έπρεπε.θα ήταν καλό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όταν ο Ζελένσκυ έκανε την Ντράγκ Κουίν
Re: Όταν ο Ζελένσκυ έκανε την Ντράγκ Κουίν
Αυτό το "/σ" κάνεις τον κόπο να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ, γιατί εγώ δεν κατάλαβα?axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 11:26Ναι ξερεις οποιος ειναι Ναζιστης δεν μπορει μια φορα στην ζωη του να πει και κατι καλο.
/σ για οσους δεν καταλαβαν...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
/σ = σαρκαστικοKauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:21Αυτό το "/σ" κάνεις τον κόπο να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ, γιατί εγώ δεν κατάλαβα?
Α, δηλαδή με σαρκάζεις. Δηλαδή θεωρείς οτι εγώ είμαι ναζιστής? Για πές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιατι πας συνεχως στα ακρα; δεν ξερω εαν εισαι ναζιστης, αυτο το ξερεις εσυ. Εχεις εκφρασει υποστηριξη προς την ακροδεξια, εαν δεν απατωμαι, ετσι δεν ειναι; αλλο ομως το να εισαι ναζιστης. Αυτο το ξερεις εσυ, εγω δεν το γνωριζω.
Σεβομαι τις τοποθετησεις σου, δεν θα σε κοροιδεψω, αλλωστε και εγω σε θεματα οπως το μεταναστευτικο υποστηριζω αποψεις που καποιος μπορει να τις χαρακτηρισει ακροδεξιες.
Ο σαρκασμός δηλαδή δείχνει σεβασμό, ε?axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:33Γιατι πας συνεχως στα ακρα; δεν ξερω εαν εισαι ναζιστης, αυτο το ξερεις εσυ. Εχεις εκφρασει υποστηριξη προς την ακροδεξια, εαν δεν απατωμαι, ετσι δεν ειναι; αλλο ομως το να εισαι ναζιστης. Αυτο το ξερεις εσυ, εγω δεν το γνωριζω.
Σεβομαι τις τοποθετησεις σου, δεν θα σε κοροιδεψω, αλλωστε και εγω σε θεματα οπως το μεταναστευτικο υποστηριζω αποψεις που καποιος μπορει να τις χαρακτηρισει ακροδεξιες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εδώ εμένα που με κατατάσσουν στην "αλτ-ράητ" μερικοί εγκάθετοι, αν μου ζητήσουν να κάνω ντραγκ σοού... θα το κάνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εξαρταται απο το πως γινεται, την εκταση του, κλπ. Μπορει να γινεται με διαθεση χιουμορ, με καλη πιστη, μπορει και οχι. Ειναι δυσκολο να κρινει κανεις απο κειμενο.Kauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:43Ο σαρκασμός δηλαδή δείχνει σεβασμό, ε?axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:33Γιατι πας συνεχως στα ακρα; δεν ξερω εαν εισαι ναζιστης, αυτο το ξερεις εσυ. Εχεις εκφρασει υποστηριξη προς την ακροδεξια, εαν δεν απατωμαι, ετσι δεν ειναι; αλλο ομως το να εισαι ναζιστης. Αυτο το ξερεις εσυ, εγω δεν το γνωριζω.Kauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:24
Α, δηλαδή με σαρκάζεις. Δηλαδή θεωρείς οτι εγώ είμαι ναζιστής? Για πές.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο σαρκαστικος τονος πηγαινε ξεκαθαρα προς την αποψη, οχι προς το ατομο, γιαυτο αλλωστε και περιοριστικε στο παραπανω μονο.
Α, εντάξει τώρα, σ' ευχαριστώ πολύ που το διευκρίνισες.axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:51Εξαρταται απο το πως γινεται, την εκταση του, κλπ. Μπορει να γινεται με διαθεση χιουμορ, με καλη πιστη, μπορει και οχι. Ειναι δυσκολο να κρινει κανεις απο κειμενο.Kauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:43Ο σαρκασμός δηλαδή δείχνει σεβασμό, ε?axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:33
Γιατι πας συνεχως στα ακρα; δεν ξερω εαν εισαι ναζιστης, αυτο το ξερεις εσυ. Εχεις εκφρασει υποστηριξη προς την ακροδεξια, εαν δεν απατωμαι, ετσι δεν ειναι; αλλο ομως το να εισαι ναζιστης. Αυτο το ξερεις εσυ, εγω δεν το γνωριζω.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο σαρκαστικος τονος πηγαινε ξεκαθαρα προς την αποψη, οχι προς το ατομο, γιαυτο αλλωστε και περιοριστικε στο παραπανω μονο.
Όπως βλέπεις, κι εγώ προς τη θέση απευθύνομαι, και περιμένω κάποιος να μου την εξηγήσει. Γι' αυτό και είναι στην υπογραφή μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Οκ, δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο. Εστω και εαν αλλιως το ξεκινησες.Kauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:53Α, εντάξει τώρα, σ' ευχαριστώ πολύ που το διευκρίνισες.axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:51Εξαρταται απο το πως γινεται, την εκταση του, κλπ. Μπορει να γινεται με διαθεση χιουμορ, με καλη πιστη, μπορει και οχι. Ειναι δυσκολο να κρινει κανεις απο κειμενο.
Όπως βλέπεις, κι εγώ προς τη θέση απευθύνομαι, και περιμένω κάποιος να μου την εξηγήσει. Γι' αυτό και είναι στην υπογραφή μου.
- Eθνικοκοινωνιστης
οι δυτικες αξιες που λεγαμε

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είναι και με τους LGBT, και με τους Αζοφερούς που τους κυνηγάνε.
Αυτό το τουρλουμπούκι πράμα είναι η Δύση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ψηφισα νδ αλλαKauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:58Είναι και με τους LGBT, και με τους Αζοφερούς που τους κυνηγάνε.
στηριζουμε κριτικα την ουκρανια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, ναι, στέλνουμε όπλα χωρίς ΚΥΕΣΑ, χωρίς συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, βασιζόμενοι σ' ένα παραμύθι οτι δήθεν έτσι αποφάσισε η Αουρόπα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:59δεν ψηφισα νδ αλλαKauldron έγραψε: 09 Μαρ 2022, 12:58Είναι και με τους LGBT, και με τους Αζοφερούς που τους κυνηγάνε.
στηριζουμε κριτικα την ουκρανια
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 276 Απαντήσεις
- 7336 Προβολές
-