https://twitter.com/MFA_Ukraine/status/ ... 5260876804
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Ιμποσιμπλ, αφού εδώ τα πουτινομποτάκια μας διαβεβαιώνουν ότι το Αζωφ τους κρατάει με το ζόρι και οι Ρώσοι προσπαθούν να τους βοηθήσουν
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Καραμελίτσα
Μεταφέρεις ποστ του ουκρανικού υπουργείου εξωτερικών ως αξιόπιστη πληροφορία και πιστεύεις ότι τα μποτάκια είναι άλλοι;Awesomatic έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:15 Ιμποσιμπλ, αφού εδώ τα πουτινομποτάκια μας διαβεβαιώνουν ότι το Αζωφ τους κρατάει με το ζόρι και οι Ρώσοι προσπαθούν να τους βοηθήσουν![]()
Z
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
https://twitter.com/ASBMilitary/status/ ... 4826764288
Σιγα σιγα αποδοχονται συνομιλιες για Κριμαια και τις 2 περιοχες στα ανατολικα. Κερδανε οι Ουκρανοι....
Σιγα σιγα αποδοχονται συνομιλιες για Κριμαια και τις 2 περιοχες στα ανατολικα. Κερδανε οι Ουκρανοι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εν τω μεταξύ κάθε μέρα που περνάει, σέβομαι περισσότερο τον Ζελένσκι. Είναι ένα τικ πιο άντρας από όσο πίστευα.
Ordem e Progresso.
Επειδή είσαι εσύ ηλίθιος πχ σημαίνει ότι κάνω αυτό που νομίζει ένας ηλίθιος;
Πως γίνεται να ζητάω κυρώσεις αντίστοιχες με αυτές της Ρωσίας για την Τουρκία και να είμαι υπέρ (και να την στηρίζω κιόλα! - έλα μουνί στο τόπο σου δηλαδή) της εισβολής των Ρώσων μόνο ένας βλάκας σαν εσένα μπορεί να ξέρει.
Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσετε να διαχωρίζετε τα θέματα μεταξύ τους παιδάκια, και εσείς δεν βγάζετε άκρη στο μυαλουδάκι σας και εμάς μας σπάτε τα αρχίδια.
Η ανάλυση μιας κατάστασης δεν προϋποθέτει συμπάθεια ή στήριξη αυτής της κατάστασης.
Η ανικανότητα κατανόησης αυτής της μη σύμβασης είναι πούρα ηλιθιότητα εξ ου και το ηλίθιος, ηλίθιε, αλλά αυτό δεν σε κάνει γαμώσταυρο, γαμώσταυρο σε κάνει το να χρεώνεις αυτήν την αδυναμία κατανόησης στον συνομιλητή σου, γαμώσταυρε.
Αυτό που στηρίζω, ρεαλιστικά, είναι ο συμβιβασμός, και από τις δύο πλευρές (οι δύο πλευρές είναι η Ρωσία και οι ΗΠΑ), μόνο έτσι πιστεύω ότι θα τελειώσει το γρηγορότερο δυνατόν ο πόλεμος που ξεκίνησε (το αμιγώς στρατιωτικό σκέλος από την Ρωσία, προφανώς).
Εάν οι Αμερικάνοι δεν διακόψουν την επέκταση του ΝΑΤΟ στα σύνορά της Ρωσίας τότε η Ρωσία θα μας βάλει σε τροχιά ΓΠΠ, βασικά μας έχει βάλει ήδη* και ακόμα και να μην κλιμακωθεί η στρατιωτική σύγκρουση τρώμε ήδη και μας περιμένει ακόμη μεγαλύτερη οικονομική πούτσα.
Το θέμα είναι ότι ούτε οι Αμερικάνοι και σίγουρα πλέον ούτε οι Ρώσοι φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πίσω. Η γνώμη μου είναι ότι εάν η Ουκρανία παρέμενε στρατιωτικά ουδέτερη, χωρίς να ενδίδει στις υποσχέσεις των Αμερικανών (όλοι ξέρουμε πως καταλήγει συνήθως αυτό, οκ οκ, πάντα) δεν θα φτάναμε σε αυτήν την κατάσταση.
*διευκρινίζω για ακόμη μια φορά επειδή είσαι βλάκας, ΔΕΝ είμαι υπέρ της εισβολής της Ρωσίας επειδή καταλαβαίνω τους λόγους από την πλευρά τους, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ είμαι υπέρ ούτε την στηρίζω, όπως επίσης θεωρώ πως ΔΕΝ είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του κάθε οποιουδήποτε κράτους η ένταξη του στο νατο επειδή το θέλουν οι ΗΠΑ (όπως αντίστοιχα ΔΕΝ είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ΗΠΑ να κάνουν πολέμους και να σκοτώνουν κόσμο για να γίνονται πλουσιότεροι). Δεν είναι λοιπόν δικαίωμα της Ουκρανίας να μπει στο νατο και να γεμίσει πυραυλάκια τα σύνορα της με στόχο την Μόσχα και καταλαβαίνω γιατί δεν το θέλει αυτό η Μόσχα όπως δεν το θέλανε οι Αμερικάνοι το 62.
Δικαίωμα της Ουκρανίας είναι να είναι ανεξάρτητο κράτος, η θέση όμως που βρίσκεται δεν του επιτρέπει να διακινδυνεύσει ΓΠΠ απλά για να επεκταθεί το νατο στα σύνορά με την Ρωσία απειλώντας της υπαρξιακή της υπόσταση ενώ η ίδια κατέχει το μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών στον πλανήτη. Δεν θα το επιτρέψει και δεν το επιτρέπει ήδη η Ρωσία αυτό είτε μας αρέσει είτε όχι.
Επίσης δεν αποτελεί, κατά την γνώμη μου, δικαίωμα κανενός ανεξάρτητου ή μη κράτους να εντάσσει νεοναζιστικά τάγματα εφόδου στις τακτικές ΕΔ του.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα φάω και πέρμα από τα γαμωσταυρίδια, ή θα ρωτάς αν σε ενδιαφέρει ποια είναι η θέση - γνώμη μου ή δεν θα την εκφράζεις εκ μέρους μου εφόσον δεν την γνωρίζεις. Δεν ζητάω πολλά ή κάτι ιδιαίτερο, διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει διάλογος πιστεύω, γιατί πχ θα μπορούσα να βγάζω και γω από τον πάτο μου συμπεράσματα για εσένα και να τα εκφράζω εκ μέρους σου και συ να είσαι οκ με αυτό. Πχ, ο πουθενάς στηρίζει τους παιδοκτόνους βιαστές και κατά προέκταση την παιδοκτονία και τον βιασμό γιατί κατανοεί ο άνθρωπος ότι έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα οι παιδοκτόνοι βιαστές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 08 Μαρ 2022, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Περίμενε να μπει ο Αρίστος και να σού αποδείξει ότι το πινακάκι είναι λάθος και η Ρωσία είναι στις πρώτες θέσειςstavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2022, 11:46
Σοβαρά, τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε το σανό του κοντού ημίτρελου;
Αυτή η ολιγαρχία επιθυμεί τον πλήρη έλεγχο της Μαύρης Θάλασσας κι έχει προσαρτήσει βίαια όλες τις περιοχές της Ουκρανίας που έχουν πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα.
Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για τη Ρωσία, τη μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική δύναμη της υφηλίου, με τη μεγαλύτερη έκταση και παραδόξως ταυτόχρονα το κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκεται στην κατηγορία της ...Ελλάδας. Σχεδόν μισό το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ρωσίας από της Ελλάδας.
Αν η Ελλάδα δεν παράγει σχεδόν τίποτε πέρα από τζατζίκι και γκρικ λοβερς, καταλαβαίνετε που πηγαίνει όλο το χρήμα από τη Ρωσία, ώστε να μην φτάνει ποτέ στον πολίτη;
![]()
ΚΙ άλλο ένα κουτσομπολιό: Το 2008 εδώ στο φόρουμ κάποιες γυναίκες πλέκαν το εγκώμιο Πούτιν. Γυναίκες με έντονο πατριωτικό αίσθημα. Το ψυχρό βλέμμα που δείχνει πως δεν παίζει, ξέρει τι ζητά, κοιτά σε κοντρ πλονζέ με καβουρμά, εν συγκαίει τα μπούτια του, σε κόβει μα τα μάτια, αποφασιστικός, αααχ, ναι, κι άλλο.
Ordem e Progresso.
Ειναι ικανος να ποσταρει αναποδα το image.sharp έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:23Περίμενε να μπει ο Αρίστος και να σού αποδείξει ότι το πινακάκι είναι λάθος και η Ρωσία είναι στις πρώτες θέσειςstavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2022, 11:46
Σοβαρά, τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε το σανό του κοντού ημίτρελου;
Αυτή η ολιγαρχία επιθυμεί τον πλήρη έλεγχο της Μαύρης Θάλασσας κι έχει προσαρτήσει βίαια όλες τις περιοχές της Ουκρανίας που έχουν πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα.
Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για τη Ρωσία, τη μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική δύναμη της υφηλίου, με τη μεγαλύτερη έκταση και παραδόξως ταυτόχρονα το κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκεται στην κατηγορία της ...Ελλάδας. Σχεδόν μισό το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ρωσίας από της Ελλάδας.
Αν η Ελλάδα δεν παράγει σχεδόν τίποτε πέρα από τζατζίκι και γκρικ λοβερς, καταλαβαίνετε που πηγαίνει όλο το χρήμα από τη Ρωσία, ώστε να μην φτάνει ποτέ στον πολίτη;
![]()
δουλευόμαστε τώρα?sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:22 Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα φάω και πέρμα από τα γαμωσταυρίδια,
Ζελένσκι στο ABC: Έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για το ΝΑΤΟNostalgia έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:20 https://twitter.com/ASBMilitary/status/ ... 5897519106
Αντιο ΝΑΤΟ....
Κερδανε οι Ουκρανοι....
«Δεν θα παρακαλούμε γονατιστοί τη Συμμαχία»
Πέφτει ο Πούτιν...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ο ανθρωποι ειναι πανω απο τους αριθμουςsharp έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:23
Περίμενε να μπει ο Αρίστος και να σού αποδείξει ότι το πινακάκι είναι λάθος και η Ρωσία είναι στις πρώτες θέσεις
Οι Ρωσοι ειναι αυτοκρατορια και πολεμούν τη ΝΤΠ
Οι Ελληνες τρωνε τζατζικι, κανουν δυτικά εμβολια και συμμετέχουν σε απογραφές πληθυσμου, κατι που θα επρεπε να αρνειται ο καθε πατριωτης
Αρα οι Ρωσοι ειναι ανωτερο ειδος
76% πανω το Νικελιο (αντιο μπαταριες, προπελες κλπ)
15% πανω το Παλλαδιο (αντιο καταλυτες, ιατρικα εργαλεια, τεστ διαβητη κλπ)
Μονο αεριο εχει η Ρωσια, ειναι μικρη χωρα, δεν μπορει να βλαψει την παγκοσμια οικονομια, ο παππους Μπαιντεν θα μας προστατεψει.
Υ.Γ: Τα καλυτερα ερχονται....
15% πανω το Παλλαδιο (αντιο καταλυτες, ιατρικα εργαλεια, τεστ διαβητη κλπ)
Μονο αεριο εχει η Ρωσια, ειναι μικρη χωρα, δεν μπορει να βλαψει την παγκοσμια οικονομια, ο παππους Μπαιντεν θα μας προστατεψει.
Υ.Γ: Τα καλυτερα ερχονται....
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πιο αξιόπιστοι από τουιτ από ρωσικά μποτ, αυτή τουλάχιστον είναι επίσημη πηγή με ότι συνεπάγεται διπλωματικά.Καραμελίτσα έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:18Μεταφέρεις ποστ του ουκρανικού υπουργείου εξωτερικών ως αξιόπιστη πληροφορία και πιστεύεις ότι τα μποτάκια είναι άλλοι;Awesomatic έγραψε: 08 Μαρ 2022, 13:15 Ιμποσιμπλ, αφού εδώ τα πουτινομποτάκια μας διαβεβαιώνουν ότι το Αζωφ τους κρατάει με το ζόρι και οι Ρώσοι προσπαθούν να τους βοηθήσουν![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις