πουτσου και θα πλένω μόνος μου τα βρακια μου. Και οκ τα άλλα να τα δεχτώ, αλλά είμαι πολύ μεγάλος για να μάθω πώς δουλεύει το πλυντήριο, φαίνεται περίπλοκη κατασκευή![]()
δεν εχει σημασια ομως - ο προγραμματισμος ειναι να τις αντιμετωπιζετε σαν ιερο δεσμο κ να τηρειτε ευλαβικα των κωδικα σχεσεων - επειδη ριξατε ενα μπουτζο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ συμφωνώ και με τους δυο σας και προτείνω να την κάνει να φανεί σαν απροσδόκητο ευτύχημα (σε αντιδιαστολή με το α-τύχημα) την παρτ*ούζα, ότι δεν του πέρασε καν από το μυαλό, δεν θα έπρεπε να αισθάνονται ντροπή τα κορίτσια κτλ.Μπίστης έγραψε: 06 Μαρ 2022, 22:21Τραγικά τα βλέπεις αν δεν νιώθεις τίποτα γιά τις γκόμενες που καταναλώνεις.Αγις έγραψε: 06 Μαρ 2022, 21:17 πολυ τραγικα τα βλεπετε
σημασια εχει να εχει καλες - αδιαταρακτες σχεσεις με τους κολλητους του- οι γκομενες σημερα ειναι κ αυριο δεν ειναι
Ριχτοοονννν Βαντυ
Πάντως κι εγώ με αντίθετη οπτική μου, ρίχτον του λέω
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ασέβαστος έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:46αν χωριζαμε καθε που καβλωνουμε για αλλη, η μεγαλυτερη σε διαρκεια σχεση στην ιστορια του πλανητη θα ηταν 3 μερες.vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 11:30
Τί λογική είναι αυτή?![]()
![]()
Αν ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ναι, να χωρίσω, αλλά αφού ειμαι μόνο καβλωμένος γιατί να καταστρέψω τη σχέση μου για μια κάβλα?

Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-