!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεωργιάδης: Αδιανόητο να μπλοκάρουμε τη συμφωνία των Πρεσπών ακόμα κι αν δεν ψηφιστεί από τη Βουλή

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Γεωργιάδης: Αδιανόητο να μπλοκάρουμε τη συμφωνία των Πρεσπών ακόμα κι αν δεν ψηφιστεί από τη Βουλή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Μάλιστα υποβαθμίζει το ζήτημα λέγοντας δε θα πάμε να πέσουμε κι απ' την Ακρόπολη. Για τη Μακεδονία στ' @@ του αλλά αν κάποιος πήγαινε ν' αρπάξει το όνομα της Μυκόνου θα είχε ανέβει στα κάγκελα. Αυτοί είναι οι νεοδημοκράτες.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Re: Γεωργιάδης: Αδιανόητο να μπλοκάρουμε τη συμφωνία των Πρεσπών ακόμα κι αν δεν ψηφιστεί από τη Βουλή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Και πολύ καλά λέει
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
run
Phorum.gr user: ran

Re: Γεωργιάδης: Αδιανόητο να μπλοκάρουμε τη συμφωνία των Πρεσπών ακόμα κι αν δεν ψηφιστεί από τη Βουλή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

αλλα ειπε ο μητσοτακης στη θεσσαλονικη

η νδ θα καταψηφισει τη συμφωνια στη παρουσα βουλη κι στην επομενη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

Εντωμεταξύ την έχουμε αναγνωρίσει ως FYROM και ο λακαμας για να χαιδεψει αυτιά τη λέει Σκόπια
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

-5% η ΝΔ επειδη τα ειπε Σκοπια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 16 Σεπ 2018, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
run

σκοπια τα λεμε οι ελληνες πλην ελληνοφωνων αριστερας ,αρφανα σιμιτιού,κηπουροι γαπ κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Το διλλημα που θα σας θεσουν δεξιοπουλα και εθνικιστοπουλα οι ((συμμαχοι)) Αμερικανοι ειναι εισοδος των Σκοπιων στο ΝΑΤΟ σαν Βορεια Μακεδονια η σαν Μακεδονια σκετο.Αλλη επιλογη δεν εχεται. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

run έγραψε: 16 Σεπ 2018, 08:04 σκοπια τα λεμε οι ελληνες πλην ελληνοφωνων αριστερας ,αρφανα σιμιτιού,κηπουροι γαπ κτλ
Είναι αντιπρόεδρος φιλελεύθερου κόμματος και πρέπει να το πει με τη αναγνωρισμενη από την Ελλάδα ονομασία του αλλιώς είναι λαικιστης του κερατά
run

σκοπια τα λεμε οι ελληνες πλην ελληνοφωνων
run

zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 08:06 Το διλλημα που θα σας θεσουν δεξιοπουλα και εθνικιστοπουλα οι ((συμμαχοι)) Αμερικανοι ειναι εισοδος των Σκοπιων στο ΝΑΤΟ σαν Βορεια Μακεδονια η σαν Μακεδονια σκετο.Αλλη επιλογη δεν εχεται. :8)
οι αμερικανοι τα δικα τους συμφεροντα,η ελλαδα τα δικα της
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 08:06 εισοδος των Σκοπιων στο ΝΑΤΟ σαν Βορεια Μακεδονια η σαν Μακεδονια σκετο
τι σκέτο ; τη σαμποτάρεις κι εσύ τη συμφωνία προς το αριστερότερο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 03:57
Μιλάμε για το άτομο που όταν κατέβαινε για αρχηγός της ΝΔ υπόσχονταν ότι δεν πρόκειται ποτέ να χτιστεί τζαμί στον Βοτανικό και τελικά στην Βουλή πήγε και ψήφισε ΝΑΙ στο τζαμί... :smt005:
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 16 Σεπ 2018, 03:57

Μάλιστα υποβαθμίζει το ζήτημα λέγοντας δε θα πάμε να πέσουμε κι απ' την Ακρόπολη. Για τη Μακεδονία στ' @@ του αλλά αν κάποιος πήγαινε ν' αρπάξει το όνομα της Μυκόνου θα είχε ανέβει στα κάγκελα. Αυτοί είναι οι νεοδημοκράτες.
Και για το όνομα της Μυκόνου, πάλι στα παπαρια του, ο μισθός να πέφτει. Τώρα, αν είναι να κάνουμε τα θελήματα των ξένων, ποιός ο λόγος να ψηφίζουμε τους 300, είναι ένα ερώτημα. :p2:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”