Δεν πολυβλεπω τιβι κυριως στο ιντερνετ ενημερωνομαι ομως οσες φορες εκανα ζαπινγκ επελεξα αυτο το καναλι και πριν την εισβολη αυτο επελεγα ,γιατι ειχε απο την μια τον ιγνατιου απο την αλλη τον αυγερινο και εχεις ολες οι πλευρες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:12Η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση γενικώς είναι τόσο σαβούρα, που ο μόνος λόγος να την ανοίξεις είναι να δεις τι γίνεται με τον πόλεμο. Και το οπεν πάντως έχει γραμμή υπέρ της Ουκρανίας. Απλά φιλοξενεί αρκετές απόψεις, όοως έχει κι έναν που λέει την πλευρά της Ρωσίας.rednick έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:05Ετσι ακριβωςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Μαρ 2022, 19:17 Λογικό, αφού φιλοξενεί όλες τις γνώμες και τις πλευρές, όχι μονάχα την προπαγάνδα του ΝΑΤΟ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Open ανέβηκε πρώτο στην τηλεθέαση
Re: Το Open ανέβηκε πρώτο στην τηλεθέαση
Αρκετοί νομίζω παρακολουθούν λόγω Ιγνατίου. Συνήθως είχε καλές ανταποκρίσεις από Αμερική αν και έχω καιρό να τον δω και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.rednick έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:23 Δεν πολυβλεπω τιβι κυριως στο ιντερνετ ενημερωνομαι ομως οσες φορες εκανα ζαπινγκ επελεξα αυτο το καναλι και πριν την εισβολη αυτο επελεγα ,γιατι ειχε απο την μια τον ιγνατιου απο την αλλη τον αυγερινο και εχεις ολες οι πλευρες.
Γιατί τόσο θέμα με το αν είναι πρώτο το OPEN;
- Μαδουραίος
Γιατί ήταν στον πάτο πριν τα γεγονότα.ST48410 έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:25Αρκετοί νομίζω παρακολουθούν λόγω Ιγνατίου. Συνήθως είχε καλές ανταποκρίσεις από Αμερική αν και έχω καιρό να τον δω και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.rednick έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:23 Δεν πολυβλεπω τιβι κυριως στο ιντερνετ ενημερωνομαι ομως οσες φορες εκανα ζαπινγκ επελεξα αυτο το καναλι και πριν την εισβολη αυτο επελεγα ,γιατι ειχε απο την μια τον ιγνατιου απο την αλλη τον αυγερινο και εχεις ολες οι πλευρες.
Πάντα τα κανάλια που πρόβαλαν έκτακτα ειδησεογραφικά γεγονότα έπαιρναν μερίδιο.Μαδουραίος έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:26Γιατί ήταν στον πάτο πριν τα γεγονότα.ST48410 έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:25Αρκετοί νομίζω παρακολουθούν λόγω Ιγνατίου. Συνήθως είχε καλές ανταποκρίσεις από Αμερική αν και έχω καιρό να τον δω και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.rednick έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:23 Δεν πολυβλεπω τιβι κυριως στο ιντερνετ ενημερωνομαι ομως οσες φορες εκανα ζαπινγκ επελεξα αυτο το καναλι και πριν την εισβολη αυτο επελεγα ,γιατι ειχε απο την μια τον ιγνατιου απο την αλλη τον αυγερινο και εχεις ολες οι πλευρες.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα Ιγνατίου αλλά α) συνεχούς ροής και β) παρουσίασης και ενός στοιχειώδους έστω αντιλόγου.ST48410 έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:25Αρκετοί νομίζω παρακολουθούν λόγω Ιγνατίου. Συνήθως είχε καλές ανταποκρίσεις από Αμερική αν και έχω καιρό να τον δω και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα.rednick έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:23 Δεν πολυβλεπω τιβι κυριως στο ιντερνετ ενημερωνομαι ομως οσες φορες εκανα ζαπινγκ επελεξα αυτο το καναλι και πριν την εισβολη αυτο επελεγα ,γιατι ειχε απο την μια τον ιγνατιου απο την αλλη τον αυγερινο και εχεις ολες οι πλευρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
διπλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Μαρ 2022, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και στο Mega η νο1 σειρα ειναι με το ρωσοφιλο Παισιο, ας κανουν διαμαρτυρια τα αλλα καναλια να κατεβει γιατι δεν γινεται ρωσοφιλοι να επηρεαζουν το μεσο Ελληνα.
.
.
Δηλαδή ο κόσμος παρακολουθεί τον Παΐσιο ως ρωσόφιλη σειρά; Ξεφεύγεις λιγάκιΑρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:39 Και στο Mega η νο1 σειρα ειναι με το ρωσοφιλο Παισιο, ας κανουν διαμαρτυρια τα αλλα καναλια να κατεβει γιατι δεν γινεται ρωσοφιλοι να επηρεαζουν το μεσο Ελληνα.![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα απορώ γιατί οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τον αξιόπιστο ΣΚΑΙ για την ενημέρωσή τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Μαρ 2022, 20:56 μα απορώ γιατί οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τον αξιόπιστο ΣΚΑΙ για την ενημέρωσή τους
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- porktornado
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Μπράβο στο Open.
Αναμένουμε την απάντηση του ΣΚΑΙ
Αναμένουμε την απάντηση του ΣΚΑΙ
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Όαση ενημέρωσης αποτελεί το Open μέσα στη βοθριλα που επικρατεί στο χώρο των μμε
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Το κανάλι που θα προετοιμάσει τον πληθυσμό για τα χειρότερα, θα είναι και αυτό που θα έχει μόνιμη πρωτιά. Τουλάχιστον μέχρι τα χειρότερα.
Ναι, μετά παίρνουν πρωτιά αυτά που πουλάνε ασύμμετρη αισιοδοξία.The Age of Aquarius έγραψε: 06 Μαρ 2022, 22:02 Το κανάλι που θα προετοιμάσει τον πληθυσμό για τα χειρότερα, θα είναι και αυτό που θα έχει μόνιμη πρωτιά. Τουλάχιστον μέχρι τα χειρότερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-