οποιος - οποια το κάνει ας ανεβάσει βινδεονenterprise-psi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:22 Σιγά το δύσκολο ρε, το θέμα είναι σε διακόπτη με δυο πλήκτρα, να ανοίγεις εναλλάξ το ένα και το άλλο, με δυο πόδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το δοκίμασα μόλις στον ψηλό, πολύ ευκολο, μία το ένα πόδι μιά το άλλο το αλλο μισό του μπουτόν κλπ, εκτός αν έκανες πλάκα και εννούσες κάτι άλλοenterprise-psi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:22 Σιγά το δύσκολο ρε, το θέμα είναι σε διακόπτη με δυο πλήκτρα, να ανοίγεις εναλλάξ το ένα και το άλλο, με δυο πόδια.
δεν έχω και δείγμα απο πιο παλιά να ξέρω αν το μπορούσα αυτό, κρίμα
Πες απόσταση από τον τοίχο - και αν γέρνεις πίσω να ξέρεις δεν πιάνεται - είναι κλέψιμο.enaon έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:31το δοκίμασα μόλις στον ψηλό, πολύ ευκολο, μία το ένα πόδι μιά το άλλο το αλλο μισό του μπουτόν κλπ, εκτός αν έκανες πλάκα και εννούσες κάτι άλλοenterprise-psi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:22 Σιγά το δύσκολο ρε, το θέμα είναι σε διακόπτη με δυο πλήκτρα, να ανοίγεις εναλλάξ το ένα και το άλλο, με δυο πόδια.![]()
δεν έχω και δείγμα απο πιο παλιά να ξέρω αν το μπορούσα αυτό, κρίμα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ναι γέρνω πολύ, αλλά μπορώ να το κάνω προς τα πίσω χωρίς πρόβλημα, δεν σπάω την μέση, κρατάω απλά κλήση με την φτέρνα, έχει γίνει πολύ σταθερή. Η μύτη του σταθερού ειναι 55 πόντους απο τον τοίχο.Αγις έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:34
Πες απόσταση από τον τοίχο - και αν γέρνεις πίσω να ξέρεις δεν πιάνεται - είναι κλέψιμο.![]()
τεσπα, άσχετα όλα αυτά λίγο οκ, απλά ήθελα να πω οτι βελτιώνει την ισορροπία, δεν χρειάζεται να έχεις, σε μαθαίνει και ενεργοποιεί ό,τι χρειάζεσαι, νομίζω. Σε λίγο καιρό θα πω με πιο μεγάλη σιγουριά.
Σκουριασες - πλακώσου στις διατατικές .Το πρόγραμμα το γνωρίζεις.enaon έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:40ναι γέρνω πολύ, αλλά μπορώ να το κάνω προς τα πίσω χωρίς πρόβλημα, δεν σπάω την μέση, κρατάω απλά κλήση με την φτέρνα, έχει γίνει πολύ σταθερή. Η μύτη του σταθερού ειναι 55 πόντους απο τον τοίχο.Αγις έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:34
Πες απόσταση από τον τοίχο - και αν γέρνεις πίσω να ξέρεις δεν πιάνεται - είναι κλέψιμο.![]()
Στους 50 τον 1.20 θα τον έχεις άνετα σε κανα 20 ημερο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
βρε μπορώ και παραπάνω οκ, δεν λέω αυτό που εννοείς, λέω να κάθεσαι μπροστά στον διακόπτη με γόνατο λυγισμένο, και να κάνεις μικρές κινήσεις με τον αστράγαλο, σαν να ήταν χέρι. Δεν με έχεις καταλάβει στο ξαναλέω, εννοώ αλήθεια άλλο επίπεδο, έλεγχο του κέντρου γενικό σε κάθε στάση, χρόνια προπόνησης κανονικά με την τεχνική που λέμε γιατί εκεί και έχει σημασία πόσο καλά θα το μάθεις, εδώ δεν έχει να το μάθεις λάθοςΑγις έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:48 Σκουριασες - πλακώσου στις διατατικές .Το πρόγραμμα το γνωρίζεις.
πάντως πλέον μπορώ να ρίξω κροσέ σε κάποιον με την φτέρνα ενώ είναι μπροστά μου ακριβώς, απίστευτο, πάω πίσω τον κορμό για πλάκα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να αισθανθώ τύψεις ή αυθεντική χαρά για αυτό το τίμιο νήμα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εγώ σου χρωστάω πάντως, αν δεν ήσουν εσύ που ρώταγες για ποδήλατο δεν θα ήμουν σήμερα έτοιμος να πάω βολτούλα. Αν δεν τύχει καμία στραβή και γίνω αυτοκόλλητο σίγουρα αυθεντική χαρά, δεν θυμάμαι πιο όχημα έχω αγοράσει και με έχει κάνει να χαρώ τόσο, νομίζω κανένα. Ασε που βελτιώνεται κάθε μέρα, οι αναρτήσεις του έχουν αρχίσει και πετάνε, κάνουν τρελά κόλπα τα γόνατά μου που θα τα πω άλλη φορά. 
πάντως πριν ένα μήνα είχα δύο προβλήματα μικρά στα πόδια. Ο δεξής αστράγαλος ήταν περίεργος εδώ και 20 χρόνια, από ένα καλό διάστρεμμα κάποτε δεν είχε έρθει ποτέ στα ίσια του γιατί τον προστατεύω με μποτάκια στο μπάσκετ κλπ, και το αριστερό γόνατο είχε μια ευαισθησία στην στήριξη κατά την δεξιά περιστροφή, είχε κάνει ένα τακ κάποτε και από τότε το προστατεύω και αυτό. Και τα δύο έχουν αλλάξει, δεν μπορώ να νιώσω πλέον το σημείο που έχουν αδυναμία.
πάντως πριν ένα μήνα είχα δύο προβλήματα μικρά στα πόδια. Ο δεξής αστράγαλος ήταν περίεργος εδώ και 20 χρόνια, από ένα καλό διάστρεμμα κάποτε δεν είχε έρθει ποτέ στα ίσια του γιατί τον προστατεύω με μποτάκια στο μπάσκετ κλπ, και το αριστερό γόνατο είχε μια ευαισθησία στην στήριξη κατά την δεξιά περιστροφή, είχε κάνει ένα τακ κάποτε και από τότε το προστατεύω και αυτό. Και τα δύο έχουν αλλάξει, δεν μπορώ να νιώσω πλέον το σημείο που έχουν αδυναμία.
Δλδ το κάνεις σαν τον Ευζωνα που σηκώνει γόνατο -γέρνει πίσω και παίζει το ακροπόδιο + τσαρουχόφουντα ;enaon έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:58βρε μπορώ και παραπάνω οκ, δεν λέω αυτό που εννοείς, λέω να κάθεσαι μπροστά στον διακόπτη με γόνατο λυγισμένο, και να κάνεις μικρές κινήσεις με τον αστράγαλο, σαν να ήταν χέρι. Δεν με έχεις καταλάβει στο ξαναλέω, εννοώ αλήθεια άλλο επίπεδο, έλεγχο του κέντρου γενικό σε κάθε στάση, χρόνια προπόνησης κανονικά με την τεχνική που λέμε γιατί εκεί και έχει σημασία πόσο καλά θα το μάθεις, εδώ δεν έχει να το μάθεις λάθοςΑγις έγραψε: 16 Σεπ 2018, 10:48 Σκουριασες - πλακώσου στις διατατικές .Το πρόγραμμα το γνωρίζεις.
πάντως πλέον μπορώ να ρίξω κροσέ σε κάποιον με την φτέρνα ενώ είναι μπροστά μου ακριβώς, απίστευτο, πάω πίσω τον κορμό για πλάκα.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ναι αυτό, πολύ καλύτερα νομίζω όμως, μπορώ να το κάνω όπως το δάκτυλο του χεριού, να ακουμπήσω στην πάνω πλευρά, να κατεβάσω σιγά σιγά μέχρι κάτω χωρίς να χάσω επαφή με τον διακόπτη, και να κάνω κλικ, να πάω σιγά σιγά πάνω, να κάνω κλικ κλπ, άλλο επίπεδο λέμεΑγις έγραψε: 16 Σεπ 2018, 11:35 Δλδ το κάνεις σαν τον Ευζωνα που σηκώνει γόνατο -γέρνει πίσω και παίζει το ακροπόδιο + τσαρουχόφουντα ;![]()
δεν έχω πει και τίποτα για το μεγαλύτερο λάθος εκτίμησης που έκανε ο Αγις, αυτό της ειδικότητάς του μάλιστα.
Θα μαζέψω ένα πότ πουρί όμως απο αντιδράσεις κλπ, γιατί έχει πολύ πλάκα στα αλήθεια, είμαι και ο πιο αντικοινωνικός παρεούλης που ξέρω οπότε δεν τα εκμεταλλεύομαι, αλλά αν δεν ήμουν εγώ θα είχα κάνει τα μισά χιλιόμετρα τώρα.
Θα μαζέψω ένα πότ πουρί όμως απο αντιδράσεις κλπ, γιατί έχει πολύ πλάκα στα αλήθεια, είμαι και ο πιο αντικοινωνικός παρεούλης που ξέρω οπότε δεν τα εκμεταλλεύομαι, αλλά αν δεν ήμουν εγώ θα είχα κάνει τα μισά χιλιόμετρα τώρα.
Ρίξτο - δώσε με - πες τα ολα.enaon έγραψε: 16 Σεπ 2018, 11:47 δεν έχω πει και τίποτα για το μεγαλύτερο λάθος εκτίμησης που έκανε ο Αγις, αυτό της ειδικότητάς του μάλιστα.![]()
Θα μαζέψω ένα πότ πουρί όμως απο αντιδράσεις κλπ, γιατί έχει πολύ πλάκα στα αλήθεια, είμαι και ο πιο αντικοινωνικός παρεούλης που ξέρω οπότε δεν τα εκμεταλλεύομαι, αλλά αν δεν ήμουν εγώ θα είχα κάνει τα μισά χιλιόμετρα τώρα.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ένα είναι το θέμα ειδικότητάς σου ρε, καλά και το κυνήγι και το ψήσιμο κλπ, πολλά, αλλά ένα ειναι πάνω απο όλα, τα θηλυκά. Λέω για την κουβέντα που κάνατε εκεί με τον στ, αλλά δεν έχει νόημα να σου πώ πόσο έξω έπεσες νομίζω, πρέπει να δείς για να καταλάβεις οτι κάτι δεν πάει καλά. Δύο φυσιολογικές ημέρες αρκούν για αρκετό υλικό για να συζητήσουμε, κάποια στιγμή θα το κάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν καταλάβατε νουμπαδες, όταν λέω με τα δυο πόδια, εννοώ ταυτόχρονα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
το φαντάστηκα αλλά και το άλλο που κατάλαβα και καλά καλό ήταν, πιο παλιά θα έμοιαζε τρελά δύσκολοenterprise-psi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 12:01 Δεν καταλάβατε νουμπαδες, όταν λέω με τα δυο πόδια, εννοώ ταυτόχρονα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 2027 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις