Τhe Knight of SumyNostalgia έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:28ευχαριστω παιδες.
https://twitter.com/AdolfimirPutler/sta ... 3330512899
Αετος της Οδησσου....
Θα ηθελα μια καλυτερη πολη... Αλλα τι να κανουμε? Αυτο μας ελαχε.
Τhe Knight of SumyNostalgia έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:28ευχαριστω παιδες.
https://twitter.com/AdolfimirPutler/sta ... 3330512899
Αετος της Οδησσου....
Για να μην αναπαράγεται, θα ήταν μούφα. Άλλος ήταν πάντως.George_V έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:00Κάπου διάβασα σήμερα ότι οι Ουκρανοί φάγανε με ελεύθερο σκοπευτή ένα Ρώσο Στρατηγό στο Αεροδρόμιο Χοστομελ.Scouser έγραψε: 04 Μαρ 2022, 18:40
Μέχρι στιγμής, ο πρωταγωνιστής από τη ρωσική πλευρά: ο Αντιστράτηγος Mikhail Stepanovitch Zusko, επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων στον νότο.
Δεν ξέρω αν ισχύει η είδηση και μου διαφεύγει το όνομα του Στρατηγού.
Τι λες ρε φίλε? Με το ζόρι να τους διώξουν από την πόλη τους? Αυτή είναι η ηθική του Πούτιν?Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:30Ίακχος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:27Όταν αφήνεις μια πόλη χωρίς νερό είσαι υπόλογος γενοκτονίας. Δε μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος χωρίς νερό για πολύ.Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:24
Οι Ρωσοι εχουν αφησει ανοιχτη διεξοδο να φευγουν οι αμαχοι απο τη Μαριουπολη. Οι Νεοναζι του Αζοφ δεν τους αφηνουν και τους πυροβολουν γιατι θελουν να τους χρησιμοποιησουν σαν ασπιδες ωστε να καθυστερησουν τη ρωσικη εισβολη.
.
Ειπαμε οτι ελευθερωσαν εξοδο για να φευγουν οι αμαχοι. Αμα οι Αζοφιτες δεν αφηνουν τους αμαχους να διαφυγουν αυτοι ειναι υπολογοι γενοκτονιας.
.
δεν είναι μούφα το έβαλα στο μπαράζ καλών νέων με λινκ κάθηΖενίθεδρος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:33Για να μην αναπαράγεται, θα ήταν μούφα. Άλλος ήταν πάντως.George_V έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:00Κάπου διάβασα σήμερα ότι οι Ουκρανοί φάγανε με ελεύθερο σκοπευτή ένα Ρώσο Στρατηγό στο Αεροδρόμιο Χοστομελ.Scouser έγραψε: 04 Μαρ 2022, 18:40
Μέχρι στιγμής, ο πρωταγωνιστής από τη ρωσική πλευρά: ο Αντιστράτηγος Mikhail Stepanovitch Zusko, επικεφαλής των ρωσικών δυνάμεων στον νότο.
Δεν ξέρω αν ισχύει η είδηση και μου διαφεύγει το όνομα του Στρατηγού.
Το μπάζωμα της υδροδότησης ολόκληρης της Κριμαίας πως σου είχε φανεί; Είχες πει τίποτα;Ίακχος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:37Τι λες ρε φίλε? Με το ζόρι να τους διώξουν από την πόλη τους? Αυτή είναι η ηθική του Πούτιν?Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:30Ίακχος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:27
Όταν αφήνεις μια πόλη χωρίς νερό είσαι υπόλογος γενοκτονίας. Δε μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος χωρίς νερό για πολύ.
Ειπαμε οτι ελευθερωσαν εξοδο για να φευγουν οι αμαχοι. Αμα οι Αζοφιτες δεν αφηνουν τους αμαχους να διαφυγουν αυτοι ειναι υπολογοι γενοκτονιας.
.
Σοβαρά προβλήματα στη διοικητική μέριμνα,* υπερβολικά φιλόδοξη επιχειρησιακή σχεδίαση, και ως ένα σημείο το αφήγημα που αναφέρεις (όχι βέβαια από την καλή τους την καρδιά, κυρίως γιατί κοιτάνε την επόμενη μέρα στην Ουκρανία).Magnus3 έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:21Μπορεις να αποδωσεις καπου αυτην την καθυστέρηση των ρωσων? Αν εξαιρεσουμε το αφηγημα τους οτι θελουν ελαχιστες παράπλευρες απώλειες.Scouser έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:12 OK, ας δούμε τι συνέβη χθες στο θέατρο επιχειρήσεων:
Πάντως, αν μη τι άλλο, οι Ρώσοι δεν φαίνονται να βιάζονται, και αυτό δεν προοιωνίζει τίποτα καλό για τους Ουκρανους.
Καταδικάζω τέτοιες ενέργειες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:39Το μπάζωμα της υδροδότησης ολόκληρης της Κριμαίας πως σου είχε φανεί; Είχες πει τίποτα;Ίακχος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:37Τι λες ρε φίλε? Με το ζόρι να τους διώξουν από την πόλη τους? Αυτή είναι η ηθική του Πούτιν?Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:30
.
τράβα γαμήσου ρε που θα βρίσεις εν ενεργεία πρωθυπουργό σε εμπόλεμη κατάσταση. παλιομαλάκαsys3x έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:26Δεν έκατσε κανένας Κούλης, εμάς έβαλε να κάτσουμε το ΑΡΧΙΔΙ.vantono έγραψε: 04 Μαρ 2022, 18:38 Σαν πολύ κωλοτριψιλίκι δεν έχει ο Σεφερλής με το Σουλτάνο?
https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/ ... 5341635590
Ο Κούλης με τα κατασχεμένα καλάσνικοφ που έστειλε, έκατσε για τα καλά πάνω στο παγωτό, μου φαίνεται. Δεν βλέπω να εκτιμήθηκαν και πολύ.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:45τράβα γαμήσου ρε που θα βρίσεις εν ενεργεία πρωθυπουργό σε εμπόλεμη κατάσταση. παλιομαλάκαsys3x έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:26Δεν έκατσε κανένας Κούλης, εμάς έβαλε να κάτσουμε το ΑΡΧΙΔΙ.vantono έγραψε: 04 Μαρ 2022, 18:38 Σαν πολύ κωλοτριψιλίκι δεν έχει ο Σεφερλής με το Σουλτάνο?
Ο Κούλης με τα κατασχεμένα καλάσνικοφ που έστειλε, έκατσε για τα καλά πάνω στο παγωτό, μου φαίνεται. Δεν βλέπω να εκτιμήθηκαν και πολύ.
Αρίστος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:10John Brown Gun Club έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:07
Δεν εκνευριστηκα με τιποτα ρε αργοσχολε. Μπηκα στο φορουμ πριν λιγο και διαβασα τα ποσταρισματα σου και με επιασε μια απελπισια με καποια δειγματα του ανθρωπινου ειδους οπως εσυ.
Αυτο βασικα που σε ενοχλει ειναι οτι θα ηθελες να τον πιουν οι αξιες που εκπροσωπει η Ρωσια του Πουτιν. Ακομη και με τους νατοικους χασαπηδες ευχαριστως συμμαχεις για να ικανοποιηθει αυτη η εμμονη σου και φυσικα δεν εχεις κανενα προβλημα μεσα στα νευρα σου να επιτεθεις και σε μενα λες και εγω εχω καποιο ζορι να μου επιτιθενται διαταραγμενοι σαν κι εσενα.
.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Απο ποτε ειναι η Ελλάδα σε εμπολεμη κατασταση?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:45τράβα γαμήσου ρε που θα βρίσεις εν ενεργεία πρωθυπουργό σε εμπόλεμη κατάσταση. παλιομαλάκαsys3x έγραψε: 04 Μαρ 2022, 19:26Δεν έκατσε κανένας Κούλης, εμάς έβαλε να κάτσουμε το ΑΡΧΙΔΙ.vantono έγραψε: 04 Μαρ 2022, 18:38 Σαν πολύ κωλοτριψιλίκι δεν έχει ο Σεφερλής με το Σουλτάνο?