Ξου ρε!Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:03Το τροπάρι αυτή τη στιγμή είναι ναι αλλά και οι άλλοι έχουν ναζί...Chainis έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:00Βαρέθηκα να επαναλάμβανεις τα ίδια και τα ίδια σαν αυτιστικό.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Μαρ 2022, 12:41
1. Απλά για τους ναζί Ουκρανούς ας δείχνεις μία επιείκεια ...![]()
![]()
![]()
2. Απλά τα τάγματα του Αζόφ είναι ναζιστικά τάγματα πολιτοφυλακής που θέλουν να καθαρίσουν τη χώρα από τα μιάσματα. Κακό είναι;![]()
3. Τί να σου πω ρε τύπε; Τα τάγματα του Αζόφ χρησιμοποιούν τα σύμβολα των ναζί. Αυτά που δε σου θυμίζουν κάτι...
4. Τάγμα Σπάρτη; Μωραΐτες θα 'ναι. Ή θα τους άρεσαν οι 300.![]()
Επειδή σε βρίσκω με ελλείψεις στην ιστορία του Μωρία πάρε να μορφωθείτε
https://www.tovima.gr/2022/03/06/world/ ... os-sparta/
Πες μας τώρα πόσο έψαξες και πόσο σε ενδιαφέρει η ύπαρξη Ρώσων νεοναζι στην ανατολική Ουκρανία και πόσα ποστ τους αφιέρωσες κι αν εγώ πρέπει να νοιώσω άσχημα που δεν έχω εντρυφήσει στα σύμβολα τους.«Ο Ζόγκα εντάχθηκε στις δυνάμεις των αυτονομιστών το 2014, την ίδια χρονιά που δημιουργήθηκε το Τάγμα Σπάρτα, μια νεοναζιστική παραστρατιωτική οργάνωση που έχει την υποστήριξη της Μόσχας. Η οργάνωση κρύβεται πίσω ένα κύμα φονικών επιθέσεων ενάντια σε ουκρανικά στρατεύματα και διεξάγει πόλεμο στην περιοχή του Ντονμπάς από τότε που ξέσπασαν οι εχθροπραξίες, πριν από οκτώ χρόνια.
Ο πρώην αρχηγός της, Αρσεν Παβλόφ, γνωστός ως Μοτορόλα, κατηγορήθηκε στο Κίεβο για εγκλήματα πολέμου και σκοτώθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό το 2016. Ο θάνατος του Ζόγκα είναι ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα για τον Πούτιν, ο οποίος έχασε δύο κορυφαία στελέχη του στρατού του αυτήν την εβδομάδα και βλέπει την προέλαση του στρατού του και την κατάκτηση εδαφών να καθυστερεί στην Ουκρανία, συγκριτικά με τις αρχικές προβλέψεις».
Δεν με νοιάζει που ξεφτιλιζεσαι με την μονόπλευρη οπτική σου, δεν γουστάρω να μου κουνάς το δάχτυλο με χαριτωμενιές του στυλ "δεν είμαι ναζί αλλα ".
![]()
Τουλαχιστον πληρώνεσαι η έχεις γίνει με την Ρωσική προπαγάνδα σαν την πόντια πουτάνα;