Όταν μεταφέρω εικόνα πάντως το γράφω, στυλ "οι Κινέζοι πιστεύουν αυτό". Όταν μεταφέρω επίσημη θέση, στόχο, εκτιμήσεις ειδικών, επιβεβαιωμένες ειδήσεις κλπ επίσης το γράφω.ST48410 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:28Ναι. Και εδώ αν βγεις έξω και ρωτήσεις "έχετε δημοκρατία στην Ελλάδα;" θα πάρεις απαντήσεις με μεγάλη απόκλιση. Όταν όμως δουν ότι ενδιαφέρεσαι για σοβαρή συζήτηση θα σου πουν 5 πράγματα πέρα από τη γνώμη σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:23Είναι πολύ γενικές αυτές οι ερωτήσεις.ST48410 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:15
Θέλω να πω πιστεύουν ότι ζουν σε δημοκρατία;
Από Κινέζους που έχουν ζήσει και στο εξωτερικό έχω διαφορετική εικόνα.
Άλλη εικόνα έχει ο 40ρης Κινέζος που έχει ζήσει στις ΗΠΑ, άλλη εικόνα έχει ο νέος Κινέζος που έχει γραφτεί στη νεολαία και μοίραζε τρόφιμα στις καραντινιασμένες περιοχές, άλλη εικόνα έχει ο γέρος που πάει στο συμβούλιο του χωριού κάθε βδομάδα, άλλη εικόνα ο 30ρης μετανάστης στη μεγαλούπολη που δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί μ' αυτά.
Σε αυτό το πλαίσιο έχω διαφορετική εικόνα από τη δική σου που κάνει την παραπάνω διατύπωση (που έβαλα σε τονισμένα) αρκετά υπερβολική. Διατηρώ μία επιφύλαξη να ξέρεις καλύτερα γιατί έχω χάσει επαφή τα τελευταία χρόνια.
Εδώ το γεγονός είναι η έναρξη του NPC, οι διανθισμοί είναι προσωπική μου πινελιά.