!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:56 Αλλα ενας μαλακας αγνοει την απαγορευση, αλλοι 10 μαλακες δεν τον καταγγελουν για να μη σπιλωσουν την δηθεν ηθικη τους και γινουνε ρουφιανοι, και τελος οι αρχες δε δειχνουν τον απαραιτητο ζηλο.

Δευτερο, καθε μερα υπαρχουν 10 περιστατικα με φωτιες που σβηνονται αμεσως, αλλα αμα φυσαει θα μπορουσαν να παρουν εκταση και να γινει ενα ματι
Εδώ ακριβώς έχουμε την σειρά με τις γελοιότητες των δίποδων ζώων της Ελλάδας για τις οποίες κανένας δεν φταίει!!!
- Φυτεύουν πεύκα σαν μανιακοί! Ένα δέντρο που είναι ο άρχοντας της φωτιάς! Εάν τα δέντρα στο Μάτι δεν ήταν πεύκα, τότε η φωτιά θα έτρεχε με το 1/3 της ταχύτητας (στην χειρότερη περίπτωση) και είχε σωθεί ο κόσμος! Αλλά τα άχρηστα, διεστραμμένα, δίποδα σκατά - πολιτικοί και πολίτες - θέλουν παντού πεύκα!!!
- Όσοι έχουν σπίτια σε δασικές εκτάσεις δεν κάνουν τίποτα για να είναι σίγουροι για την περίπτωση φωτιάς - έτσι έχουν μάθει τα γελοία υποκείμενα - ότι θα έρθει να τους σώσει ο θεός!!! Οι κανονισμοί που έχουν θεσπιστεί, απλά δεν εφαρμόζονται σχεδόν από κανένα από τα γελοία υποκείμενα και οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτα για να εφαρμόσουν γιατί θα χάσουν ψήφους!!!
- Εδώ και 40 χρόνια έχουμε ψυχοπροβληματικά υποκείμενα για πολιτικούς που το μόνο που θέλουν είναι η καρέκλα και όχι το κακό των πολιτών!!!
α) Αφήνουν τα δίποδα σκατά να χτίζουν παντού αυθαίρετα.
β) Δεν τιμωρούν τα δίποδα σκατά που κάνουν πράξεις ενάντια στους νόμους.
γ) Πάντα δεν φταίνε για το τελικό αποτέλεσμα!
δ) Είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί εγκληματίες γιατί όχι μόνο τα παίρνουν από τους οικοπεδοφάγους, αλλά δείχνουν το δρόμο για τους υπόλοιπους!!! Για να μην ξεχνάμε τη φωτιά στο παραθαλάσσιο δάσος της Βουλιαγμένης το 1950 περίπου ή τη φωτιά στους Θρακομακεδόνες το 80...
- Εδώ και 40 χρόνια παίζουν όλοι το παιχνίδι : βάζουν κάποιοι ανώμαλοι φωτιά, τρέχουν να τη σβήσουν οι δυνάμεις , εκτρέπουν τη φωτιά προς το δάσος για να μην καούν αυθαίρετα κωλόσπιτα ή γενικά "περιουσίες" και τα δίποδα ζώα απλά δεν ενδιαφέρονται ή χειρότερα απλά παρακολουθούν!!!

Κόφτε λοιπόν τις γελοιότητες του τύπου "φταίνε οι αστυνομικοί που έδειχναν σε λάθος κατεύθυνση". Το ότι π.χ. οι κουκουνάρες από τα κωλόπευκα πήδηξαν ολόκληρη λεωφόρο και έβαλαν φωτιά στην άλλη άκρη το καταπίνετε αμάσητο ε;;;
Με λίγα λόγια μην βγάζετε έξω τους νεκρούς και τους υπόλοιπους που υπέφεραν από την φωτιά στο Μάτι - αυτοί είναι που φταίνε!!!
Όπως και εσείς με τον γελοίο τρόπο σκέψης σας!!!
Ναι εσείς!!!
Γιατί αποκλείεται να μην έχει κάποιος από τους εσάς ή κάποιος συγγενής του αυθαίρετο κωλόσπιτο!
Γιατί αποκλείεται να μην έχετε ψηφίσει τα σκουπίδια των τελευταίων 40 ετών που έκαναν τα πάντα για μία ψήφο.
Γιατί αποκλείεται να μην βλέπετε παντού πεύκα και να άρεσαν!
Γιατί αποκλείεται να μην συμπαθήσετε στο τέλος ένα διεστραμμένο ξέρασμα που έβαζε φωτιές και αντί να εξοντωθεί να το υποθάλπετε και από πάνω! Βλέπετε είναι "φασιστικό" να τιμωρούν τους κακοποιούς και τους εγκληματίες, όσο ψηλά και εάν βρίσκονται...

Καταλάβετε το και αφήστε τις γελοιότητες!!!
Εσείς είσαστε οι εγκληματίες - στα δικά σας χέρια είναι το αίμα των νεκρών από το Μάτι!!!

.
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

Εικόνα

Καθηγητής από τα lidl
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Deja έγραψε: 15 Σεπ 2018, 11:36 Εικόνα

Καθηγητής από τα lidl
:smt005:
Κουλισμος. Νεα ορολογια
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

OANNHSEA έγραψε: 15 Σεπ 2018, 11:28 Οι κανονισμοί που έχουν θεσπιστεί, απλά δεν εφαρμόζονται σχεδόν από κανένα από τα γελοία υποκείμενα και οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτα για να εφαρμόσουν γιατί θα χάσουν ψήφους!!!
Ποιος κανονισμός που θα είχε σώσει ανθρώπους υπήρχε στο Μάτι και δεν εφαρμόστηκε; :102: :102: Ή μήπως ήταν όλοι οι αρμόδιοι τρία πουλάκια κάθονται γιατί από τύχη δεν είχε γίνει κάτι σαν αυτό που έγινε δυστυχώς; Και ήταν έτσι επειδή οι ίδιοι οι πολίτες δεν το είχαν στις προτεραιότητές τους; Υποτίθεται όμως οι αρμόδιοι κάτι παραπάνω θα έπρεπε να υποψιάζονται σε σχέση με τον απλό πολίτη. Το πιο απλό στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν η εκκένωση στην ώρα της όσο και αν ακούγεται επιστημονική φαντασία στα αυτιά κάποιων πια! Ακόμα και χωρίς την απώλεια των ζωών οι καταστροφές ήταν τεράστιες βέβαια.

Η εκκένωση γίνεται με αυθόρμητο τρόπο σε όποια μέρη έχουν καλή ορατότητα από τη φωτιά, δεν χρειάζεται να το πει κανείς να φύγεις, αλλά δεν έλαβαν υπόψη οι αρμόδιοι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η ορατότητα για τους κατοίκους ήταν μηδενική λόγω της μορφολογίας του εδάφους και έτσι έχασαν χρόνο. Δεν περιμένεις να έρθει στα 100 μέτρα η φωτιά που καίει εξάμετρα πεύκα, ειδικά αν κινδυνεύεις να περικυκλωθείς από ένα μέτωπο, αλλά οι περισσότεροι που την πάτησαν έπαθαν αυτό ακριβώς. Δεν ήξεραν καν ποσο κοντά ήταν η φωτιά παρά μόνο όταν ήδη την έβλεπαν σχεδόν. Συν μερικοί που εγκλωβίστηκαν στην κίνηση.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Athina__P έγραψε: 15 Σεπ 2018, 11:52 Ποιος κανονισμός που θα είχε σώσει ανθρώπους υπήρχε στο Μάτι και δεν εφαρμόστηκε;
Α) Νόμος για τα αυθαίρετα.
Β) Νόμος για δέντρα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.
Γ) Άλλοι μικροί νόμοι όπως π.χ. η δεξαμενή νερού προς κατάσβεση...
Δ) Νόμος για τα σπίτια χτισμένα από ξύλο σε περιοχές με μεγάλο δασοκάλυψη.
Ε) Νόμοι πολεοδομία που δεν εφαρμόστηκαν κατά συρροή στην περιοχή...

Να συνεχίσω;;;
Athina__P έγραψε: 15 Σεπ 2018, 11:52 Δεν περιμένεις να έρθει στα 100 μέτρα η φωτιά που καίει εξάμετρα πεύκα, ειδικά αν κινδυνεύεις να περικυκλωθείς από ένα μέτωπο, αλλά οι περισσότεροι που την πάτησαν έπαθαν αυτό ακριβώς. Δεν ήξεραν καν ποσο κοντά ήταν η φωτιά παρά μόνο όταν ήδη την έβλεπαν σχεδόν. Συν μερικοί που εγκλωβίστηκαν στην κίνηση.
Ε όχι...
Ξέρεις ότι το παιχνίδι των κατοίκων περιοχών που τα χτυπάει συνέχεια φωτιά είναι να την βλέπουν χωρίς να κάνουν τίποτα;
Γιατί ξέρουν ότι θα την σβήσουν πάση θυσία, πριν φτάσει σε οικίες, ακόμα και εάν καούν τεράστιες εκτάσεις δάσους!!!
Έχουν μάθει πια μετά από τόσα χρόνια γελοιότητες του ελληνικού κράτους!!!

.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

OANNHSEA έγραψε: 15 Σεπ 2018, 11:28
Υδράργυρος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:56 Αλλα ενας μαλακας αγνοει την απαγορευση, αλλοι 10 μαλακες δεν τον καταγγελουν για να μη σπιλωσουν την δηθεν ηθικη τους και γινουνε ρουφιανοι, και τελος οι αρχες δε δειχνουν τον απαραιτητο ζηλο.

Δευτερο, καθε μερα υπαρχουν 10 περιστατικα με φωτιες που σβηνονται αμεσως, αλλα αμα φυσαει θα μπορουσαν να παρουν εκταση και να γινει ενα ματι
Εδώ ακριβώς έχουμε την σειρά με τις γελοιότητες των δίποδων ζώων της Ελλάδας για τις οποίες κανένας δεν φταίει!!!
- Φυτεύουν πεύκα σαν μανιακοί! Ένα δέντρο που είναι ο άρχοντας της φωτιάς! Εάν τα δέντρα στο Μάτι δεν ήταν πεύκα, τότε η φωτιά θα έτρεχε με το 1/3 της ταχύτητας (στην χειρότερη περίπτωση) και είχε σωθεί ο κόσμος! Αλλά τα άχρηστα, διεστραμμένα, δίποδα σκατά - πολιτικοί και πολίτες - θέλουν παντού πεύκα!!!
- Όσοι έχουν σπίτια σε δασικές εκτάσεις δεν κάνουν τίποτα για να είναι σίγουροι για την περίπτωση φωτιάς - έτσι έχουν μάθει τα γελοία υποκείμενα - ότι θα έρθει να τους σώσει ο θεός!!! Οι κανονισμοί που έχουν θεσπιστεί, απλά δεν εφαρμόζονται σχεδόν από κανένα από τα γελοία υποκείμενα και οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτα για να εφαρμόσουν γιατί θα χάσουν ψήφους!!!
- Εδώ και 40 χρόνια έχουμε ψυχοπροβληματικά υποκείμενα για πολιτικούς που το μόνο που θέλουν είναι η καρέκλα και όχι το κακό των πολιτών!!!
δ) Είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί εγκληματίες γιατί όχι μόνο τα παίρνουν από τους οικοπεδοφάγους, αλλά δείχνουν το δρόμο για τους υπόλοιπους!!! Για να μην ξεχνάμε τη φωτιά στο παραθαλάσσιο δάσος της Βουλιαγμένης το 1950 περίπου ή τη φωτιά στους Θρακομακεδόνες το 80...
- Εδώ και 40 χρόνια παίζουν όλοι το παιχνίδι : βάζουν κάποιοι ανώμαλοι φωτιά, τρέχουν να τη σβήσουν οι δυνάμεις , εκτρέπουν τη φωτιά προς το δάσος για να μην καούν αυθαίρετα κωλόσπιτα ή γενικά "περιουσίες" και τα δίποδα ζώα απλά δεν ενδιαφέρονται ή χειρότερα απλά παρακολουθούν!!!

Κόφτε λοιπόν τις γελοιότητες του τύπου "φταίνε οι αστυνομικοί που έδειχναν σε λάθος κατεύθυνση". Το ότι π.χ. οι κουκουνάρες από τα κωλόπευκα πήδηξαν ολόκληρη λεωφόρο και έβαλαν φωτιά στην άλλη άκρη το καταπίνετε αμάσητο ε;;;
Με λίγα λόγια μην βγάζετε έξω τους νεκρούς και τους υπόλοιπους που υπέφεραν από την φωτιά στο Μάτι - αυτοί είναι που φταίνε!!!
Ναι εσείς!!!
Γιατί αποκλείεται να μην έχει κάποιος από τους εσάς ή κάποιος συγγενής του αυθαίρετο κωλόσπιτο!
Γιατί αποκλείεται να μην έχετε ψηφίσει τα σκουπίδια των τελευταίων 40 ετών που έκαναν τα πάντα για μία ψήφο.
Γιατί αποκλείεται να μην συμπαθήσετε στο τέλος ένα διεστραμμένο ξέρασμα που έβαζε φωτιές και αντί να εξοντωθεί να το υποθάλπετε και από πάνω! Βλέπετε είναι "φασιστικό" να τιμωρούν τους κακοποιούς και τους εγκληματίες, όσο ψηλά και εάν βρίσκονται...

Εσείς είσαστε οι εγκληματίες - στα δικά σας χέρια είναι το αίμα των νεκρών από το Μάτι!!!

.
+100! :smt023
Εξαιρω περαστικους παιδια και νομιμους.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Εσθήρ έγραψε: 16 Σεπ 2018, 00:24
OANNHSEA έγραψε: 15 Σεπ 2018, 11:28

Ναι εσείς!!!

+100! :smt023
Εξαιρω περαστικους παιδια και νομιμους.
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως ο αναμάρτητος κίνσορας των άλλων, να αλλάξει όλα τα ρήματα και να τα βάλει στο α' πρόσωπο Πληθυντικού!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 00:30 Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως ο αναμάρτητος κίνσορας των άλλων, να αλλάξει όλα τα ρήματα και να τα βάλει στο α' πρόσωπο Πληθυντικού!
Α - Δεν έχω εγώ, ούτε οι συγγενείς μου αυθαίρετο...
Β - Φωνάζω εδώ και 25 χρόνια ότι τα πεύκα είναι θάνατος.
Γ - Από το 1993 δεν ψηφίζω κανένα καθίκι της βουλής.
Δ - Δεν έχω εξοχικό, νόμιμο εννοείται.
Ε - Το καλοκαίρι δεν πατάω σε περιοχές με αυθαίρετα γιατί πάντα φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό που έγινε στο Μάτι.
Ζ - Όπως ξέρεις πάντα γράφω ενάντια στα καθίκια που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν.
Η - Είμαι από τους πρώτους που γράφω ότι όλα τα σκουπίδια που βάζουν φωτιές, είτε ψυχοπαθείς είναι, είτε απλά πληρωμένοι από οικοπεδοφάγους, είτε γελοίοι που δεν ακολουθούν τους, θα πρέπει να εξοντώνονται για παραδειγματισμό!!!

Κάτι άλλο;

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Μετά το Μάτι κάτι έμαθαν και '' εξαφανίζονται '' τα πεύκα από αυλές και κήπους.

Οαννησεα τα εγραψες όλα. :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

Ανθρώπινο σκουπίδι δημοσιοκάφρος του ΣΚΑΪ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Φανταστείτε σε περιοχή σαν της Ραφήνας παράδειγμα που είχε κάποιες χρονιές πρόβλημα με τις πλημμύρες - να επεμβαίνουν οικολογοι -γιατι παρατήρησαν κατι ζεύγη σπανιων πτηνών σε ποταμόρεμα και να σταματάν οι εργασίες καθαρισμού του σκορπώντας φόβο για το τι θα γίνει σε περίπτωση ισχυρής βροχόπτωσης με καμένα τα γύρω υψώματα.
Αλλά ευτυχώς δεν γίνονται τέτοια πράματα... :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Nandros

OANNHSEA έγραψε: 16 Σεπ 2018, 07:29
Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 00:30 Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως ο αναμάρτητος κίνσορας των άλλων, να αλλάξει όλα τα ρήματα και να τα βάλει στο α' πρόσωπο Πληθυντικού!
Ε - Το καλοκαίρι δεν πατάω σε περιοχές με αυθαίρετα γιατί πάντα φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό που έγινε στο Μάτι.
Ζ - Όπως ξέρεις πάντα γράφω ενάντια στα καθίκια που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν.
Η - Είμαι από τους πρώτους που γράφω ότι όλα τα σκουπίδια που βάζουν φωτιές, είτε ψυχοπαθείς είναι, είτε απλά πληρωμένοι από οικοπεδοφάγους, είτε γελοίοι που δεν ακολουθούν τους, θα πρέπει να εξοντώνονται για παραδειγματισμό!!!

Κάτι άλλο;
Να συμπληρώσω πως ποτέ δεν παρέβεις τον νόμο (ακόμα και αυτούς που αγνοείς), δεν έκανες τροχαία παράβαση, δεν πέταξες αποτσίγαρο ή χαρτάκι στον δρόμο, απαιτείς αποδείξεις για επισκευές και πληρώνεις τον ΦΠΑ, κλπ. Ίδιος ο Ιησούς.
Λίγο-πολύ τα ίδια και εγώ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:11
OANNHSEA έγραψε: 16 Σεπ 2018, 07:29
Κάτι άλλο;
Να συμπληρώσω πως ποτέ δεν παρέβης τον νόμο (ακόμα και αυτούς που αγνοείς), δεν έκανες τροχαία παράβαση, δεν πέταξες αποτσίγαρο ή χαρτάκι στον δρόμο, απαιτείς αποδείξεις για επισκευές και πληρώνεις τον ΦΠΑ, κλπ. Ίδιος ο Ιησούς.
Λίγο-πολύ τα ίδια και εγώ.
Πφφφ, φοροφυγάδες!!!... :c005:
Εγώ έχω φυτέψει στον κήπο μου σεκόγιες, ανάβω το τσιγάρο μου με τσακμάκι για να αποφεύγω τη μόλυνση από αέρια, οδηγώ δεμένος χειροπόδαρα και με φίμωτρο, δηλώνω στην εφορία και τις μύγες που τσακώνει η γάτα μου ως γατοτροφή και ανακυκλώνω κι ό,τι σκουπίδι βρω πεταμένο στο δρόμο.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Nandros

Saliveros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:25Πφφφ, φοροφυγάδες!!!... :c005:
    Εγώ έχω φυτέψει στον κήπο μου σεκόγιες, ανάβω το τσιγάρο μου με τσακμάκι για να αποφεύγω τη μόλυνση από αέρια, οδηγώ δεμένος χειροπόδαρα και με φίμωτρο, δηλώνω στην εφορία και τις μύγες που τσακώνει η γάτα μου ως γατοτροφή και ανακυκλώνω κι ό,τι σκουπίδι βρω πεταμένο στο δρόμο.
    Τσακμάκι =
    Καις βενζίνα και συμβάλεις στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, ενώ εγώ χρησιμοποιώ αυτό:
    :smt019
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:34
    Saliveros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:25Πφφφ, φοροφυγάδες!!!... :c005:
    Τσακμάκι =
    Καις βενζίνα και συμβάλεις στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, ενώ εγώ χρησιμοποιώ αυτό:
    :smt019
    Το πρώτο είναι αναπτήρας, όχι τσακμάκι.
    Το δεύτερο εννοούσα κι εγώ, φοροφυγάδα :smt013

(αν μου τελειώσει το φυτίλι, τρίβω ξύλα)
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”