sharp έγραψε: 08 Μαρ 2022, 22:04
Niki έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:06
Jack Shephard έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:04
Δε μπορώ να πω πάντως, οι κινέζοι έχουν πιάσει στον αέρα τη νέα υστερία και πουλάνε στο Banggood μετρητή ραδιενεργού ακτινοβολίας. Μόνο 60 ευρωπουλάκια με κουπόνι:
https://www.banggood.com/BOSEAN-FS-600- ... 32899.html
Ξέρω ότι είναι ανορθολογικό αλλά άμα κάνει και τον ήχο που έκαναν οι μετρητές στη σειρά Τσερνόμπιλ, το αγοράζω.
Δεν υπάρχει
σωστό νοικοκυριό που δεν έχει ένα μετρητή ραδιενέργειας.
Δεν κάνω πλάκα.
Σκεφτόμουν κάποτε να αγοράσω, αλλά είχε 300 Ευρώ. Ελπίζω με τα γεγονότα να αυξηθεί η παραγωγή και να πέσουν οι τιμές.
Εγώ δεν ξέρω να τα δουλεύω τα δουλεύει ο άντρας μου λόγο δουλειάς.
Δεν είναι εύκολο όταν φτιάχναμε την οικοδομή είχε νοικιάσει τρία μηχανάκια από Αγγλία για 2 χρόνια.
Ένα σετ για ακτινοβολία πάνω και κάτω.
Ένα για ραδόνιο.
Ένα για ραδιενέργεια.
Για ραδιενέργεια έχει με mm και μικρο.
Αν πάρεις με μικρο είναι για να ελέγχεις πιθανότητα διαρροής σε αντιδραστήρα κ.λ.π.
Αν πάρεις με mm ελέγχεις και συσκευές κάτι τέτοιο δεν ξέρω ακριβώς.
Ενδεικτικά από έλεγχο συσκευών έλεγξε τα σίδερα της οικοδομής. τα μάρμαρα όταν φτιάχναμε το σπίτι όλες τις συσκευές βρήκε τον θερμοσίφωνα συγκεκριμένα το μπόιλερ προβληματικό.
Η εταιρεία μας απάντησε μετά από ένα μήνα ότι είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια εμείς ήδη βάλαμε άλλον από άλλη εταιρεία και αυτόν τον αποθηκεύσαμε τελικά τον δώσαμε πίσω και μας τον αντικατέστησε.
Τι σημαίνει επιτρεπτά όρια ; πόση είναι η επιτρεπτή ανα τετραγωνικό εκατοστό στο δέρμα δόση ανα έτος;
Από την στιγμή που ανακυκλώνονται καράβια που κουβαλάνε διάφορα ,αεροπλανοφόρα και γίνονται μπετόβεργες συσκευές εκεί είναι μεγαλύτερος κίνδυνος να την πατήσεις από την διαρροή.
Για αυτό να πάρεις ευαίσθητο μηχάνημα. Να μην δέχεσαι τίποτα στο σπίτι που να χτυπάει.
Αλλά να βρεις πληροφορίες να εκπαιδευτείς στην χρήση.
Εγώ δεν μπορώ να το κάνω θέλει πολύ θεωρία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.