προσθέτω σε αυτά που είπεςΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:39αυτο έχεις καταλάβει απο το σχεδιο νόμου που πρότεινε το κόμμα;
έκανε τον κατώτατο 1400 ο σύριζα?
-όχι
άρα δεν είναι κομμουνιστές
προσθέτω σε αυτά που είπεςΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:39αυτο έχεις καταλάβει απο το σχεδιο νόμου που πρότεινε το κόμμα;
και πριν κυβερνουσαμε βρε, από όταν είχε έρθει ο καραμανλής μετάtalaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:39ενταξει, σας βλεπουμε και εσας τωρα που κυβερνατε, πολακηδες και λοιποιΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:37 τελος παντων, αν αυτα είναι τα επιχειρήματα της δεξιας διανόησης τι να πω, ας σας φωτισει ο θεος
κατι που δε λέω καλό είναι να μη το προσθετειςLugozzi έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:41προσθέτω σε αυτά που είπεςΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:39αυτο έχεις καταλάβει απο το σχεδιο νόμου που πρότεινε το κόμμα;
-όχι
talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:29http://www.tovima.gr/2011/05/30/politic ... astrofiki/zteo έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:28link ποτε και πως το ειπε?talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:26
ουτε η παπαρηγα θα ειχε αποχωρησει απο πουθενα. το ειχε πει και για το Ευρω. μεχρι να γινει παγκοσμια κουμουνιστικη επανασταση και να γινει οοοοολοοος ο πλανητης κοκκινος, καλα ειμαστε εδω.
Εκτος και αν ουτε η παπαρηγα ειναι κουμουνιστρια επειδη δεν μπορει να κανει τα γαιδουρια ιπταμενα και αυτη
Αλ. Παπαρήγα: η λύση έξω από το ευρώ στις παρούσες συνθήκες είναι καταστροφική
Ενα κομματι απο τις παραποιημενες δηλωσεις που παρουσιαζεις ((γιατρε)) που σε διαψευδουν.Και αλλη φορα να βαζεις ολοκληρη την συνεντευξη οχι αποσπασματικα παραποιημενα κομματια.«καταρχήν εμείς είμαστε γενικά υπέρ της αποδέσμευσης από την ΕΕ, η λύση έξω από το ευρώ και δραχμή στις παρούσες συνθήκες είναι καταστροφική. Αλλά εθελοντικά να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη και αυτή τη στιγμή να τη διώξουν από την ευρωζώνη δεν το βλέπουμε»
ωραίο επιχείρημα αυτόΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:43κατι που δε λέω καλό είναι να μη το προσθετειςLugozzi έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:41προσθέτω σε αυτά που είπεςΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:39
αυτο έχεις καταλάβει απο το σχεδιο νόμου που πρότεινε το κόμμα;
-όχι
ποτε δεν το είπαμε αυτόtalaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:46 οσο και να κλαιτε, οσο και να παρακαλατε, οσο και να τσιριζετε
Το παραμυθακι " εμεις δεν κυβερνησαμε ποτε" ΠΕ-ΘΑ-ΝΕ
Καλα ειναι ((γιατρε)) να μην εκνευριζεσαι οταν πολιτικα σε ξεβρακωνουν.talaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:46 οσο και να κλαιτε, οσο και να παρακαλατε, οσο και να τσιριζετε
Αρκετα με το 89 ηταν ηλιθιοι του ΚΚΕ που νομιζαν οτι η ΝΔ ηθελε καθαρση.Απο τοτε ξεκινησε η αβαντα μεταξυ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Βινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:49ποτε δεν το είπαμε αυτόtalaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:46 οσο και να κλαιτε, οσο και να παρακαλατε, οσο και να τσιριζετε
με τον μητσοτακη το 89 δεν το ξεχναμε
και βεβαια είναι γιατί στις προτάσεις μου προσθέτεις μια δικιά σου καθως σε βολευειLugozzi έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:45ωραίο επιχείρημα αυτόΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:43κατι που δε λέω καλό είναι να μη το προσθετειςLugozzi έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:41
προσθέτω σε αυτά που είπες
-όχι
άρα δεν είναι κομμουνιστές![]()
Καθόλου υπερβολικός,έχουμε πάρει τον δρόμο για το σοσιαλισμό και δεν το καταλάβαμε;deCaritaine έγραψε: 15 Σεπ 2018, 08:50
Κάποιοι θα χαμογελάσουν. «Και τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν ο Τσίπρας συμμορφώθηκε με την Ευρώπη;» Και όμως. Για έναν κομμουνιστή που κατέλαβε την εξουσία, μάλλον δεν έχει και τόση σημασία αν υπέγραψε μνημόνιο με την Ευρώπη έχοντας αποτύχει να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από άλλη πηγή για να στήσει το καθεστώς της αρεσκείας του. Οι Eυρωπαίοι δημοκράτες τού επέτρεψαν να επιλέξει εκείνος το «μείγμα της λιτότητας». Κι έτσι, με την εκτόξευση των φόρων και την καθίζηση της ανάπτυξης, δίπλα στην ανοχή, στη βία και τη χειραγώγηση των θεσμών, εξαναγκάζει σε συμβιβασμό ή σε μετανάστευση τα δυναμικά κοινωνικά στρώματα που συγκροτούν την «άλλη πλευρά». Με άλλα λόγια, υπάρχουν πολλοί δρόμοι για τον σοσιαλισμό και η κυβέρνηση των κομμουνιστών καθοδηγεί συνειδητά την Ελλάδα σε έναν από αυτούς.
http://www.kathimerini.gr/984786/opinio ... stikh-xwra
φίλε πολλά λόγια λεςΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:57και βεβαια είναι γιατί στις προτάσεις μου προσθέτεις μια δικιά σου καθως σε βολευει
π.χ. εξετάζουμε αν ο Χ λέει αλήθεια ή ψεματα σε μια συγκεκριμένη περίπτωση
εγώ θεωρώ πως λέει αλήθεια και συ λές πως ο Χ λέει πως ο ήλιος βγαίνει απο την δυση
κάτι που εγώ ουδέποτε επικαλέστηκα για να δομήσω την επιχειρηματολογία μου.
ανοιξα θεμα σχετικα , επι της ουσιας εχεις δικιο αλλα τωρα πλεον ειστε καθαρο αποσταγμαΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:42και πριν κυβερνουσαμε βρε, από όταν είχε έρθει ο καραμανλής μετάtalaipwros έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:39ενταξει, σας βλεπουμε και εσας τωρα που κυβερνατε, πολακηδες και λοιποιΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:37 τελος παντων, αν αυτα είναι τα επιχειρήματα της δεξιας διανόησης τι να πω, ας σας φωτισει ο θεος
ανδρεας, μετά μητσοτάκης με αριστερα και χωρις, σιμητης, κωστακης,
γιωργακης, σαμαρας, τσιπρας και επεται συνέχεια
οκLugozzi έγραψε: 16 Σεπ 2018, 00:00φίλε πολλά λόγια λεςΒινόσαυρος έγραψε: 15 Σεπ 2018, 23:57και βεβαια είναι γιατί στις προτάσεις μου προσθέτεις μια δικιά σου καθως σε βολευει
π.χ. εξετάζουμε αν ο Χ λέει αλήθεια ή ψεματα σε μια συγκεκριμένη περίπτωση
εγώ θεωρώ πως λέει αλήθεια και συ λές πως ο Χ λέει πως ο ήλιος βγαίνει απο την δυση
κάτι που εγώ ουδέποτε επικαλέστηκα για να δομήσω την επιχειρηματολογία μου.
ξέχνα το "προσθέτω"
εγώ έγραψα αυτό:
-όχι