Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:31
Aρίστος και Λατινοπούλου, οργισμένοι με την γκαίη προπαγάνδα και στεναχωρημένοι με την υπογεννητικότητα.
Προτείνω να έρθουν σε επαφή για να συζητήσουν τες απόψεις των, και πού ξέρεις, μπορεί να κάνουν και κάτι ουσιαστικό για το θέμα , πέρα από τις πίπες.
Η ερωτηση που κανω σε καθε προοδευτικο: θα θελες ο γιος σου να ειναι ντραγκ κουην;
Και για ενα περιεργο λογο ολοι ειτε αποφευγουν να απαντησουν, ειτε παραδεχονται πως οχι.
Γιατί πάνε τέρμα λετσαρία, με τζόκει και φουτεράκια τα Ουκράνια, στις διαπραγματεύσεις? Ο αγραβάτωτος Τσίπρας με το σταυροπόδι του και τα φυστίκια, φαντάζει Λόρδος μπροστά τους.
Είναι σε πόλεμο, όπως και ο Αρχηγέτης μας Μέγας Αλέξιος όταν πάλευε στα μαρμαρένια ευρωπαικά σαλώνια.
Aρίστος και Λατινοπούλου, οργισμένοι με την γκαίη προπαγάνδα και στεναχωρημένοι με την υπογεννητικότητα.
Προτείνω να έρθουν σε επαφή για να συζητήσουν τες απόψεις των, και πού ξέρεις, μπορεί να κάνουν και κάτι ουσιαστικό για το θέμα , πέρα από τις πίπες.
Η ερωτηση που κανω σε καθε προοδευτικο: θα θελες ο γιος σου να ειναι ντραγκ κουην;
Και για ενα περιεργο λογο ολοι ειτε αποφευγουν να απαντησουν, ειτε παραδεχονται πως οχι.
.
σου λέω να κάνεις σεκς με την Άφρω και μου λες για γιους ντρακ κουιν....
δε σώζεται η κατάστασις...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:32
Αποσπασμα απο αρθρο μου.
Αυτά όμως αρχιπαπατζή δεν αναιρούν ότι ήδη από τη δεκαετία του 1990 υπήρχε σοβαρή υπογεννητικότητα. Η υπογεννητικότητα υπήρχε ήδη από το 1990. Η μετανάστευση από τα μνημόνια και έπειτα (για τα οποία η δική σου γενιά έχει πολύ μεγάλη ευθύνη) είναι πρόσθετο πρόβλημα.
Ήδη τα 1.4 παιδιά ανά γυναίκα από το 1990 είναι βαριά υπογεννητικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jack Shephard την 03 Μαρ 2022, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχει σημασια; Εγω ημουν αναρχικος και ροκ στα νιατα μου, αν ομως μπορουσα να γυρισω το ρολοι πισω θα ειχα κανει οικογενεια.
.
διέλυες τα ήθη και την γεννητικότητα τής Δύσης κι εσύ δλδ.
Σε εποχες ομως που αυτη ηταν ακμαια και δεν κινδυνευε.
Σημερα που κινδυνευει υπαρχει κανενας λογος να της δινουμε μια κλωτσια να μειωθει κι αλλο;
.
helloooo?
τα ίδια έλεγε για σένα στα νειάτα σου ο αντίστοιχος μπαρμπΑρίστος στο καφενείο.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
.
Αρίστο, η τεκνοποίηση δεν είναι πατριωτικό καθήκον όπως μας το έχουν κοτσάρει οι κυβερνήσεις.
Και δεν τίθεται ζήτημα υπογεννητικότητας, τη στιγμή που από άποψης αναγλύφου, η χώρα μας αποτελείται από έναν βράχο, ο οποίος στριμώχνει και συγχρωτίζει τον πληθυσμό στις παραλίες του.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:18
Αριστο
Δεν παντρευτηκες ποτέ ρε θηρίο;
Δυο φορες, η μια μου γυναικα δεν ηθελε οπως κι εγω να κανουμε παιδια (ηταν πολυ νεα και ηθελε να χαρει τη ζωη της χωρις υποχρεωσεις) και η δευτερη ειχε γυναικολογικο προβλημα που πιθανως θα της δημιουργουσε επιπλοκη σε μια γεννα.
.
δεκαετία τού '80 ήταν που θέλατε να "χαρείτε την ζωή σας χωρίς υποχρεώσεις"; υποχρέωση τα παιδιά, ε; στεναχώρια.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:32
Αποσπασμα απο αρθρο μου.
Αυτά όμως αρχιπαπατζή δεν αναιρούν ότι ήδη από τη δεκαετία του 1990 υπήρχε σοβαρή υπογεννητικότητα. Η υπογεννητικότητα υπήρχε ήδη από το 1990. Η μετανάστευση από τα μνημόνια και έπειτα (για τα οποία η δική σου γενιά έχει πολύ μεγάλη ευθύνη) είναι πρόσθετο πρόβλημα.
Ήδη τα 1.4 παιδιά ανά γυναίκα από το 1990 είναι βαριά υπογεννητικότητα.
Δεν παιρνεις απο λογια;
Το προβλημα εγινε τραγικο επι μνημονιων: το 2011 για πρωτη φορα ειχαμε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ισοζυγιο γεννησεων/θανατων και παραλληλα ξεκινησε η μεταναστευση εξαιτιας των μνημονιων.
Η τελευταια φορα που η Ελλαδα ειχε αρνητικο ισοζυγιο ηταν το 1944 επι ΚΑΤΟΧΗΣ.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 03 Μαρ 2022, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.