!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιρωσική παράνοια.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Αντιρωσική παράνοια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Υδράργυρος έγραψε: 05 Μαρ 2022, 02:09
nik_killthemall έγραψε: 05 Μαρ 2022, 01:25 Κι ο λουκασενκο κι ο καντυροφ εκλεγμενοι ειναι ... κι ο χιτλερ εκλεγμενος, κι ο κιμ το ιδιο ... αλλα μεταξυ μας τωρα, ποσα κιλα μλκας εισαι ?
Φαντασου οτι εσυ εχεις εκλεγμενο ενα βλακα που εγινε πθ επειδη ηταν και ο πατερας του, που βαραει προσοχες σε πρεζεμπορους και σωματεμπορους, και στα διαλειμματα πνιγει γυναικοπαιδα στη θαλασσα με τις παρανομες επαναπροωθησεις. Δοξαστε τον
Πριν ρε κουτορνιθι ειχες εκλεγμενο αλλον βλακα που εγινε πθ επειδη μενα νομο κι ενα αρθρο αυτη ειναι η διαφορα αλλα εισαι τερμα γλοιωδης για να την παραδεχτεις.
Ρωσοι β κορεα λευκορωσια χιτλερικη γερμανια κλπ ΚΑΙ ΠΡΙΝ "εκλεγμενο" τον ιδιο ειχαν και ΜΕΤΑ "εκλεγμενο" τον ιδιο θα εχουν.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Εισβάλει ο Πούτιν στην Γεωργία ,του έβαλαν κυρώσεις δεν έγινε τίποτα ,?Εισβάλει στην Κριμαία του βάζουνε κυρώσεις δεν έπαθε τίποτα Εισβάλει στην Ουκρανία απειλή με πυρηνικά ,οι σύμμαχοι αποφασίζουν να βάλουν κυρώσεις σε οτιδήποτε είναι Ρωσικό.

Τότε αρχίζουν κάποιοι να φωνάζουν.
Αντιρωσική παράνοια

Ναι γουστάρω να μην έχουν ανταλλακτικά για τις BMW για τα mercendes αυτοκίνητα ναι γουστάρω να μαυρίσει οτιδήποτε ρωσικό όχι γιατί θα πάθουμε τίποτα αν φάμε ρωσική σαλάτα ή αν δούμε ένα θεατρικό ρωσικής λογοτεχνίας.
Απλά για λόγους ηθικής πρέπει να σταλεί ένα βροντερό μήνυμα.
Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα και γύρω γύρω δεν μπορείτε να το καταλάβετε.
Είμαι υπέρ σε όλα ακόμα και να απαγορευτεί η χρήση της λέξης Ρωσίας από τα λεξικά.
Σε αυτόν που πουλάει τρέλα γυρνάς το καπέλο ανάποδα και τον πλησιάζεις χορεύοντας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

Niki έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:47 Εισβάλει ο Πούτιν στην Γεωργία ,του έβαλαν κυρώσεις δεν έγινε τίποτα ,?Εισβάλει στην Κριμαία του βάζουνε κυρώσεις δεν έπαθε τίποτα Εισβάλει στην Ουκρανία απειλή με πυρηνικά ,οι σύμμαχοι αποφασίζουν να βάλουν κυρώσεις σε οτιδήποτε είναι Ρωσικό.

Αντιρωσική παράνοια

Ναι γουστάρω να μην έχουν ανταλλακτικά για τις BMW για τα mercendes αυτοκίνητα ναι γουστάρω να μαυρίσει οτιδήποτε ρωσικό όχι γιατί θα πάθουμε τίποτα αν φάμε ρωσική σαλάτα ή αν δούμε ένα θεατρικό ρωσικής λογοτεχνίας.
Είμαι υπέρ σε όλα ακόμα και να απαγορευτεί η χρήση της λέξης Ρωσίας από τα λεξικά.
Σε αυτόν που πουλάει τρέλα γυρνάς το καπέλο ανάποδα και τον πλησιάζεις χορεύοντας.
'' Είμαι υπέρ σε όλα ακόμα και να απαγορευτεί η χρήση της λέξης Ρωσίας από τα λεξικά.'' Αυτα παθαινεις οταν αντι για Ντοστογιεφσκι και Τολστοι διαβαζεις Μπουκοφσκι και Μπορις Βιαν.... :alright:
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Και το ότι οι Ρώσοι ισοπεδώνουν ουκρανικές πόλεις με αμάχους μέσα δια βομβαρδισμού παράνοια είναι και αυτό. Αυτά έχει ο πόλεμος. Σ όλη τη γη τωρα αρκετοι ρωσοι θα φάνε μπούλινγκ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
_Andrea
Phorum.gr user: Τηλέσκορδος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από _Andrea »

Νομίζω ότι γίνεται υπερβολική αντιρωσική παράνοια αυτό τον καιρό. Για παράδειγμα, εδώ στην Ιταλία, ο διαυθυντής όρχηστρας της κυρίας όπερας του Μιλάνου "La Scala", ο ρώσος Valery Gergiev, διώχτηκε. Αυτός λέγεται να είναι φίλος του Πούτιν, και του ζήτησαν να πάρει θέση περί του πολέμου. Έχοντας προτιμήσει να μην εκφραστεί περί του θέματος, του έβγαλαν την δουλειά του.
Σας φαίνεται δίκαιο; για μένα, φτάσαμε στην τρελία, γίνεται περιθωριοποίηση των ρωσών σε όλη την Δύση, και αυτό είναι βαρύ και επικίνδυνο. Κάτι είναι το κράτος της Ρωσίας (επιπλέον δικτατορία), κάτι άλλο είναι οι ρώσοι που από πάντα ζούν μαζί μας. Φτάσαμε να βγάλουμε την δουλειά σε ένα καλλητέχνη γιατί δεν εκφράστηκε περί πολιτικής. Μα μπορεί κανείς, ειδικά ένας καλλιτέχνης, που δεν χωράει καθόλου στην πολιτική, να είναι ελεύθερος να μιλήσει για ό,τι θέλει; :102: :011:
οὐ φροντίς
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Niki έγραψε: 05 Μαρ 2022, 15:47 Εισβάλει ο Πούτιν στην Γεωργία ,του έβαλαν κυρώσεις δεν έγινε τίποτα ,?Εισβάλει στην Κριμαία του βάζουνε κυρώσεις δεν έπαθε τίποτα Εισβάλει στην Ουκρανία απειλή με πυρηνικά ,οι σύμμαχοι αποφασίζουν να βάλουν κυρώσεις σε οτιδήποτε είναι Ρωσικό.

Αντιρωσική παράνοια

Αυτήν την πιπα με τα ανταλλακτικά της BMW μην την λέτε. Είχα παλιά BMW και έβαζα μαϊμούδες, γιατί τα original είναι πανάκριβα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Εικόνα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

_Andrea έγραψε: 05 Μαρ 2022, 19:59 Νομίζω ότι γίνεται υπερβολική αντιρωσική παράνοια αυτό τον καιρό. Για παράδειγμα, εδώ στην Ιταλία, ο διαυθυντής όρχηστρας της κυρίας όπερας του Μιλάνου "La Scala", ο ρώσος Valery Gergiev, διώχτηκε. Αυτός λέγεται να είναι φίλος του Πούτιν, και του ζήτησαν να πάρει θέση περί του πολέμου. Έχοντας προτιμήσει να μην εκφραστεί περί του θέματος, του έβγαλαν την δουλειά του.
Σας φαίνεται δίκαιο; για μένα, φτάσαμε στην τρελία, γίνεται περιθωριοποίηση των ρωσών σε όλη την Δύση, και αυτό είναι βαρύ και επικίνδυνο. Κάτι είναι το κράτος της Ρωσίας (επιπλέον δικτατορία), κάτι άλλο είναι οι ρώσοι που από πάντα ζούν μαζί μας. Φτάσαμε να βγάλουμε την δουλειά σε ένα καλλητέχνη γιατί δεν εκφράστηκε περί πολιτικής. Μα μπορεί κανείς, ειδικά ένας καλλιτέχνης, που δεν χωράει καθόλου στην πολιτική, να είναι ελεύθερος να μιλήσει για ό,τι θέλει; :102: :011:
Τέτοιες συμπεριφορές είναι φυσιολογικές σε τέτοιες συνθήκες αντιπαλότητας μεταξύ αντιπάλων λαων οι οποίοι φτάνουν στα πρόθυρα του πολέμου
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

independent44 έγραψε: 05 Μαρ 2022, 01:37 Ολοένα και πιο βέβαιη η τελική νίκη του Πούτιν και της Ρωσίας
Ελβετία: Στη φυλακή όσοι καταδικάζονται για ομοφοβία ή τρανσφοβία
https://www.newside.gr/2018/10/elvetia- ... IaQXe3nw2c
Πάντως το ότι δεν θα τιμωρούνται οι ετεροφυλόφιλοι με θανατική ποινή είναι κάτι το προοδευτικό :roll:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μαρ 2022, 08:53
independent44 έγραψε: 05 Μαρ 2022, 01:37 Ολοένα και πιο βέβαιη η τελική νίκη του Πούτιν και της Ρωσίας
Ελβετία: Στη φυλακή όσοι καταδικάζονται για ομοφοβία ή τρανσφοβία
https://www.newside.gr/2018/10/elvetia- ... IaQXe3nw2c
Πάντως το ότι δεν θα τιμωρούνται οι ετεροφυλόφιλοι με θανατική ποινή είναι κάτι το προοδευτικό :roll:
Μήπως τους κάνουν καμιά γερή έκπτωση για υποβοηθούμενη αυτοκτονία που είναι της μόδας στην Ελβετία..
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Ο Ρώσος μαέστρος Τουγκάν Σοχίεφ ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του Θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας και από την Εθνική Ορχήστρα του Καπιτωλίου της Τουλούζης, λόγω των πιέσεων που δεχόταν να «πάρει θέση» για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Ξέρω ότι πολλοί περίμεναν να μιλήσω και να κάνω γνωστή τη θέση μου για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή» στην Ουκρανία, γράφει στην ανακοίνωση που έστειλε ο ατζέντης του στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Κατ΄αρχήν, πρέπει να πω το σημαντικότερο: ουδέποτε στήριξα και θα είμαι πάντα κατά οποιασδήποτε σύρραξης, υπό οποιαδήποτε μορφή», υπογράμμισε.

Το γεγονός ότι «ορισμένοι άνθρωποι αμφισβητούν την επιθυμία μου για ειρήνη και πιστεύουν ότι εγώ, ως μουσικός, θα μπορούσα να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο πέραν της ειρήνης στον πλανήτη μας, το βρίσκω σοκαριστικό και προσβλητικό», πρόσθεσε.

Ο Σοχίεφ, που κατάγεται από την Οσετία και θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους μαέστρους της νέας γενιάς, δηλώνει επίσης ότι «δεν μπορεί να είναι μάρτυρας του τρόπου με τον οποίο οι συνάδελφοί του, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, σκηνοθέτες, απειλούνται, αντιμετωπίζονται με ασέβεια και γίνονται θύματα μιας ‘κουλτούρας ακύρωσης’».

«Μου ζητούν να επιλέξω μια πολιτιστική παράδοση και όχι μιαν άλλη (…) Σύντομα θα μου ζητήσουν να επιλέξω μεταξύ του Τσαϊκόφσκι, του Στραβίνσκι και του Σοστακόβιτς από τη μια και του Μπετόβεν, του Μπραμς και του Ντεμπισί. Αυτό συμβαίνει ήδη στην Πολωνία, μια ευρωπαϊκή χώρα, όπου η ρωσική μουσική είναι απαγορευμένη», σχολίασε.

«Απέναντι στην αδύνατη επιλογή, να διαλέξω ανάμεσα στους αγαπημένους μου Ρώσους και Γάλλους μουσικούς, αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου του μουσικού διευθυντή του Θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας και της Εθνικής Ορχήστρας του Καπιτωλίου της Τουλούζης», εξήγησε.
Εικόνα
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ούτε σύρραξη λέγεται αυτό που συμβαίνει ούτε θα τηλεμεταφερθεί σε μάχη στην ουκρανία για να πάρει μέρος.μια γαμωάποψη του ζήτησαν για ότι συμβαίνει και την έδωσε πλαγίως
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

oύτε άνω ούτε κάτω ούτε πλαγίως,
ο άνθρωπος απάντησε καθαρά πως είναι κατά των πολέμων,και προς τιμήν του δηλαδή όπως όλοι οι μεγάλοι μας συνθέτες και μουσικοί
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”