!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Όχι.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Sid Vicious
Re: Είναι οι The Doors η πιο βαρετή υπερεκτιμημένη μπάντα στην ιστορία της μουσικής...
Βασικα μιλατε πολυ για μπαντες των 60ς, φοβαμαι εχουμε να κανουμε με χιππηδες, ας ριξει μια ματια ο Πουτιν στην ενοτητα μουσικης του φορουμ και να κυρηξει μια αποχιπποποιηση της ενοτητας
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η αγαπημένη σας μπάντα είναι αυτή και των δύο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:10Θα ήθελα να μην είμαι, αλλά τεσπα, ποια αγαπημένη σου μπάντα εθιξα;Menios_mikroulis έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:09μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είσαι πάνω από 16EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Φεβ 2022, 20:08 Slayer > Metallica >>>>αιμορροϊδικες κουραδες>>> ελληνικη τραπ>>>>> Κερτ Πρεζομπειν & Τζιμ Βλημορισον (τουλάχιστον ο πρεζονιος γρατζουναγε κ την κιθάρα)
Prove me wrong![]()
![]()
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Νομίζω καμμία μπάντα δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει τον ήχο τηςNostalgia έγραψε: 06 Μαρ 2022, 04:04
Τρομεροι και οι Doors, απο τις ελαχιστες μπαντες που δεν καταφεραν να αντιγραψουν τον ηχο τους.
- BigChiefWahoo
Ξέρεις ποιανού επιλογή ήταν να τοποθετηθεί αυτή η πλακέτα στον τάφο του,έτσι ;
Του πατέρα του.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Μαρ 2022, 22:43Ξέρεις ποιανού επιλογή ήταν να τοποθετηθεί αυτή η πλακέτα στον τάφο του,έτσι ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εν τω μεταξύ, την συγκεκριμένη φράση την έχω κάνει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του δεξιού χεριού μου.
- BigChiefWahoo
Που είσαι συ ρε ;Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:03Του πατέρα του.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Μαρ 2022, 22:43 Ξέρεις ποιανού επιλογή ήταν να τοποθετηθεί αυτή η πλακέτα στον τάφο του,έτσι ;
Ήθελα να μου απαντήσει ο Στύγιος,αλλά χαλάλι σου.
Εδώ είμαι.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:07Που είσαι συ ρε ;Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:03Του πατέρα του.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Μαρ 2022, 22:43 Ξέρεις ποιανού επιλογή ήταν να τοποθετηθεί αυτή η πλακέτα στον τάφο του,έτσι ;![]()
Ήθελα να μου απαντήσει ο Στύγιος,αλλά χαλάλι σου.
Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου.
- BigChiefWahoo
Όλα καλά,αν και ακόμα δεν μας ήρθε εκκαθαριστικός ΔΕΗ
BigChiefWahoo έγραψε: 07 Μαρ 2022, 22:43Ξέρεις ποιανού επιλογή ήταν να τοποθετηθεί αυτή η πλακέτα στον τάφο του,έτσι ;
.
Ανοιξες τις Πόρτες και ξαναμπήκες βλέπω.....
Πάρε το δώρο σου.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
όλα τα ροκ γκρουπ δεν ειναι;
Τα πμ μου είναι ανοιχτά.Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:05 Εν τω μεταξύ, την συγκεκριμένη φράση την έχω κάνει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του δεξιού χεριού μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
Γεια και σε σένα ρε παίχτηΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2022, 23:28
Ανοιξες τις Πόρτες και ξαναμπήκες βλέπω.....![]()
Πάρε το δώρο σου.....
Είπα να ξεδώσω για λίγο,μέχρι να ξαναφύγω.
Το έχω δει το βίντεο.Καλλίτερο ακόμα είναι ένα άλλο που μιλάει η αδερφή του,πολύ αξιοπρεπής κυρία !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 0 Απαντήσεις