!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κομμάτι της κοινωνίας θα μπεί στην πορνεία για ν' αντεπεξέλθει στην ακρίβεια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κομμάτι της κοινωνίας θα μπεί στην πορνεία για ν' αντεπεξέλθει στην ακρίβεια;
Πορνοστόπ τσιλιμπουρδίσματα...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Κομμάτι της κοινωνίας θα μπεί στην πορνεία για ν' αντεπεξέλθει στην ακρίβεια;
Εγώ αναφέρομαι στην ισοπέδωση που κάνει ο Μ (Αρουραίος).AlienWay έγραψε: 07 Μαρ 2022, 14:12Βασικά για να βγει κάποιος στη πορνεία, πρέπει να βλέπεται και λίγο. Εγώ στην παρούσα φάση, βλέπομαι μόνο για τα δεδομένα συγκεκριμένου προσώπου.Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2022, 13:45Ο ''ποιητής'' Μαδουραίος, εκφράζει την ανησυχία του για το αν θα βγούμε όλοι στο κλαρί. Διότι μάλλον θα πρέπει να βγούμε με το ζόρι. Δεν υπάρχει κουρτίνα 2.AlienWay έγραψε: 07 Μαρ 2022, 13:41 "Κομμάτι της κοινωνίας" θα μπει στην πορνεία λέει. Ετσι γενικά και αόριστα. "Κομμάτι της κοινωνίας" το λένε τώρα.![]()
Και δεν μου γουστάρει. Πως θα γίνει.
Άστο ρε φίλε με τον κάθε καμμένο εδώ μέσα που νομίζει πως επειδή βρήκε 10 πλήκτρα να πατάει, απέκτησε και βαρυσήμαντη άποψη. Χορτάσαμε πουστιά και φανατίλα. Ανοίγουν νήματα σωρηδόν και στα παπάρια τους. Κάνουν κομματικό παιχνίδι, επίσης στα παπάρια τους. Στείλε τους όλους αυτούς, στο κλαρί ή σε κανένα ανάχωμα σε εμπόλεμη ζώνη. Θα φυλάνε τον κώλο τους ή θα κλαίνε γιατί ''τους φαγαν το μπιφτέκι'' αντιστοίχως. Άσε τα παρακάλια στο θεό, μην ψοφήσουν. Γονατιστοί θα πέφτανε, μη σου πω σε doggy style.
Με τέτοια ηλίθια κολλημένα όντα, ΔΕΝ γίνεται κουβέντα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχει μία μεταξύ τους χημεία και συνεννοούνται.Πασιφάη έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:21Εγώ αναφέρομαι στην ισοπέδωση που κάνει ο Μ (Αρουραίος).AlienWay έγραψε: 07 Μαρ 2022, 14:12Βασικά για να βγει κάποιος στη πορνεία, πρέπει να βλέπεται και λίγο. Εγώ στην παρούσα φάση, βλέπομαι μόνο για τα δεδομένα συγκεκριμένου προσώπου.Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2022, 13:45
Ο ''ποιητής'' Μαδουραίος, εκφράζει την ανησυχία του για το αν θα βγούμε όλοι στο κλαρί. Διότι μάλλον θα πρέπει να βγούμε με το ζόρι. Δεν υπάρχει κουρτίνα 2.
Άστο ρε φίλε με τον κάθε καμμένο εδώ μέσα που νομίζει πως επειδή βρήκε 10 πλήκτρα να πατάει, απέκτησε και βαρυσήμαντη άποψη. Χορτάσαμε πουστιά και φανατίλα. Ανοίγουν νήματα σωρηδόν και στα παπάρια τους. Κάνουν κομματικό παιχνίδι, επίσης στα παπάρια τους. Στείλε τους όλους αυτούς, στο κλαρί ή σε κανένα ανάχωμα σε εμπόλεμη ζώνη. Θα φυλάνε τον κώλο τους ή θα κλαίνε γιατί ''τους φαγαν το μπιφτέκι'' αντιστοίχως. Άσε τα παρακάλια στο θεό, μην ψοφήσουν. Γονατιστοί θα πέφτανε, μη σου πω σε doggy style.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να οργανωθούμε κύριοι. Να κάνουμε ένα συλλογικό ονλυφαν ως Ίδρυμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αρχίδια χημεία. Με την πρώτη στραβή, θα ''βουλιάξουν το καράβι''. Η θολοκουλτούρα της συνεννόησης σημαίνει πρακτικά, πως έχουν ήδη μετρήσει ''σωσίβια και βάρκες'', στο φτωχό τους μυαλό.AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:37Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχει μία μεταξύ τους χημεία και συνεννοούνται.Πασιφάη έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:21Εγώ αναφέρομαι στην ισοπέδωση που κάνει ο Μ (Αρουραίος).AlienWay έγραψε: 07 Μαρ 2022, 14:12
Βασικά για να βγει κάποιος στη πορνεία, πρέπει να βλέπεται και λίγο. Εγώ στην παρούσα φάση, βλέπομαι μόνο για τα δεδομένα συγκεκριμένου προσώπου.
Αυτό που κάνω εγώ είναι να έχω επιλεκτική όραση στα νήματα, ώστε να αποκλείω οπτική επαφή με τα ποστ, του 80% των περσόνων.Πασιφάη έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:45Αρχίδια χημεία. Με την πρώτη στραβή, θα ''βουλιάξουν το καράβι''. Η θολοκουλτούρα της συνεννόησης σημαίνει πρακτικά, πως έχουν ήδη μετρήσει ''σωσίβια και βάρκες'', στο φτωχό τους μυαλό.AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:37Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχει μία μεταξύ τους χημεία και συνεννοούνται.Πασιφάη έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:21
Εγώ αναφέρομαι στην ισοπέδωση που κάνει ο Μ (Αρουραίος).
Εσείς το υπόλοιπο 20%, είστε ο λόγος που ακόμη είμαι εδώ. Σε γενικές γραμμές υπάρχει μια αλλαγή στους κομματικούς στρατούς. Τα πολιτικά κόμματα δεν κάνουν αποδεκτούς όσους αρθρώνουν λόγο, αλλά όσους γκαρίζουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Moi aussi, μαν μου. Υπάρχουν εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ βαθύτατα. Οι υπόλοιποι είναι για κλωτσιές.AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:48Αυτό που κάνω εγώ είναι να έχω επιλεκτική όραση στα νήματα, ώστε να αποκλείω οπτική επαφή με τα ποστ, του 80% των περσόνων.Πασιφάη έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:45Αρχίδια χημεία. Με την πρώτη στραβή, θα ''βουλιάξουν το καράβι''. Η θολοκουλτούρα της συνεννόησης σημαίνει πρακτικά, πως έχουν ήδη μετρήσει ''σωσίβια και βάρκες'', στο φτωχό τους μυαλό.AlienWay έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:37
Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχει μία μεταξύ τους χημεία και συνεννοούνται.
Εσείς το υπόλοιπο 20%, είστε ο λόγος που ακόμη είμαι εδώ. Σε γενικές γραμμές υπάρχει μια αλλαγή στους κομματικούς στρατούς. Τα πολιτικά κόμματα δεν κάνουν αποδεκτούς όσους αρθρώνουν λόγο, αλλά όσους γκαρίζουν.
Μάνες, αδερφές, "Φτηνιάρες Ρωσίδες", βρισιές, όλη η "ευγενική" ψυχή του μέσου Δεξιού σ' ένα νήμα.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 916 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
-