!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν ο Πελέ όντως ο καλύτερος όλων των εποχών;
Re: Ήταν ο Πελέ όντως ο καλύτερος όλων των εποχών;
Ο CR7 ειναι για την ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου οτι ειναι ο Πιπεν για το μπασκετ.
Ο Μεσσι ειναι ο αντιστοιχος Κομπε.
Ο Μαραντονα ειναι ο Τζορνταν και ο Πελε ειναι ο Τσαμπερλειν.
Ο Σαραβακος ειναι ο Γκαλης.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το τελευταίο το είχε πει ο Αντωνίου σε συνέντευξη στα τέλη των 80ςDaje έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:24 Ο CR7 ειναι για την ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου οτι ειναι ο Πιπεν για το μπασκετ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Κάποτε ήταν αυτό το δίλημμαDaje έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:21
υ.γ. Μονο ο Πελε ειχε το χαρισμα να σταθει ισαξια στο ιδιο γηπεδο με τον Μαραντονα.
Δεν ειναι τυχαιο που το διλημμα ειναι Πελε ή Μαραντονα και οχι πχ. Κροιφ ή κατι αλλο.
Τώρα έχουν προστεθεί άλλοι δυο
O ενας εκ των οποιων, αν δεν εχει διπλα του συμπαικτες τον Μοχαμεντ Αλι, τον Τζορνταν και τον Καρλ Λιουις, δεν μπορει να κερδισει ουτε το Α' τοπικο.Γκουερινο 4 έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:37Κάποτε ήταν αυτό το δίλημμαDaje έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:21
υ.γ. Μονο ο Πελε ειχε το χαρισμα να σταθει ισαξια στο ιδιο γηπεδο με τον Μαραντονα.
Δεν ειναι τυχαιο που το διλημμα ειναι Πελε ή Μαραντονα και οχι πχ. Κροιφ ή κατι αλλο.
Ο δε αλλος, ειναι ο αντιστοιχος Χατζηπαναγης του ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Ολο φρου φρου κι'αρωματα και στα πολυ δυσκολα καλος για να κανει το τεσσερα μηδεν, 4-1 και 4-2.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Καλά εντάξει τώρα, το ξέρεις ότι δεν είναι ετσιDaje έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:41O ενας εκ των οποιων, αν δεν εχει διπλα του συμπαικτες τον Μοχαμεντ Αλι, τον Τζορνταν και τον Καρλ Λιουις, δεν μπορει να κερδισει ουτε το Α' τοπικο.Γκουερινο 4 έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:37Κάποτε ήταν αυτό το δίλημμαDaje έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:21
Ο δε αλλος, ειναι ο αντιστοιχος Χατζηπαναγης του ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Ολο φρου φρου κι'αρωματα και στα πολυ δυσκολα καλος για να κανει το τεσσερα μηδεν, 4-1 και 4-2.
Αυτό που κάνανε μεσι και κριστιανο δεν ξαναγίνεται
Όταν ήρθαν οι 3 Ολλανδοί στην Μίλαν τα παπάρια του πηρε και ο ΜαραντόναDaje έγραψε: 08 Μαρ 2022, 20:21Ε, αν το πας ετσι, ουτε οι αλλοι πηραν μονοι τους (κυριολεκτικα) μουντιαλ και πρωταθλημα σε λιγκα που ηταν πιο δυσκολη απο 10 μουντιαλ μαζι.
Οποτε, ακομα και ετσι να δεις, τα παπαρια τους παιρνουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
-
stergiosbik
Διασκεδάζω αφάνταστα με αυτά που γράφονται!
- Eθνικοκοινωνιστης
ελ ποδοσφαιρο παντως υπηρχε και πριν του "γκαλη" του ποδοσφαιρου 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τρεις σελίδες αμπαλοσύνη, μεχρι να αναφερθεί για πρώτη φορά στο νήμα ο μεγαλύτερος όλων, απο το '90 και μετά.Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 11:47 Όταν έπαιζε ο Πελέ ήμουνα μικρός για να ξέρω. Σίγουρα τα κατορθώματά του στην εποχή του δείχνουν πως είναι στους τοπ. Ο Μέσι είναι κορυφαίος επίσης αλλά μικρό βεληνεκές, δεν έχει το υλικό του απόλυτου αφεντικού. Ο Ροναλντίνιο ήταν επίσης αυτής της κατηγορίας. Αλλά Μαραντόνα δεν ήταν κανείς τους. Ίσως να παίζει ρόλο ότι η γενιά μου ήταν γενιά Ντιέγκο, και τον χαρήκαμε. Αλλά ο Ντιέγκο ήταν άλλο πράμα. Και γεννημένος winner. Επίσης θα μιλήσω και έναν άλλον, άλλου τύπου και πάτσας, που όμως τον βάζω στην δεκάδα των τοπ, Ζιντάν .
Εγω λόγω ηλικίας δεν πρόλαβα να απολαύσω Μαραντόνα σε όλο του το μεγαλείο και δίνω αρκετή βαρύτητα στη γνώμη του πατέρα, που δίνει τον τίτλο του GOAT στον Πελέ, αλλα προσωπικά θα έβαζα άνετα το Ζιζού σφήνα στο debate για τον κορυφαίο εβερ. Τους λόγους τους εξηγεί ωραία ο Ερμής λίγα ποστ πίσω.
- Rocco Siffredi
Εντάξει τεράστιος ο Ζιντάν αλλά μην το παρακανουμεlagavulis έγραψε: 08 Μαρ 2022, 23:21Τρεις σελίδες αμπαλοσύνη, μεχρι να αναφερθεί για πρώτη φορά στο νήμα ο μεγαλύτερος όλων, απο το '90 και μετά.Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2022, 11:47 Όταν έπαιζε ο Πελέ ήμουνα μικρός για να ξέρω. Σίγουρα τα κατορθώματά του στην εποχή του δείχνουν πως είναι στους τοπ. Ο Μέσι είναι κορυφαίος επίσης αλλά μικρό βεληνεκές, δεν έχει το υλικό του απόλυτου αφεντικού. Ο Ροναλντίνιο ήταν επίσης αυτής της κατηγορίας. Αλλά Μαραντόνα δεν ήταν κανείς τους. Ίσως να παίζει ρόλο ότι η γενιά μου ήταν γενιά Ντιέγκο, και τον χαρήκαμε. Αλλά ο Ντιέγκο ήταν άλλο πράμα. Και γεννημένος winner. Επίσης θα μιλήσω και έναν άλλον, άλλου τύπου και πάτσας, που όμως τον βάζω στην δεκάδα των τοπ, Ζιντάν .
Εγω λόγω ηλικίας δεν πρόλαβα να απολαύσω Μαραντόνα σε όλο του το μεγαλείο και δίνω αρκετή βαρύτητα στη γνώμη του πατέρα, που δίνει τον τίτλο του GOAT στον Πελέ, αλλα προσωπικά θα έβαζα άνετα το Ζιζού σφήνα στο debate για τον κορυφαίο εβερ. Τους λόγους τους εξηγεί ωραία ο Ερμής λίγα ποστ πίσω.
Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος από το 90 και μετα
ο άνθρωπος έχει παρακολουθήσει ενδελεχώς 17 Μουντιάλ και παραταύτα δεν παίρνει θέση, τι να κλάσουμε όλοι εμείς;Ζανό έγραψε:Άλλη εποχή τότε. Το σύστημα τότε δεν ήταν το ίδιο με σήμερα. Τα μαρκαρίσματα δεν ήταν τόσο δυνατά όσο σήμερα. Υπήρχαν τρία μπακ, με έναν λίμπερο. Ήταν πιο ανοιχτό το ποδόσφαιρο. Περισσότερα τα γκολ και έβλεπες μεγάλα σκορ. Τώρα γυμνάζονται περισσότερο. Ο Πελέ είχε τα πάντα, είχε εξαιρετικά προσόντα. Έτρεχε πολύ μέσα στο γήπεδο. Ο Ντι Στέφανο ήταν δεκαθλητής, σέντερ φορ που γύριζε πίσω. Μεγάλος ηγέτης και έπαιζε για την ομάδα. Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει ξανά δίδυμο σαν εκείνου με τον Πούσκας. Ο Κρόιφ είχε μεγάλη προσωπικότητα και φάνηκε ως προπονητής. Αν η Μπαρτσελόνα έφτασε εδώ που έφτασε, έβαλε εκείνος τις βάσεις στη Masia. Δεν πρόσεχε ιδιαίτερα τη ζωή του, ήταν φωνακλάς. Ο Πλατινί ήταν πιο ηγετική μορφή, φώναζε και μάλωνε τους συμπαίκτες του. Ο Ζιντάν ήταν πλέι μέικερ και ήταν φοβερός με την μπάλα στα πόδια του. Βέβαια, να είσαι πρώτος σκόρερ στην Ιταλία ήταν μοναδικό επίτευγμα. Τον Μαραντόνα δεν τον συμπαθώ. Όταν έβαλε το γκολ με το χέρι και πανηγύριζε, δεν γίνεται να τον συμπαθήσεις. Ο Μέσι είναι πιο βιρτουόζος και ταλαντούχος ως ποδοσφαιριστής. Ο Ρονάλντο είναι αθλητής, όταν κερδίζει η αντίπαλη ομάδα κόρνερ γυρίζει πίσω να βοηθήσει την άμυνά του. Ο Σερ Άλεξ τον ανέβασε πολύ και τον βοήθησε να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Ο Μέσι είναι πιο τέλειο ταλέντο, ο άλλος ο Κριστιάνο είναι καλύτερος αθλητής.
https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... do/3515833
Ο Μέσι ως παρουσία μου αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον για το ίδιο το ποδόσφαιρο, δηλαδή καθόμουν να δω ματς που έπαιζε, τα οποία διαφορετικά θα μου αρκούσε να μάθω το αποτέλεσμά τους. Με άλλα λόγια με έκανε να ξαναχαίρομαι το άθλημα ανεξαρτήτως προτιμήσεων ομάδων (= αδιάφορος για Μπάρτσα και γενικώς Λα Λίγκα) ή πονταρίσματος (
Τα τελευταία χρόνια κάθομαι και παρακολουθώ Λίβερπουλ και Σίτι για τους προπονητές τους. Είμαι καλά, γιατρέ μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 09 Μαρ 2022, 03:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
και καπάκι ο Βαλέσα έστειλε στην Ελλάδα μαζί με τους σοβατζήδες και έναν που κλώτσαγε λίγο τόπι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εγω παντως τους εχω παρακολουθησει ολους αυτους, ειχα δει και ολα τα παιχνιδια του Πελε στο παγκοσμιο του Μεξικου, μονο Πουσκας και Ντι Στεφανο δεν προλαβα, εχω ωστοσο παρακολουθησει βιντεακια τους.
Και εχω να πω πως παιχτης σαν τον Μεσι ΔΕΝ εχει ξαναβγει. Ωστοσο επειδη δεν εχει σηκωσει Παγκοσμιο Κυπελο το θεωρω τρομακτικο μειον. Εγω θελω απο τον ποδοσφαιριστη να εχει εγωισμο οπου παιζει και οχι να θαβει την εθνικη του ομαδα για να μην ρισκαρει τα λεφτα που του εδινε η Μπαρτσα.
Και εχω να πω πως παιχτης σαν τον Μεσι ΔΕΝ εχει ξαναβγει. Ωστοσο επειδη δεν εχει σηκωσει Παγκοσμιο Κυπελο το θεωρω τρομακτικο μειον. Εγω θελω απο τον ποδοσφαιριστη να εχει εγωισμο οπου παιζει και οχι να θαβει την εθνικη του ομαδα για να μην ρισκαρει τα λεφτα που του εδινε η Μπαρτσα.
Τώρα πια, το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει την ίδια αξία που είχε κάποτε. Το Κύπελλο Πρωταθλητριών είναι πλέον το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τρόπαιο. Εξάλλου ο Μέσι έκανε ότι μπορούσε για να το πάρει. Τι φταίει αν οι συμπαίκτες του και ο προπονητής τα περίμεναν όλα από αυτόν;Αρίστος έγραψε: 09 Μαρ 2022, 03:34 Εγω παντως τους εχω παρακολουθησει ολους αυτους, ειχα δει και ολα τα παιχνιδια του Πελε στο παγκοσμιο του Μεξικου, μονο Πουσκας και Ντι Στεφανο δεν προλαβα, εχω ωστοσο παρακολουθησει βιντεακια τους.
Το 82 βασικά ήμουν στην κοιλιά της μάνας μουBigChiefWahoo έγραψε: 08 Μαρ 2022, 18:09
Χάνεις την ουσία κι εσύ,ότι δηλαδή κρίνεις βάσει στατιστικών και τίτλων.Φυσικά δεν έχεις παρακολουθήσει τη Βραζιλία του 1982,επειδή ήσουν μικρός,για να καταλάβεις γιατί όλοι όσοι είδαμε τον Ζίκο,δεν τον αλλάζουμε με κανέναν.Και πρόσεξε,έπαιζε δίπλα σε άλλους παιχταράδες,πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι ΔΕΝ ήταν προσαρμοσμένο επάνω του,όπως γίνεται με τον Μέσι π.χ.,που δουλεύει όλη η ομάδα γι'αυτόν.
Μιλάω καθαρά για ποδοσφαιρική ευφυία (ή μεγαλοφυία),όχι για τίτλους.Ε,εκεί,τους Μπέργκαμπ-Ρεντόντο,τους κοιτάζουν με το κυάλι.
Για τον Ζιντάν δεν θα διαφωνήσω,σίγουρα στο τοπ-5 όλων των εποχών,επειδή την ευφυία του τη συνδύασε ΚΑΙ με τίτλους,εφόσον έτσι σας αρέσει.Αλλά ήξερε καντάρια μπάλα,το δίχως άλλο.
Ναι δε λέω πως δεν ηταν παιχταράς ο Ζικο(απο οσα εχω δει σε highlights), όπως και οι Μπεργκαμπ και Ρεδοντο, αλλά ειδικά οι δύο τελευταίοι δεν ειναι στο ίδιο κλαμπ με Ζινταν. Είναι στο κλαμπ των πολύ πολύ καλών παιχταράδων όπως δεκάδες άλλοι, δεν ειναι στο κλαμπ των μύθων. Για εμένα σε αυτό ΙΣΩΣ ειναι ο κοντός με τον CR7, με τον CR7 να έχει πολλές παραπάνω πιθανότητες, είναι πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής για την εποχή του, ο Μέσι είναι απλά πιο τεχνίτης, σήμερα όμως δεν αρκεί μόνο αυτό.
Ο Ζιντάν τα είχε όλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium