!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:36
Jack Shephard έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:35
Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:29 Αυτο λεγεται διαλυση ηθων που χτυπαει το θεσμο της οικογενειας και τη γεννητικοτητα της Δυσης.

.
Πόσα παιδιά έχεις;

Εχει σημασια; Εγω ημουν αναρχικος και ροκ στα νιατα μου, αν ομως μπορουσα να γυρισω το ρολοι πισω θα ειχα κανει οικογενεια.

.
διέλυες τα ήθη και την γεννητικότητα τής Δύσης κι εσύ δλδ. :011:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Befaios έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:10 Παιδιά αυτό είναι πιο καλό βίντεο τα δίνει πιο καλά και ειδικά τον πρόεδρο...
δε συζητάμε τη γεναιότητα των gay,
συζητάμε την πολιτική και την ακεραιότητα του προέδρου Ζελένσκυ
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Bill Hicks έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:13
Jack Shephard έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:35

Πόσα παιδιά έχεις;

Εχει σημασια; Εγω ημουν αναρχικος και ροκ στα νιατα μου, αν ομως μπορουσα να γυρισω το ρολοι πισω θα ειχα κανει οικογενεια.

.

Σε εποχες ομως που αυτη ηταν ακμαια και δεν κινδυνευε.

Σημερα που κινδυνευει υπαρχει κανενας λογος να της δινουμε μια κλωτσια να μειωθει κι αλλο;

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

dna replication έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:09
sharp έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:06 Αυτά παθαίνεις άμα βλέπεις μόνο rt.com (για το Πούτιν το λέω)
ούτε εσυ έχεις πληροφόρηση
dna replication έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:30 ήταν απο τις καλυτερες αντποκριτριες της γερμανικής τηλεόρασης στη Ρωσία αλλά τωρα κατηγορείται για PutinVersteher

"ο Πουτιν ήταν μια ευκαιρία για την Ευρώπη στην πρώτη του θητεία "
Σε τα μας ρε; :lol:

ΜΔΡ το ραδιόφωνο της ΔΔΡ, γνωστά αυτά. Είναι πάντως στο ΑΡΔ μέσα, δημοκρατική χώρα βλέπεις.

Όλα τα παρακολουθώ, μην ανησυχείς, σε 4 γλώσσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Μαρ 2022, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:16

.

Σημερα που κινδυνευει υπαρχει κανενας λογος να της δινουμε μια κλωτσια να μειωθει κι αλλο;

.
Αριστο
Δεν παντρευτηκες ποτέ ρε θηρίο;
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:56
Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:14 Στρατιωτικός αναλυτής: O Πούτιν ούτε τρελός είναι, ούτε η ρωσική εισβολή έχει αποτύχει.
https://www.protothema.gr/world/article ... -apotuhei/
Ετσι ειναι. Μια χαρα εξελισεται η επιχειρηση.
Στο μονο που δισφωνω ειναι στο οτι ο πουτιν θελει την ουκρανια ακεραια για την επομενη μερα. Δεν ειναι σιγουτο αυτο, ουτε κανεις ξερει το σχεδιο του πουτιν. Μαλλον δημιουργει μια ανατολικη ουκρανια

Έχει ξεφύγει ο καριόλης. Σύμφωνα με πηγη κοντα στον Μακρόν:
He added that Putin "wanted to seize control of the whole of Ukraine. He will, in his own words, carry out his operation to 'de-Nazify' Ukraine to the end."
https://www.ndtv.com/world-news/ukraine ... in-2801981
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:16

.

.
Δηλαδή η προοπτική να γεννάνε σαν κουνέλες οι σημερινές Ελληνίδες πρακτικά είναι η λύση του προβλήματος ;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Γκουερινο 4 έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:18
Αριστο
Δεν παντρευτηκες ποτέ ρε θηρίο;

Δυο φορες, η μια μου γυναικα δεν ηθελε οπως κι εγω να κανουμε παιδια (ηταν πολυ νεα και ηθελε να χαρει τη ζωη της χωρις υποχρεωσεις) και η δευτερη ειχε γυναικολογικο προβλημα που πιθανως θα της δημιουργουσε επιπλοκη σε μια γεννα.

.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:16 Σε εποχες ομως που αυτη ηταν ακμαια και δεν κινδυνευε.
Εν τω μεταξύ και σε αυτό παπατζής είσαι. Το 2000 δεν ήσουν κάπου 40 χρονών; Θυμάμαι όχι από τότε αλλά από παλαιότερα, όταν ήμουν έφηβος ότι μίλαγαν για υπογεννητικότητα. Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν π.χ. κοντά στα 3 παιδιά μέσο όρο ανά οικογένεια.

Τέσπα, αρκετά το προσωποποίησα. Η υποκρισία σου αναδείχτηκε. Και είσαι άμπαλος στο θέμα των αιτιών της υπογεννητικότητας, όπως και σε όλα τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

καλά τα έγραφα μονος μου στο νημα παρέα με τους ρεκτες τόσα χρόνια,
τωρα ήρθατε εδώ να λυσετε τις διαφορές σας

2018 στην Ουκρανία του Ζελένσκυ

σε μιλιταριστική κατασκήνωση για νεους που φυτρωσαν σαν τα μανιτάρια μετα το μεϊντάνι για να διαπαιδαγωγήσουν εθνικά τον πληθυσμό
ο καθοδηγητής ενημερώνει τα παιδιά για τους κινδυνους του κουλτουρομαρξισμού που επιβάλλεί τα Ελ Χε Μπε Τε δικαιώματα
dna replication έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 00:34
1:20
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

taliban έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:19

Δηλαδή η προοπτική να γεννάνε σαν κουνέλες οι σημερινές Ελληνίδες πρακτικά είναι η λύση του προβλήματος ;

Η λυση του προβληματος ειναι να παμε σε μικρη εστω θετικη γεννητικοτητα, αυτο δεν σημαινει κουνελες οπως στο Ισλαμ.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Jack Shephard έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:21
Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:16 Σε εποχες ομως που αυτη ηταν ακμαια και δεν κινδυνευε.
Εν τω μεταξύ και σε αυτό παπατζής είσαι. Το 2000 δεν ήσουν κάπου 40 χρονών; Θυμάμαι όχι από τότε αλλά από παλαιότερα, όταν ήμουν έφηβος ότι μίλαγαν για υπογεννητικότητα. Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν π.χ. κοντά στα 3 παιδιά μέσο όρο ανά οικογένεια.

Τέσπα, αρκετά το προσωποποίησα. Η υποκρισία σου αναδείχτηκε. Και είσαι άμπαλος στο θέμα των αιτιών της υπογεννητικότητας, όπως και σε όλα τα άλλα.

Το προσωποποιησες γιατι εισαι κομπλεξικος και επειδη πηρες φορα ειπες και παπαριες. Η υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα ξεκινησε επι μνημονιων, πιο πριν το προσημο ηταν θετικο.

.
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Εικόνα
Αυτό είναι ένα από τα σχέδια που υπήρχε στην FSB από το 2014. Η δημοκρατία της Νοβοροσίγιας. Πιστεύω θα χώσουν τις πόλεις της Οδυσσού και το Χάρκοβο εντός των συνόρων του Ντονμπας, και θα διχοτομήσουν την Ουκρανία σαν την Κύπρο. Την εισβολή του Κιέβου την θεωρώ μπλόφα, έχει πολύ ουκρανική συνείδηση για να αφομιώσει 3 εκκατομμύρια, θα το παρατήσει στην πορεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AOC την 03 Μαρ 2022, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αρίστος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:22
taliban έγραψε: 03 Μαρ 2022, 20:19

Η λυση του προβληματος ειναι να παμε σε μικρη εστω θετικη γεννητικοτητα, αυτο δεν σημαινει κουνελες οπως στο Ισλαμ.

.
Δεν έχει σχέση το ζήτημα των ΛΟΑΤΚΙ με την υπογεννητικότητα της δύσης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Nostalgia έγραψε: 03 Μαρ 2022, 19:27 Λοιπον για τσεκαρετε λιγο, νομιζω η Κοσμοτε εκοψε το rt.com, εγω με νοβα ακομα μπαινω. Οποιος δεν βαρειται ας τσεκαρει ας πει παροχο να δουμε τι γινεται.
Δεν ξέρω να λες για τιβι, το σάιτ πάντως το πιάνω, αν θες βάζω πρόξυ, πμ να κανονισουμε τιμές (sorry, no russian credit cards accepted)

Ορίστε και σκρηνσοτ. Ούτε βόμβες, ούτε τίποτε στην πρώτη σελίδα, ψέμματα μάς λένε οι δυτικοί, παλιά πλάνα από το Ιράκ πρέπει να βάζουν.

Η μοναδική είδηση περί θανάτου στην πρώτη σελίδα είναι στο τέλος της:
US women’s college soccer star found dead in dorm at age 22

Πολύ κρίμα να χάνετε τόσο αντικειμενική πληροφόρηση.

Εικόνα
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”