!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
καθε φορά που βλεπετε τον Ζελένσκυ σκεφτειτε λιγάκι και τον άνθρωπο που τον έφερε στην εξουσία και τον χειρίστηκε
αξιζει και αυτός μια μνεία
https://twitter.com/somebod37296763/sta ... 5782715392
'' Άνοιξε νήμα να το κάνουμε. " και η μπαλλα στην εξεδρα..sharp έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:04Άνοιξε νήμα να το κάνουμε. Εδώ συζητάμε για το έγκλημα της Ρωσίας και του Πούτιν κατά των Ουκρανών και είναι πολύ ευχάριστο το ότι συμφωνείς μαζί μας.πετρος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 15:58Συμφωνω βεβαιως... Για θυμησε μου τωρα τις βαριες κυρωσεις και ποιοι δικαστηκαν στο μπορδελο της Χαγης για τους βομβαρδισμους και το διαμελισμο της Γιουγκοσλαβιας με τον '' εγληματια'' Μιλοσεβιτσ που εντελει μετα θανατον αθωωθηκε, για το εναμισυ εκατομμυριο νεκρων αμαχων του Ιρακ για τα οπλα μαζικης καταστροφης του Σανταμ που ποτε δεν βρεθηκαν..., για τους χιλιαδες νεκρους και αγνοουμενους της Κυπρου που ακομα ψαχνουμε τα κοκκαλακια τους...
Εντελει μου ειπε να... ανοιξω νημα...sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:06Θα σου πει ότι παρακολουθεί τις ειδήσεις σε τέσσερεις διαφορετικές γλώσσες και κάτι σε thoughts and prayers για τους νεκρούς - αγνοούμενους.πετρος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 15:58Συμφωνω βεβαιως... Για θυμησε μου τωρα τις βαριες κυρωσεις και ποιοι δικαστηκαν στο μπορδελο της Χαγης για τους βομβαρδισμους και το διαμελισμο της Γιουγκοσλαβιας με τον '' εγληματια'' Μιλοσεβιτσ που εντελει μετα θανατον αθωωθηκε, για το εναμισυ εκατομμυριο νεκρων αμαχων του Ιρακ για τα οπλα μαζικης καταστροφης του Σανταμ που ποτε δεν βρεθηκαν..., για τους χιλιαδες νεκρους και αγνοουμενους της Κυπρου που ακομα ψαχνουμε τα κοκκαλακια τους...
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Unique έγραψε: 04 Μαρ 2022, 13:47 2011-2014 Αγανακτισμενος και Φιλορωσος
2015 Δραχμιστης και Φιλορωσος
2016-19 Υπεμνημονιακος Ευρωπαιος και Ιεροδουλος των ΗΠΑ
2020-2022 Αντιεμβολιαστής και Φιλορωσος
Η Ζωη ενος Ζαιου σε μια Δεκαετια
Υπάρχουν βέβαια και τα πουτινομποτ. Μερικά τα βλέπουμε εδώ μέσα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Ε τι, δε θα ξεκουράζεται ο ηγέτης από το πόλεμο κατά των Ναζί και το κυνήγι των αγριογούρουνων;sharp έγραψε: 04 Μαρ 2022, 13:52Γιατί δεν βάζεις καλύτερα αυτό;nik_killthemall έγραψε: 04 Μαρ 2022, 13:38για τις τσεπες του πουτιν δηλ δεν σκοτωθηκαν, ουτε σεντ δηλ δεν θα βγαλει ο πουτιν απο το αιμα τους.nyxtovios έγραψε: 04 Μαρ 2022, 13:32 Όλοι αυτοί σκοτώθηκαν για τις τσέπες των ΗΠΑ και των ολιγαρχων.
Spoiler
[img]https://i.postimg.cc/k5PfmnXT/5627 ... .jpg[/img]
https://en.wikipedia.org/wiki/Putin%27s_Palace
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Η νεοτσαρικη Ρωσία δεν αποτελεί συνέχεια της ΕΣΣΔ.Στην ΕΣΣΔ οι λαοί ζούσαν ισότιμα σε μια σοσιαλιστική ομοσπονδία ενώ τώρα η Ρωσία προσπαθεί να επιβάλει την κυριαρχία της.
Δεν ήταν ιμπεριαλιστική δεν εισέβαλε σε καμία χώρα όπου επενέβη το έκανε αφού της ζήτησαν οι εκεί κυβερνήσεις και το έκανε για να βοηθήσει.
Με την ΕΣΣΔ η καπιταλιστική δύση (που την θεωρούσε εχθρό της) μπορούσε να έρθει σε κάποια συμφωνία.Εστω και από φόβο.
Την σημερινή Ρωσία την βλέπει σαν ανταγωνιστή γι'αυτό θα πάει σε αντιπαλότητα μαζί της μέχρι τελικής πτώσης.
Δεν ήταν ιμπεριαλιστική δεν εισέβαλε σε καμία χώρα όπου επενέβη το έκανε αφού της ζήτησαν οι εκεί κυβερνήσεις και το έκανε για να βοηθήσει.
Με την ΕΣΣΔ η καπιταλιστική δύση (που την θεωρούσε εχθρό της) μπορούσε να έρθει σε κάποια συμφωνία.Εστω και από φόβο.
Την σημερινή Ρωσία την βλέπει σαν ανταγωνιστή γι'αυτό θα πάει σε αντιπαλότητα μαζί της μέχρι τελικής πτώσης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έχει το σθένος να υποστηρίζει την θέση του προφανώς, η οποία είναι πάνω από όλα ο Άνθρωπος.πετρος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:27Εντελει μου ειπε να... ανοιξω νημα...sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:06Θα σου πει ότι παρακολουθεί τις ειδήσεις σε τέσσερεις διαφορετικές γλώσσες και κάτι σε thoughts and prayers για τους νεκρούς - αγνοούμενους.πετρος έγραψε: 04 Μαρ 2022, 15:58
Συμφωνω βεβαιως... Για θυμησε μου τωρα τις βαριες κυρωσεις και ποιοι δικαστηκαν στο μπορδελο της Χαγης για τους βομβαρδισμους και το διαμελισμο της Γιουγκοσλαβιας με τον '' εγληματια'' Μιλοσεβιτσ που εντελει μετα θανατον αθωωθηκε, για το εναμισυ εκατομμυριο νεκρων αμαχων του Ιρακ για τα οπλα μαζικης καταστροφης του Σανταμ που ποτε δεν βρεθηκαν..., για τους χιλιαδες νεκρους και αγνοουμενους της Κυπρου που ακομα ψαχνουμε τα κοκκαλακια τους...![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό ακριβώς που φοβόμαστε όλοι και λέμε την μαγική λέξη "συμβιβασμός" για να αποφύγουμε τα χειρότερα.zteo έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:32 Η νεοτσαρικη Ρωσία δεν αποτελεί συνέχεια της ΕΣΣΔ.Στην ΕΣΣΔ οι λαοί ζούσαν ισότιμα σε μια σοσιαλιστική ομοσπονδία ενώ τώρα η Ρωσία προσπαθεί να επιβάλει την κυριαρχία της.
.
.
Οκ, άντεξα δέκα ολόκληρα δεύτερα, νέο προσωπικό ρεκόρ.sharp έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:11nuke himsys3x έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:07Μπράβο ρε μπαγάσα, ξεπέρασες τον ίδιο σου τον εαυτό.sharp έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:04
Άνοιξε νήμα να το κάνουμε. Εδώ συζητάμε για το έγκλημα της Ρωσίας και του Πούτιν κατά των Ουκρανών και είναι πολύ ευχάριστο το ότι συμφωνείς μαζί μας.
Μόνον εσύ μπορούσες να το κάνεις αυτό.
![]()
ST48410
.
.
dna replication έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:24 καθε φορά που βλεπετε τον Ζελένσκυ σκεφτειτε λιγάκι και τον άνθρωπο που τον έφερε στην εξουσία και τον χειρίστηκε
.
.
Αυτοί που είναι μέχρι τώρα σίγουροι νικητές είναι οι Αμερικανοί που με αυτήν την κίνηση ουσιαστικά αναβαθμισαν την διαρκώς καταρρέουσα οικονομία τους.
Με την ενεργειακή και στρατιωτική υποταγή της Δυτικής Ευρώπης θα κάνουν χρυσές δουλειές οι πολυεθνικές τους ιδίως τώρα που κατάφεραν να απομακρύνουν την οποία Ρωσική οικονομική διείσδυση υπήρχε.
Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ένας τόσο καλός γεωπολιτικός παίκτης σαν τον Πούτιν πάτησε την μπανανοφλουδα τους.Εκτος εάν έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό του που δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Με την ενεργειακή και στρατιωτική υποταγή της Δυτικής Ευρώπης θα κάνουν χρυσές δουλειές οι πολυεθνικές τους ιδίως τώρα που κατάφεραν να απομακρύνουν την οποία Ρωσική οικονομική διείσδυση υπήρχε.
Μου φαίνεται αδιανόητο ότι ένας τόσο καλός γεωπολιτικός παίκτης σαν τον Πούτιν πάτησε την μπανανοφλουδα τους.Εκτος εάν έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό του που δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το ρωσικό υπουργείο άμυνας προειδοποιεί για πιθανή προκάτσια στο Χαρκοβο με συνεργασία δτυικών δημοσιογράφων.
Τοποθετείται πυροβολικό σε κατοικημένες περιοχές για να προσελκυσει πυρά και να βιντεοσκοπηθεί
Τοποθετείται πυροβολικό σε κατοικημένες περιοχές για να προσελκυσει πυρά και να βιντεοσκοπηθεί
- Πρετεντέρης
Τι θέλουν οι Αμερικανοί τώρα; Να μας πάνε σε ΓΠΠ με αυτά που κάνουν;dna replication έγραψε: 04 Μαρ 2022, 16:03 δεν πολεμάνε μονοι τους
η Ουκρανοί είναι τα πιονάκια, ο παίκτης είναι άλλος
φαντάσου, τωρα που δεν είναι στο ΝΑΤΟ
https://twitter.com/NatashaBertrand/sta ... 1242617859
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές