αυτό!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα στο Αιγαίο
Re: Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα στο Αιγαίο
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Ναι αλλα εδωπέρα είναι μαυρη η νυχτα στα βουνα θα σκιαχτείςΣουβλίτσα έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:08ρε παιδι μου, θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω χωρίς την εξάτμιση της μηχανής στο τύμπανό μου, τί να κάνω?
εδώ που είμαι είναι υπέροχα κατα τα άλλα αλλά τί να το κάνω με αυτό το μαρτύριο?
Αν γινόταν κάτι και διεκόπτετο η κυκλοφορία, θα ήτο παράδεισος επι της γης, κλαψ
Σταματάνε τα παντα στις 9 και εχει υγρασία και επισης από θορυβους εχει πολλά σκυλια και πουλιά, ανασα δε παιρνουν καθώς και μηχανες που κόβουνε γκαζον τρεις την ώρα και τρακτέρ που σηκωνουν σκονη
Όχι οχι
Ακούω στην τηλεόραση ότι όλες οι σημαίες στις βραχονησίδες κυματίζουν ακέραιες!
- Υδράργυρος
Βοτανισμα ειναι να βγαλεις τα χορτα με το χερι, συνηθως βγαζεις και τη ριζα μαζι.
Όχι εδώ είναι ντροπη δλδ ανεπροκοπη ντιπ είμαιΊφιδα έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:10 καλώς σας βρηκα κοριτσάραμ.
Και τι να κάνω που χω τα κολάν 2ο δέρμα, δεν ξέρω. Να βάλουμε καμια μπούργκα;
υ.γ μπλουρόουζ πες μου που είσαι νά ρθω να το κάνω δωρεάν. Θεραπεία για μένα το ξερίζωμα.
Όταν λέμε δωρεάν εννοώ να με στειλεις μετα κανα ζαρζαβάτι
Λαγκαδας
Εχω εκεινα που ειπα τα 4 στρεμματα στέκονται στη μοιρα τους, εδώ ειμαστε όταν ακούσουμε το μπουμ δεσμεύομαι, κανεις δε μπορει να σου πει τιποτε. Παρε και φυτεψε ότι θες, αλλα είναι ετσι όπως ειδες και τη φωτο, δε ξερω από χωρια τι να σου πω
Τελικα η αυτονομια είναι μεγαλο πραγμα
για την νύχτα δε σκιάζομαι, έχω εξοικειωθεί στο χωριό μου*bluerose έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:11Ναι αλλα εδωπέρα είναι μαυρη η νυχτα στα βουνα θα σκιαχτείςΣουβλίτσα έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:08ρε παιδι μου, θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω χωρίς την εξάτμιση της μηχανής στο τύμπανό μου, τί να κάνω?
εδώ που είμαι είναι υπέροχα κατα τα άλλα αλλά τί να το κάνω με αυτό το μαρτύριο?
Αν γινόταν κάτι και διεκόπτετο η κυκλοφορία, θα ήτο παράδεισος επι της γης, κλαψ
Σταματάνε τα παντα στις 9 και εχει υγρασία και επισης από θορυβους εχει πολλά σκυλια και πουλιά, ανασα δε παιρνουν καθώς και μηχανες που κόβουνε γκαζον τρεις την ώρα και τρακτέρ που σηκωνουν σκονη
Όχι οχι
στις 9 ας σταματάνε, δεν με νοιάζει
θα βάλω αφυγραντήρα
τα σκυλάκια και τα πουλάκια είναι δώρα Θεού
εντάξει, πόσα γκαζόν να κόβονται καθημερνώς? σε σχέση με τον ψυχάκια που βγαζει τη μηχανή βόλτα στις 2 το πρωί μέχρι να ξημερώσει, κάνει σούζες και η εξάτμιση στο φουλ και ακούγεται σε όλοκληρο το τετράγωνο, κλαιν
για την σκόνη θα έχω ξεσκονόπανα
*θύμησέ μου να σου πω φάση τί έπαθα κάποτες
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Σε καλλιεργημένο, για να μην καταστρέψεις αυτό που έχεις φυτέψει ή σπείρει.Υδράργυρος έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:12 Βοτανισμα ειναι να βγαλεις τα χορτα με το χερι, συνηθως βγαζεις και τη ριζα μαζι.
Αυτό της Μπλου είναι χέρσο, όλα είναι ζιζάνια για καθάρισμα και δεν υπάρχει λόγος να γίνει με το χέρι αφού θα σκαφτεί μετά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
το 'κανα πριν λίγα χρόνια στο κηπάκι μιας φίλης στην ΚρήτηΥδράργυρος έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:12 Βοτανισμα ειναι να βγαλεις τα χορτα με το χερι, συνηθως βγαζεις και τη ριζα μαζι.
παραλίγο να της ξεπατώσω όλη τη σπορά
εντιτ: με πρόλαβε ο Χαίνης
Ναι πρεπει να ξερεις να ξεχωρίζεις τα αγριόχορτα από τα λαχανικα, επισης το ίδιο
Εγώ πάντως με Μπλου και Ίφιδα σε ομάδα επιφυλακής θα ένοιωθα οκ
Την Ίφιδα λίγο να στρώσουμε στα θεολογικά και η ομάδα θα πετάει
Θα παρακαλάει ο στέργιοςμπικ να τεθεί υπο την προστασία μας

Την Ίφιδα λίγο να στρώσουμε στα θεολογικά και η ομάδα θα πετάει
Θα παρακαλάει ο στέργιοςμπικ να τεθεί υπο την προστασία μας
Σιγά σιγά μαθαίνεις...bluerose έγραψε: 16 Απρ 2018, 15:18 Ναι πρεπει να ξερεις να ξεχωρίζεις τα αγριόχορτα από τα λαχανικα, επισης το ίδιο
Ενδιαφέρον νήμα για τα προκλητικά αγριόχορτα...
ποιός καλός άνθρωπος θα σου παραχωρήσει το χωραφάκι του να μάθεις?
Έλα σε μένα, έχω και παρτέρια για εκπαίδευση
Σιγα το πραγμα βρε σ
Απλα είναι τρομακτικο ετσι που το βλέπεις λες τωρα τι κανω, βασικα δεν είναι και μακρια εχει και εργοστασια (όχι με λυματα) γυρω γυρω και 2 σπιτια
Δε πωλειται λογο του ότι πρεπει να είναι 20 στρε, για να πας να κανεις τα χαρτια. Ετσι είναι ο νομος. Εχουν 3 ατομα 16, αρα τι τα κανεις τα 4; Ο ενας είναι παππους με παιδι ένα στο λονδινο, ο άλλος εχει σπιτι του λαχανοκηπο οκ ειπαμε. Το μπαμ και ελατε, χωρις μπαμ δε ξερω είναι περιεργο, αλλα όταν μπορούμε γιατι να μη βοηθάμε. Θεσσαλονικη είναι
Να δινουμε και στιγμα.
Απλα είναι τρομακτικο ετσι που το βλέπεις λες τωρα τι κανω, βασικα δεν είναι και μακρια εχει και εργοστασια (όχι με λυματα) γυρω γυρω και 2 σπιτια
Δε πωλειται λογο του ότι πρεπει να είναι 20 στρε, για να πας να κανεις τα χαρτια. Ετσι είναι ο νομος. Εχουν 3 ατομα 16, αρα τι τα κανεις τα 4; Ο ενας είναι παππους με παιδι ένα στο λονδινο, ο άλλος εχει σπιτι του λαχανοκηπο οκ ειπαμε. Το μπαμ και ελατε, χωρις μπαμ δε ξερω είναι περιεργο, αλλα όταν μπορούμε γιατι να μη βοηθάμε. Θεσσαλονικη είναι
Να δινουμε και στιγμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση