Λοξίας έγραψε: 05 Μαρ 2022, 20:20
Αγαπητέ ιδιοκτήτη διεθνούς πατέντας, που διαθέτεις τίτλο ανώτερο του καθηγητή, φυσικά και δεν έχεις ανάγκη εσύ ούτε από μόρφωση αλλά ούτε και από "μόρφωση"...τι να τα κάνεις αυτά, όταν διαθέτεις αυτό το επίχρυσμα, αυτό το είδος γανώματος, με το οποίο περνάμε τους τενεκέδες για να μην δείχνουν ξεγάνωτοι.
Φυσικά και δεν μπορώ να συγκριθώ με εσάς τους χριστιανούς, αφού εσείς ξέρετε πολύ καλά από πού ήρθατε, γιατί είστε εδώ και που θα πάτε μετά. Επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτό...
Με προβληματίζει όμως λίγο το γεγονός του ότι έχετε επιχειρηματολογήσει πως όταν πριν 2.000 χρόνια όλοι συμφωνούσαν πως το μπαμ και η λάμψη στον Ουρανό είναι ο Δίας, αυτό δεν σήμαινε αναγκαστικά πως ήταν και αντικειμενική πραγματικότητα.
Καλό επιχείρημα. Μια τέτοια συμφωνία, ακόμα και αν προέρχεται από όλους, δεν σημαίνει αναγκαστικά και πραγματικότητα.
Μετά από λίγο όμως, με την έλευση του χριστιανισμού και μέχρι σήμερα, αυτό το επιχείρημα έπαψε να ισχύει;
Όλοι οι χριστιανοί συμφωνείτε πως ο θεός (σας) υπάρχει...τι γίνεται λοιπόν;
Αυτή η συμφωνία που προέρχεται από όλους, δεν σημαίνει αναγκαστικά πως είναι και αντικειμενική πραγματικότητα, έτσι δεν είναι;
Αν δυσκολεύεσαι, μην σε στενοχωρεί...ρίξε κάνα βίντεο με την πατέντα σου...
Δεν δυσκολεύομαι καθόλου να απαντήσω τουλάχιστον σε εσένα.
Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Δεν πιστεύεις σε θεό.
Δικαίωμά σου.
Σε τι πιστεύεις? Στον διάολο? Ή στο τίποτα?
Τίποτα από τίποτα = τίποτα Αυτός είσαι ένα τίποτα?
Και καλά εσύ. Αυτό το μάτι σου το κορακίσιο ποιος το έκανε να μετατρέπει τις συχνότητες σε χρώματα? Τυχαία έγινε?
Έτσι του καύλωσε και τσούπ ένα μάτι κορακίσιο?
Αν εσύ αισθάνεσαι ένα τίποτα ας παραμείνεις τίποτα.
Εγώ πιστεύω στον όποιον τεχνίτη και δημιουργό θεό γιατί και εγώ τεχνίτης και δημιουργός είμαι και ξέρω ότι αν δεν σου φτιάξω εγώ το σπίτι αυτό τυχαία δεν γίνεται.
Για εμένα ο θεός είναι σκεπτόμενη ενέργεια.
Προήλθα από τα άστρα που είναι ενέργεια.
Είμαι εγώ για να υπάρχει η προσομοίωση της ενέργειας και να ζει το σύμπαν μέσα από τις αισθήσεις μου.
Και θα ξανά γίνω ενέργεια.
Δεν σου κόβει να σκεφτείς γιατί η ενέργεια αλλάζει μορφή αλλά δεν χάνεται?