θυμίζωenterprise-psi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:55τον πίνεις ακόμα στο starcraft;Οργισμένος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:42 Εντρπραηζ ψι.
Συμπολεμιστης σε Α - Β - C - D κουαντραντ.
Ε, λιγο πασοκιζει, αλλα κανεις δεν ειναι τελειος...![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
talaipwros
Re: Κλείσιμο phorum.gr
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και μετά έχει μούτρα και εμφανίζεται 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
"λίαν" οχι "λείαν".Οργισμένος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:46Οταν φωναζα και φωναζω υπερ απολυσεων 100.000 δυ , ΕΣΕΙΣ κλαιτε. Οχι εγω.Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:44Ενώ εσύ που'σαι ΔΥ...Οργισμένος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:42 Εντρπραηζ ψι.
Ε, λιγο πασοκιζει, αλλα κανεις δεν ειναι τελειος...
Ασε που λειαν συντόμως , θα παψω ναμαι δυ.
Εσύ φωνάζεις εκ του ασφαλούς για ν' απολυθούν ΑΛΛΟΙ, (κάτι σαν τους Πελοπονήσιους, πχ, που όποιον Πελοπονήσιο και να ρωτήσεις, είναι κακοί όλοι οι άλλοι).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επειδή συζητήσαμε για το ποσοστό των κομμουνιστών στον συντονισμό, αλλά ξεχάσαμε ν' αναφερθούμε στην Ντάρια, και η συγκεκριμένη κομμουνίστρια δεν ήταν;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
μονο για τους πυργιώτες λέμε. Και αν δεις ο Πυργος δεν ανήκει στην περιφέρεια Πελοποννήσου αλλα στην Δυτικής Ελλάδος.Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2018, 13:06 (κάτι σαν τους Πελοπονήσιους, πχ, που όποιον Πελοπονήσιο και να ρωτήσεις, είναι κακοί όλοι οι άλλοι).
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έλα ρε συνονόματε, εσύ είσαι?Rakomelofronas έγραψε: 15 Σεπ 2018, 08:54 Ήμουν κι εγώ συντονιστής για μερικούς μήνες στο παλιό (2010-2011), με το ψευδώνυμο Pegasus
- Οργισμένος
Εχω παρει 2η κοπια του σταρκραφτ και εχω αλλο ονομα. ΤΟ Orgismenow τοχει πλεον ο γιος μου. Ειμαι καλος . Θα σε τσακισω.talaipwros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:59θυμίζωenterprise-psi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:55τον πίνεις ακόμα στο starcraft;Οργισμένος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:42 Εντρπραηζ ψι.
Ε, λιγο πασοκιζει, αλλα κανεις δεν ειναι τελειος...![]()
![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μονο τοοοοοοσο λιγο...Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 13:07 Επειδή συζητήσαμε για το ποσοστό των κομμουνιστών στον συντονισμό, αλλά ξεχάσαμε ν' αναφερθούμε στην Ντάρια, και η συγκεκριμένη κομμουνίστρια δεν ήταν;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αν βασει αξιοκρατικων κριτηριων πρεπει να απολυθω κι εγω, ε τοτε να απολυθω. Κανενα προβλημα.Kauldron έγραψε: 16 Σεπ 2018, 13:06"λίαν" οχι "λείαν".Οργισμένος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:46Οταν φωναζα και φωναζω υπερ απολυσεων 100.000 δυ , ΕΣΕΙΣ κλαιτε. Οχι εγω.
Ασε που λειαν συντόμως , θα παψω ναμαι δυ.![]()
Εσύ φωνάζεις εκ του ασφαλούς για ν' απολυθούν ΑΛΛΟΙ, (κάτι σαν τους Πελοπονήσιους, πχ, που όποιον Πελοπονήσιο και να ρωτήσεις, είναι κακοί όλοι οι άλλοι).
(οι ξενοι φταινε)
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
talaipwros
δε ντρεπεσαι να κατηγορεις το παιδακι;
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Ναι.Αίγαγρος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 13:27Έλα ρε συνονόματε, εσύ είσαι?Rakomelofronas έγραψε: 15 Σεπ 2018, 08:54 Ήμουν κι εγώ συντονιστής για μερικούς μήνες στο παλιό (2010-2011), με το ψευδώνυμο Pegasus
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Anonymous343
Ναι. Μου ειχε ποσταρει ως απαντηση σε σχολιο μου ενα στιλετο και απο τοτε ξεπρασινισε.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 13:07 Επειδή συζητήσαμε για το ποσοστό των κομμουνιστών στον συντονισμό, αλλά ξεχάσαμε ν' αναφερθούμε στην Ντάρια, και η συγκεκριμένη κομμουνίστρια δεν ήταν;
-
Uppercut
Επίσης είναι κανόνας στοιχειώδους σεβασμού στον ρόλο σου ως συντονιστής να μην απαντάς σε κάποιον και μετά διαγράφεις τις δικές του απαντήσεις για να φαίνονται μόνο τα δικά σου. Κοινώς να τον φιμώνεις για να μη μπορεί να αντιλογήσει όπως λες εσύ. Αλλά αυτό έκανε ο Ιανός, κάνοντας κατάχρηση της δύναμης του. Οπότε άσε τις ευαισθησίες.enterprise-psi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:11 Είναι στοιχειώδης κανόνες ευγενείας, να μην μιλάς για τον άλλον, χωρίς να είναι παρόν, και να μπορέσει να αντιλογήσει.
Ναι κάτι έχω καταλάβει, αλλά προσωπικά δεν είχα κάποιο interaction μαζί της.Οργισμένος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:16Χειριστη και η Νταρια, κατι σαν θηλυκος ανος σε πιο μανιακη εκδοση. Απαραδεκτος και εκεινος ο καβαλιωτης εκπαιδευτικος που σε εβριζε στα καλα καθουμενα, συντινιστης επισης.Uppercut έγραψε: 14 Σεπ 2018, 16:59To είπα κι εγώ. Ο Ιανός ήταν ο μοναδικός συντονιστής που ήταν όντως κακός τουλάχιστον στα χρόνια που ήμουν εγώ. Κάτι που είχε γίνει επαναλαμβανόμενα ήταν ότι άμα έκανες ντιμπέητ μαζί του και τραβούσε πολύ, μετά σου διέφραφε τα ποστς με πρόσχημα το σπαμ αλλά κράταγε τα δικά του ή γενικά φρόντιζε να μείνει ένα δικό του ποστ τελευταίο. Μιλάμε για γερά κόμπλεξ.Μετανάστρια έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:01 Εγώ στο παλιό πχόρουμ δεν είχα ουδέποτε πρόβλημα με το συντονισμό μέχρις ότου μια ωραία πρωία έφαγα μπαν για παρενόχληση Ιανού. Προσοχή όχι για βρίσιμο, διότι δεν τον έβρισα ποτέ, αλλά γιατί τον έπαιρνα στο ψιλό για τις απύθμενες βερμπαλιστικές μαλακίες και το γελοίο λεξιλόγιο τύπου "κανάγιες".
Πέρα από αυτόν, όλοι οι άλλοι ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων ήταν κατά βάση σωστοί κι ο μόνος κομμουνιστής που θυμάμαι εγώ στον συντονισμό, ο Βάτραχος, ήταν και είναι από τους πιο σοβαρούς.
Σαλιβερος ηταν βραχος και φαρος ηθικης.
- wooded glade
Mε Τραμπ έγραφα εγώ - κάναμε και αναλύσεις γιατί έχασε η Χίλλαρυ.Uppercut έγραψε: 14 Σεπ 2018, 18:26 Aπ' όσο θυμάμαι ο Ιανός πρέπει να παρέμεινε μέχρι αρχές ή τα μέσα του 16. Πάντως δεν έφυγε από αξιοπρέπεια όπως λέτε μερικοί. Έφυγε επειδή όταν προσπαθούσε απεγνωσμένα να υπερασπιστεί Τσίπρα και τις κωλοτούμπες του συγκρίνοντας με παλιούς σκάγαμε όλα τα αποθηκευμένα παλιά νήματα που εξύψωνε Γιωργάκη, Παπακωνσταντίνου και λοιπούς. Είχε εκτεθεί υπερβολικά και με το παραμικρό την πλήρωνε.
Μετά απεχώρησα εγώ - λόγω Ιανού.
Άρα αν απεχώρησε κι αυτός όπως λέτε πριν την D-day μπορεί να ήταν αρχάς του 17.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-