Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:44
Βαντυ - μην ξεχνας πως εσυ εισαι πιστος στη σχεση σου - ευγενης- αυστηρα μονογαμικος κ σεβεσαι τις γυναικες - αριστερος σημαινει φως- δεν εισαι ρεμαλι σαν εμας -
να τους δημιουργησεις προβληματα κ ψυχικα τραυματα
κ ενεδρα να εχουν στησει - να τις συγχωρεσεις μεγαλοψυχα ενα αθωο χαριτωμενο τεστακι κανουν - βαρβαροτητες οπως να τις μπινελικωσεις κ να τις διωξεις με κλωτσιδια ειναι πατριαρχικες αντιληψεις που δεν σου ταιριαζουν
Μπορεί και να της το συγχωρούσα αν το έκανε, γιατί πολύ πιθανόν να της έκανα κι εγώ το ίδιο με καποιον ωραίο φίλο μου, αν ήθελα να παίξω λίγο και μου δινονταν η ευκαιρία. Αυτο που φοβάμαι όμως είναι πως θα αντιμετώπιζα αυτό το
μετά, αν εκείνη ενέδιδε σε όλο αυτό. Περνάμε ομορφα και οι δύο, δεν ειναι σχέση που έχει βαλτώσει, δεν έχει φτάσει (ακομα) σε αυτό το επιπεδο, και εγώ δεν θα ρίσκαρα να το καταστρέψω ολο αυτό, βάζοντας φίλο ως εγκάθετη σφηνόπουτσα για δόλωμα ανάμεσά μας. Ούτε αυτη νομιζω οτι θα το ρίσκαρε αυτο, γι'αυτο και κρατάω στην ακρη ενα σημαντικό ποσοστό μη παγίδας του όλου σκηνικου.
Αρχέλαος έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:52
Ας δούμε κάτι υποθετικά:
Πες ότι η κοπέλα σου είναι εκτός Αττικής για επαγγελματικούς λόγους για μία μέρα, εσύ έχεις ρεπό και η άλλη σκάει μήνυμα ότι ξέρω γω έχει πρόβλημα με το αμάξι ή ότι θα ήθελε να την βοηθήσεις σε κάποια ψώνια, κάτι έστω λίγο αληθοφανές.
Θα απέφευγες να πας;
Αν πήγαινες και άρχιζε να σε φλερτάρει, προσπαθώντας να σε σαγηνεύσει, πως θα ενεργούσες;
Εντελώς υποθετική και ανάλαφρη συζήτηση.
Θα πήγαινα, γιατί οντως μπορει να χρειάζεται βοήθεια, αλλά έχοντας τραβήξει 2-3 μαλακίες απο πριν για να ξελαμπικάρω και να μπορώ να δω καθαρά. Αν δεν τον ειχα κανει λάστιχο τουλάχιστον 2 φορές πριν, θα μπορουσα ανετα δυστυχώς να γίνω έρμαιο των σωματικών μου ορέξεων και να τα καταστρέψω όλα.
Lugozzi έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:05
vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:14
27, σαν τα κρύα τα νερά.
Εσυ πόσο?
Εγώ στα ένδοξα χρόνια του Μεγαλέκου και του Ιησού.