Εάν είναι να φιλοξενήσουμε θεϊκά πιπίνια, στέλνω τη γυναίκα μου σε ξενοδοχείο και παίρνω άδεια και από τη δουλειά για να είμαι καλός οικοδεσπότης!!!
.
Πιο χριστιανικός μεσιέ.Εγώ δεν θα προσποιηθώ τον αντιρατσιστή αλλά ούτε και τον φυλετιστή.Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα αλλά η κουλτούρα και δεν θέλω μωαμεθανούς γιατί δεν θέλω "διακοινοτικές συγκρούσεις" - ξέρεις εσύ - στο μέλλον.Από τους άλλους ας έλθουν.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:03 Πολύ καλά, νομιζα οτι το επιχειρημα ηταν πως "δεν χωράμε αλλους" ή "θα μας αλλαξουν τον δημογραφικο χαρακτηρα". Τωρα βρεθηκαν νεες θεσεις ή αν γινει ο δημογραφικος μας χαρακτηρας πιο ...ξανθος, ειναι θετικο σημείο!
Μην προσποιηθεις τον αντιρατσιστη, θα ειναι γελοίο. Το οτι οι μωαμεθανοι θα οδηγησουν σε διακοινοτικες συγκρουσεις, ειναι αστειο. Μια ματια στο Λονδινο ή τις ΗΠΑ, θα πεισει και τον πλεον....φυλετιστή. (ξερεις εσυ)πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:07Πιο χριστιανικός μεσιέ.Εγώ δεν θα προσποιηθώ τον αντιρατσιστή αλλά ούτε και τον φυλετιστή.Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα αλλά η κουλτούρα και δεν θέλω μωαμεθανούς γιατί δεν θέλω "διακοινοτικές συγκρούσεις" - ξέρεις εσύ - στο μέλλον.Από τους άλλους ας έλθουν.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:03 Πολύ καλά, νομιζα οτι το επιχειρημα ηταν πως "δεν χωράμε αλλους" ή "θα μας αλλαξουν τον δημογραφικο χαρακτηρα". Τωρα βρεθηκαν νεες θεσεις ή αν γινει ο δημογραφικος μας χαρακτηρας πιο ...ξανθος, ειναι θετικο σημείο!
Ξέχασες το Παρίσι και το Gharlie Hebdo.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:09Μην προσποιηθεις τον αντιρατσιστη, θα ειναι γελοίο. Το οτι οι μωαμεθανοι θα οδηγησουν σε διακοινοτικες συγκρουσεις, ειναι αστειο. Μια ματια στο Λονδινο ή τις ΗΠΑ, θα πεισει και τον πλεον....φυλετιστή. (ξερεις εσυ)πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:07Πιο χριστιανικός μεσιέ.Εγώ δεν θα προσποιηθώ τον αντιρατσιστή αλλά ούτε και τον φυλετιστή.Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα αλλά η κουλτούρα και δεν θέλω μωαμεθανούς γιατί δεν θέλω "διακοινοτικές συγκρούσεις" - ξέρεις εσύ - στο μέλλον.Από τους άλλους ας έλθουν.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:03 Πολύ καλά, νομιζα οτι το επιχειρημα ηταν πως "δεν χωράμε αλλους" ή "θα μας αλλαξουν τον δημογραφικο χαρακτηρα". Τωρα βρεθηκαν νεες θεσεις ή αν γινει ο δημογραφικος μας χαρακτηρας πιο ...ξανθος, ειναι θετικο σημείο!
Δεν το ξεχασα. Βλεπω όμως οτι οι πολυπολιτισμικες χωρες με ψηλα ποσοστα μουσουλμανων, εχουν καλύτερο επιπεδο ανθρωπινης αναπτυξης από οτι οι βαλκανιες μονοπολιτισμικές χώρες. Και οτι πολλοι μουσουλμανοι συνεισφερουν εποικοδομητικα στην κοινωνία. Τωρα, το να παιρνεις ενα περιστατικο για να βγαλεις συμπερασμα για συγκρουση πολιτισμών, ειναι γελοίο.πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:11Ξέχασες το Παρίσι και το Gharlie Hebdo.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:09Μην προσποιηθεις τον αντιρατσιστη, θα ειναι γελοίο. Το οτι οι μωαμεθανοι θα οδηγησουν σε διακοινοτικες συγκρουσεις, ειναι αστειο. Μια ματια στο Λονδινο ή τις ΗΠΑ, θα πεισει και τον πλεον....φυλετιστή. (ξερεις εσυ)πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:07
Πιο χριστιανικός μεσιέ.Εγώ δεν θα προσποιηθώ τον αντιρατσιστή αλλά ούτε και τον φυλετιστή.Δεν με ενδιαφέρει το χρώμα αλλά η κουλτούρα και δεν θέλω μωαμεθανούς γιατί δεν θέλω "διακοινοτικές συγκρούσεις" - ξέρεις εσύ - στο μέλλον.Από τους άλλους ας έλθουν.![]()
Ένα περιστατικό υπήρξε στην Ευρώπη με τους μουσουλμάνους;μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:19Δεν το ξεχασα. Βλεπω όμως οτι οι πολυπολιτισμικες χωρες με ψηλα ποσοστα μουσουλμανων, εχουν καλύτερο επιπεδο ανθρωπινης αναπτυξης από οτι οι βαλκανιες μονοπολιτισμικές χώρες. Και οτι πολλοι μουσουλμανοι συνεισφερουν εποικοδομητικα στην κοινωνία. Τωρα, το να παιρνεις ενα περιστατικο για να βγαλεις συμπερασμα για συγκρουση πολιτισμών, ειναι γελοίο.πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:11Ξέχασες το Παρίσι και το Gharlie Hebdo.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:09
Μην προσποιηθεις τον αντιρατσιστη, θα ειναι γελοίο. Το οτι οι μωαμεθανοι θα οδηγησουν σε διακοινοτικες συγκρουσεις, ειναι αστειο. Μια ματια στο Λονδινο ή τις ΗΠΑ, θα πεισει και τον πλεον....φυλετιστή. (ξερεις εσυ)![]()
Αν θες παραδείγματα, το εμβολιο της Πφαϊζερ, το εφεύραν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ στην Γερμανία. Ο καλυτερος καρδιοχειρουργος της Αγγλιας ηταν ο Γιακουμπ, εσωσε χιλιαδες κοσμο. O Salah στην Μαντσεστερ μαγεύει, ο Σαλμαν Ρουσντι δημιουργει στην Αγγλια.
Ειναι λιγα και δεν ανατρέπουν την μεγάλη, τεράστια εικονα. Οι μουσουλμάνοι συνεισφέρουν επικοδομητικα στην ζωη της δυτικής ευρώπης.Γκουερινο 4 έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:29Ένα περιστατικό υπήρξε στην Ευρώπη με τους μουσουλμάνους;μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:19Δεν το ξεχασα. Βλεπω όμως οτι οι πολυπολιτισμικες χωρες με ψηλα ποσοστα μουσουλμανων, εχουν καλύτερο επιπεδο ανθρωπινης αναπτυξης από οτι οι βαλκανιες μονοπολιτισμικές χώρες. Και οτι πολλοι μουσουλμανοι συνεισφερουν εποικοδομητικα στην κοινωνία. Τωρα, το να παιρνεις ενα περιστατικο για να βγαλεις συμπερασμα για συγκρουση πολιτισμών, ειναι γελοίο.
Αν θες παραδείγματα, το εμβολιο της Πφαϊζερ, το εφεύραν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ στην Γερμανία. Ο καλυτερος καρδιοχειρουργος της Αγγλιας ηταν ο Γιακουμπ, εσωσε χιλιαδες κοσμο. O Salah στην Μαντσεστερ μαγεύει, ο Σαλμαν Ρουσντι δημιουργει στην Αγγλια.
Δεν ντρέπεσαι λίγο;
Τι να κλασουν εκατοντάδες αθώοι νεκροίμίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:38Ειναι λιγα και δεν ανατρέπουν την μεγάλη, τεράστια εικονα. Οι μουσουλμάνοι συνεισφέρουν επικοδομητικα στην ζωη της δυτικής ευρώπης.Γκουερινο 4 έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:29Ένα περιστατικό υπήρξε στην Ευρώπη με τους μουσουλμάνους;μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:19
Δεν το ξεχασα. Βλεπω όμως οτι οι πολυπολιτισμικες χωρες με ψηλα ποσοστα μουσουλμανων, εχουν καλύτερο επιπεδο ανθρωπινης αναπτυξης από οτι οι βαλκανιες μονοπολιτισμικές χώρες. Και οτι πολλοι μουσουλμανοι συνεισφερουν εποικοδομητικα στην κοινωνία. Τωρα, το να παιρνεις ενα περιστατικο για να βγαλεις συμπερασμα για συγκρουση πολιτισμών, ειναι γελοίο.
Δεν ντρέπεσαι λίγο;
Aυτές οι χώρες ήσαν πιο προηγμένες από τις βαλκανικές επί αιώνες και πριν πάνε εκεί μουσουλμάνοι.Και μόνο μονοπολιτισμικές δεν είναι οι βαλκανικές χώρες που είχαν μουσουλμάνους και αφεντικά επί 4 αιώνες της οθωμανικής αυτοκρατορίας.Ειδικά στα Βαλκάνια ποτέ δεν κατορθώθηκε ομαλή συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων για μεγάλο διάστημα σε καμμιά χώρα.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:19 Δεν το ξεχασα. Βλεπω όμως οτι οι πολυπολιτισμικες χωρες με ψηλα ποσοστα μουσουλμανων, εχουν καλύτερο επιπεδο ανθρωπινης αναπτυξης από οτι οι βαλκανιες μονοπολιτισμικές χώρες
Δεν φταιει ο μεσος μουσουλμανος για τις πραξεις μερικων παρανοϊκων, ουτε και το % μουσουλμάνων σε μια χωρα σχετιζεται. Οπως δεν φταιει ο καθε λευκος για τον Χιτλερ.Γκουερινο 4 έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:50Τι να κλασουν εκατοντάδες αθώοι νεκροίμίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:38Ειναι λιγα και δεν ανατρέπουν την μεγάλη, τεράστια εικονα. Οι μουσουλμάνοι συνεισφέρουν επικοδομητικα στην ζωη της δυτικής ευρώπης.Γκουερινο 4 έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:29
Ένα περιστατικό υπήρξε στην Ευρώπη με τους μουσουλμάνους;
Δεν ντρέπεσαι λίγο;
Ο σαλαχ είναι παικταράς αφου
Οι ΗΠΑ και οι σκανδιναβικες χωρες, δεν ηταν πιο προηγμενες απο τις χωρες τις ανατολικης ευρωπης επι αινώνες. Επελεξαν να ειναι ανοικτες κοινωνίες, φιλελεύθερες. Στα βαλκάνια και οι χριστιανοι αλληλοσκοτώνονται μεταξυ τους. Αρα να χωρίσουμε και τους χριστιανους; Τα βαλκανια επελεξαν να ειναι κλειστες κοινωνίες, για να μην υπαρχουν πολιτισμικες συγκρουσεις, και συνεχως αλληλοσκοτώνονται.πατησιωτης έγραψε: 08 Μαρ 2022, 10:08Aυτές οι χώρες ήσαν πιο προηγμένες από τις βαλκανικές επί αιώνες και πριν πάνε εκεί μουσουλμάνοι.Και μόνο μονοπολιτισμικές δεν είναι οι βαλκανικές χώρες που είχαν μουσουλμάνους και αφεντικά επί 4 αιώνες της οθωμανικής αυτοκρατορίας.Ειδικά στα Βαλκάνια ποτέ δεν κατορθώθηκε ομαλή συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων για μεγάλο διάστημα σε καμμιά χώρα.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Μαρ 2022, 09:19 Δεν το ξεχασα. Βλεπω όμως οτι οι πολυπολιτισμικες χωρες με ψηλα ποσοστα μουσουλμανων, εχουν καλύτερο επιπεδο ανθρωπινης αναπτυξης από οτι οι βαλκανιες μονοπολιτισμικές χώρες
Όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.